Opplevelsesreiser i Europa

Verona

Enten man vil vandre eller hvile har vi reiser som gir nye erfaringer og inntrykk. Gjennom et normalår byr vi på alt fra konsertopplevelser til badeferier. Vi presenterer også Martin Luther, mannen som forandret Europa da han slo opp sine teser på slottskirkedøren i Wittenberg. Vi har tatt med store grupper til Torino i Italia for å beskue Jesu likklede, og sender gjerne våre gjester til Oviedo i Spania for å se på Jesu hodeklede.

Mange av våre gjester vil se tilbake med begeistring på turer til Bayern for å oppleve pasjonsspillet i Oberammergau som første gang ble fremført i 1634.

Naturopplevelser ligger nært våre turskredderes hjerter når de planlegger temareiser. Vi arrangerer jevnlig turer som viser frem noen av Europas vakreste naturområder. Variasjonen er stor når man sammenligner Irlands grønne lavland med Armenias dramatiske fjellandskap. Vi tar deg gjerne med på utflukter til de greske øyer, men vil du heller oppleve sommeren i Tyrols alpelandskap har du kommet til riktig turoperatør. Vi er like gode på å arrangere pilegrimsturer til Santiago de Compostela som vi er på å tilrettelegge for rolige dager ved Gardarsjøen. Vil du late deg på strandstolen kan du selvsagt gjøre det i kombinasjon med store kulturelle opplevelser, som ved å besøke operaen i Verona.

Europa består av 46 suverene stater som er anerkjent av verdenssamfunnet. Verdensdelen, som utgjør 6,7 % av jordens landareal og 10,2 % av folkemengden på jorden, byr på variert kultur og en rik historie. Hver eneste del av Europa har noe unikt å by på. Vi tar deg gjerne med på en opplevelsesreise for livet.

Bli med oss på temareiser - opplevelsesreiser til Europa!