Uten navn 1
Keith and Kristyn Getty 2023
Downtown Nashville0816

Lovsangskonferanse i Nashville
Sing! The songs of the Bible

Avreisedato

31.08.2024

Varighet

9 dager

Pris fra

25 450,-

Lovsangskonferanse i Nashville

Bli med oss til Nashville for «Sing» Conference, ledet av Keith og Kristyn Getty, sammen med mange andre talentfulle musikere og sangere.

For femte gang arrangeres den store sang- og musikkonferansen «Sing». Deltakere fra mange land og hele USA samles for å delta. Bli med "hele Norges organist", Leif Ingvald Skaug, og hans kone Michelle, som er reiseledere for turen.

Årets konferansetema er 'Sing! The Songs of the Bible', som spenner fra Mosebøkene til Åpenbaringen.

Dette er en omfattende lovsangskonferanse hvor Keith og Kristyn Getty har invitert kjente og berømte sangere, sangskrivere, og musikere fra ulike sjangrer til å delta. Flere av konsertene vil inkludere samspill med deltakerne i salen, så her får du virkelig anledning til å synge med. Konferansen varer fra tirsdag 3. til torsdag 5., og vi har også billetter til konserten mandag kveld i Grand Ole Opry, som markerer starten på konferansen.

Nashville
Nashville

Dag 1: Lørdag 31. august

Avreise fra Gardermoen med Air France er kl. 06:30. Vi ankommer Paris kl. 09:00, før vi flyr videre med Delta over Atlanterhavet kl. 11:00. Ankomst i Detroit er kl. 14:00 lokal tid, og vi flyr videre kl. 20:45. Vi lander i Nashville kl. 21:22.

Vi skal bo på Opryland, med det kjente konserthuset Grand Ole Opry. Hotellet vårt, Holiday Inn Express Nashville-Opryland, tilbyr en amerikansk frokost og romslige, komfortable rom. Fasilitetene inkluderer svømmebasseng og treningsrom, og hotellet ligger kun en 15-minutters spasertur fra Grand Ole Opry. I nærheten av hotellet finnes det flere restauranter, deriblant Cracker Barrel, kjent for sine hjemmelagde måltider. Restauraten har en liten landhandel i naborommet som også er verd et besøk.

Nashville
Nashville

Dag 2: Søndag 1. september

I dag besøker vi en kirke i Nashville før vi utforsker byens sentrum som ekte Nashville-turister. Her får du anledningen til å vandre ned den berømte Broadway-gaten, hvor mange av de store countryartistene har sunget og blitt oppdaget. Gaten er kjent for sine live musikksteder, noe som gir en unik og spesiell opplevelse. For de som er interessert i boots, belter, og mer, byr området på mange butikker som spesialiserer seg på dette.

Grand Ole Opry House
Grand Ole Opry House

Dag 3: Mandag 2. september

Dagen tilbringes i Opryland, hvor vi blant annet finner et Outlet Mall, et stort handlesenter med attraktive priser, beliggende rett ved Grand Ole Opry. Her kan du finne alt fra Levi's til Tommy Hilfiger, og mer, perfekt for de som ønsker å fylle opp kofferten. Midt i senteret ligger et Food Court, et ideelt sted for å slappe av og nyte en lunsj.

I nærheten av hotellet vårt i Opryland ligger også Willie Nelson Museum, som definitivt er verdt et besøk. Innendørs i Gaylord Opryland Resort og Convention Center, hvor konferansen avholdes, finner du det nylig åpnede Madame Tussauds Nashville.

Om kvelden avrunder vi dagen med en konsert i Grand Ole Opry.

Shutterstock 729170863

Dag 4: Tirsdag 3. september

I dag er det første dag av konferansen.

Registrering og åpning av hallen er om morgenen kl. 09:00. Første plenumskonsert er kl. 13.30 og andre konsert starter kl. 19:00.

Getty Sing2024 Year Only Horizontal Alt Logo Dark BG edit

Dag 5: Onsdag 4. september

En ny spennende konferansedag venter! Den starter kl. 09:00 med seminarer som man kan delta på kl. 14:00 og 15:45. Det blir også en ny stor konsert om kvelden kl. 19:30.

Sing!
Sing!

Dag 6: Torsdag 5. september

Siste dag av konferansen starter med seminarer fra kl. 08.00 og konsert klokken 09.30. Når konferansen avsluttes klokken 13.30 har vi kofferten full av gode minner!

Gaylord Opryland Resort and Convention Center
Gaylord Opryland Resort and Convention Center

Dag 7: Fredag 6. september

Fridag i Opryland. Shopping, avslapping eller museum - du velger selv hvordan du vil tilbringe dagen.

Shutterstock 2259995365 liten

Dag 8: Lørdag 7. september

Vi sjekker ut av hotellet og setter kursen til flyplassen. Flyavgang med Delta kl. 14:05. Ankomst Detroit kl. 16:39, og fly videre kl. 22:35.

Shutterstock 129132983

Dag 9: Søndag 8. september

Vi lander i Amsterdam kl. 12:20 lokal tid. Flyet tilbake til Norge med KLM går kl. 14:30. Ankomst Gardemoen er kl. 16:20.

Keithand Kristyn Getty

Keith og Kristyn Getty

De er gift og har 4 barn sammen. Sangen og musikken deres er fra Irsk folke musikk til hymner og moderne kriten musikk. De skriver mye av sangen og musikken selv, og deres mest kjente sang i Norge er kanskje: In Christ Alone. De bor noe i Irland, men mest i Nashville. De turnerer over hele verden med sin sang og musikk, og elsker å lovsynge sammen med publikum. Det er dette paret som er arrangører for Sing Konferansen. Du kan finne mer informasjon om dem her: Keith og Kristyn Getty

Priser og betingelser

Pris fra 25 450,-

Tillegg for enkeltrom: 8 150,-

Tilslutninger fra andre byer på forespørsel.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Fly Norge - USA tur/retur
 • 7 overnattinger inkl. frokost
 • Konsertbilletter til mandagen
 • Billetter til hele Sing konferansen
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Forsikringer
 • Tips
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
31.08.2024 Oslo - Paris 06:30 09:05 AF1275
31.08.2024 Paris - Detroit 11:00 14:00 DL97
31.08.2024 Detroit - Nashville 20:45 21:22 DL2993
07.09.2024 Nashville - Detroit 14:05 16:39 DL2489
07.08.2024 Detroit - Amsterdam 22:35 12:20+1 DL136
08.09.2024 Amsterdam - Oslo 14:30 16:20 KL1203
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreise, belastes et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 51 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 50 dager og 31 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 30 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100 % av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018

  (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familiedepartementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.