Opplevelsesreiser

Verona

Opplevelsesreiser - minner for livet

Enten man vil vandre eller hvile har vi reiser som gir nye erfaringer og inntrykk. Gjennom et normalår byr vi på alt fra konsertopplevelser til badeferier. Våre turer varer også etter hjemreise. Man kommer fornyet hjem med kunnskap, opplevelser og minner i bagasjen. Våre turer er mer enn ferie!

Stor spennvidde

For oss i Plussreiser er det like naturlig å sende gjester på tur med Hurtigruten som det er å sette opp aktive turer i fjellkjeden Dolomoittene.

Vår turprogram har gjennom årene hatt en rekke spenennde innslag: Vi har presentert Martin Luther, mannen som forandret Europa da han slo opp sine teser på slottskirkedøren i Wittenberg. Vi har tatt med store grupper til Torino i Italia for å beskue Jesu likklede, og sender gjerne våre gjester til Oviedo i Spania for å se på Jesu hodeklede. Mange av våre gjester vil se tilbake med begeistring på turer til Bayern for å oppleve pasjonsspillet i Oberammergau som første gang ble fremført i 1634.

Turer i øst og vest

Naturopplevelser ligger nært våre turskredderes hjerter når de planlegger temareiser. Vi arrangerer jevnlig turer som viser frem noen av Europas vakreste naturområder. Variasjonen er stor når man sammenligner Irlands grønne lavland med Armenias dramatiske fjellandskap. Vi tar deg gjerne med på utflukter til de greske øyer, men vil du heller oppleve sommeren i Tyrols alpelandskap har du kommet til riktig turoperatør. Vi er like gode på å arrangere pilegrimsturer til Santiago de Compostela som vi er på å tilrettelegge for rolige dager ved Gardarsjøen. Vil du late deg på strandstolen kan du selvsagt gjøre det i kombinasjon med store kulturelle opplevelser, som ved å besøke operaen i Verona.

Opplevelsesreiser i Europa byr på en stor rikdom av historie og kultur

Europa består av 46 suverene stater som er anerkjent av verdenssamfunnet. Verdensdelen, som utgjør 6,7 % av jordens landareal og 10,2 % av folkemengden på jorden, byr på variert kultur og en rik historie. Hver eneste del av Europa har noe unikt å by på. Vi tar deg gjerne med på en opplevelsesreise for livet.

Bli med oss på temareiser - opplevelsesreiser til Europa!

Skreddersydde turer

Om du ikke finner ditt ønskede reisemål i vårt turprogram, hører vi gjerne fra deg! Vi ser stadig etter nye reisemål og setter jevnlig opp turer som kundene våre etterspør. Og om du ønsker det kan vi gjerne skreddersy en eksklusiv opplevelsesreise for deg og din gruppe.