Vandring Costa Brava lite shutterstock 2226118877 1
Shutterstock 557314966 St John Castle i Blanes
Shutterstock 56608336 vandring kyst

Solfylte Costa Brava
Vandretur i Spania

Avreisedato

30.08.2024

Varighet

8 dager

Pris fra

16 950,-

Solfylte Costa Brava

Flotte strender, klippelandskap, bølgende åser og frodig natur. Bli med på vandretur og opplev Catalonias spennende landskap og små byer.

Vi skal bo i sju netter på Aqua Hotel Onabrava & Spa i Santa Susanna, ca 6 mil nord for Barcelona. Hotellet ligger midt på strandpromenaden og har både utendørs og innendørs basseng. Det blir fem dager med vandreturer i området med lokalguide. Noen av dagene langs kysten og andre dager litt lenger innover i landet. En av dagene til egen disposisjon. Frokost og middag spiser vi sammen på hotellet og om dagene har vi med nistepakker som vi spiser i det fri.

Shutterstock 348683150 under 10mg

Dag 1

Fredag 30. august

Oslo – Barcelona – Santa Susanna

Avreise med Norwegian fra Gardermoen kl 09.05, ankomst Barcelona kl 12.25. (Det er mulig med tilslutning til Oslo fra andre byer i Norge med Norwegian). Busstransport fra flyplassen til hotellet vårt, Aqua Hotel Onabrava & Spa i Santa Susanna ca 6 mil nord for Barcelona. Hotellet ligger midt på strandpromenaden og har både utendørs og innendørs basseng. Her skal vi bo i 7 netter. Det blir tid til å gjøre seg kjent på området før vi møtes til middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Shutterstock 1078661171

Dag 2

Lørdag 31. august

Vandreetappe: Kystveien til Sant Pol de Mar: ca 14 km

Costa Brava betyr den ville kysten på katalansk og her mellom Barcelona og den franske grensen vandrer vi langs en naturskjønn kyststrekning med et dramatisk klippelandskap.

Denne dagen skal vi vandre lang strendene av Santa Susanna til den autentiske landsbyen Sant Pol de Mar. Vi tar tog tilbake til hotellet vårt.

Frokost Middag
Shutterstock 1425565145 Tossa de mar liten

Dag 3

Søndag 1. september

Vandreetappe: Montenegre – Hortsavinya, ca 14 km

I dag venter en 14 km lang vandring gjennom nasjonalparken Montenegres bølgende landskap og skogkledde fjell. Her er et frodig plante- og dyreliv og det er gode muligheter for å få se både salamander og vaskebjørn. Vandringen avsluttes i den lille byen Hortsavinya.

Frokost Middag
725372 unsplash palamos

Dag 4

Mandag 2. september

Vandreetappe: Begur – Pals – Peratallada, ca 14 km

Vi kjører med buss til Empordà-regionen og starter vår vandring i den lille byen Begur. Begur er kjent for sine mange «Indianos Houses», bygd av de rike familiene som vendte hjem fra koliniene i Sør-Amerika. Vi skal vandre forbi raps og maisåkrer til de pittoreske middelalderbyene Pals og Peratallada. Buss tilbake til hotellet.

Frokost Middag
Shutterstock 85559653 Costa brava 2018 under10mg

Dag 5

Tirsdag 3. september

Fridag i Santa Susanna

Denne dagen har du fri til egen disposisjon. Du kan slappe av ved bassenget eller på stranda. Noen vil kanskje ta en utflukt til Barcelona, mens andre vil leie sykkel eller utforske området til fots. Vi møtes til middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock Tossa de Mar

Dag 6

Onsdag 4. september

Vandreetappe: Costa Bravas strender- Palamos, ca 12 km

Dagens vandring tar oss langs Costa Bravas magiske strender og avsluttes i Palamos, en av Costa Bravas mest velbevarte fiskerlandsbyer. Vi vandrer langs hvite strender og finner bortgjemte grotter.

Frokost Middag
Shutterstock 375494095 Tossa de Mar

Dag 7

Torsdag 5. september

Vandreetappe: Costa Bravas strender- Tossa de Mar, ca 8 km

I dag vandrer vi til Tossa de Mar, 10 mil sør for den franske grensen. Vi vandrer langs strendene og det azurblå havet til målet for dagen, middelalderbyen Tossa de Mar. Denne byen sies å være et av Spanias vakreste steder. Dette var en gang møteplass for kunstnere fra hele verden og kunstneren Marc Chagal gav den navnet «det blå paradiset».

Frokost Middag
Shutterstock 429911623

Dag 8

Fredag 6. september

Santa Susanna – Barcelona – Oslo

Vi spiser vår siste frokost i Spania før vi blir hentet av bussen som tar oss tilbake til flyplassen i Barcelona. Flyavgang med Norwegian kl 13.10, og vi lander på Gardermoen kl 16.35. (Det er mulig med tilslutning til andre byer med Norwegian).

Vi tar forbehold om at det kan komme justeringer i vandreetappene og at rekkefølgen på etappene kan bli endret.

Frokost
Shutterstock 1095175052 under 10mg
Shutterstock 110522732 Monells Medieval village Catalonia
Vandresti Costa Brava shutterstock 1078661177

Priser og betingelser

Pris fra 16 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 2700

Tilslutning fra andre byer i Sør-Norge med Norwegian: kr 1500 tur/retur

Det er mulig å bestille nistepakker til vandreetappene. Pris kr 700 for alle 5 dagene. Alternativt kan en kjøpe seg mat og smøre selv om en ønsker det. Lunsjene spiser vi ute i det fri.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo – Barcelona tur/retur
 • 7 overnattinger i delt dobbeltrom med frokost og middag
 • Buss og tog i henhold til program
 • Lokal vandreguide på alle vandreetappene
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Nistepakker
 • Mat på flyvningene
 • Forsikringer
 • Tillegg for enkeltrom
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
30.08.2024 Oslo - Barcelona 09:05 12:25 DY1740
06.09.2024 Barcelona - Oslo 13:10 16:35 DY1741
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.