Bibel med trekors
Image00010
Image00051

St. Beunos retreatsenter i Wales
Retreat

Avreisedato

06.09.2024

Varighet

8 dager

Pris fra

18 450,-

St. Beunos retreatsenter i Wales

Bli med på en 6-dagers retreat på det flotte retreatsenteret St.Beunos i Wales ca. 1 times kjøring vest for Manchester. Senteret ligger i idylliske omgivelser der det er mange muligheter for vandreturer i den walisiske naturen.

Retreaten varer i 6 dager, man kommer til St.Beunos kvelden før retreaten starter, da vil turguiden vise alle rundt på bygget og i området og ha en fellessamling. Etter at retreaten er over, vil man ha en fellessamling etter frokost for å snakke om erfaringene i løpet av disse 6 dagene.

St.Beunos er et katolsk retreatsenter som tilbyr retreater basert på ignatiansk tradisjon. Det er en helt taus retreat, men man får (hvis man ønsker) en daglig samtale med en åndelig veileder, og man kan være med på daglige gudstjenester i kapellet. St.Beunos har også et kreativ rom der man kan arbeide med leire, male, tegne osv. Der er også gode fellesrom i tillegg til en flott, stor hage.

For mer info om St.Beunos kan man se deres hjemmeside: www.beunos.com

Rommene er enkle, men hyggelige. Standardrommene er med vask på rommet og dusj og wc på gangen. Det er ikke mange som deler på hvert bad så, det fungerer stort sett godt. Mot et tillegg i prisen kan du få rom med dusj og wc på rommet. Maten er kanskje litt enklere enn man får på et flott hotell, men man har gode valgmuligheter og den smaker godt!

Helge Standal, som er reiseleder, har selv vært på retreat på St.Beunos flere ganger, og anbefaler stedet!

"Det har vært en fantastisk tur for både ånd, sjel og kropp. Jeg kunne ikke gjort et bedre valg for sommerferien min." - deltaker 2023

St. Beunos retreatsenter
St. Beunos retreatsenter

Dag 1: Fredag 6. september

Norge – Manchester – St.Beunos

Avreise med SAS fra Gardermoen kl 11.25. Vi lander i Manchester kl 12.30. Her blir vi møtt av en minibuss som tar oss til St. Beunos retreatsenter ved Tremerichion i Wales.

Ved ankomst St. Beunos får vi informasjon og omvisning på området. Vi sjekker inn på rommene våre og får servert dagens middag før vi går til ro for natten.

Middag
EFE74921 0 C4 F 43 AF A547 139 EB33 BBF93

Dag 2 – 7: Lørdag 7. – torsdag 12. september

Retreat

"Dette ble en "guidet" reise inn i eget trosliv og i Guds ord, og med mange, mange "frynesgoder"-, Slik som det fantastiske stedet, omgivelsene og erfaringer og opplevelser." - deltaker 2023

"Vil gjerne takke for muligheten jeg fikk til å oppleve retreat på St Beunos. Det var en uforglemmelig opplevelse. Et utrolig flott sted å være på." - deltaker 2023


Frokost Lunsj Middag
Fra facebook

Dag 8: Fredag 13. september

St. Beunos – Manchester – Norge

Vi spiser frokost på senteret før det blir en fellessamling før avreise. Vi kjører så direkte til Manchester hvor det er flyavgang med SAS kl 13.10. Ankomst Gardermoen kl 16.10.

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 18 450,-

Tillegg for rom med dusj og wc: kr 1.200

Tilslutning fra andre byer på forespørsel

Bestill

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo – Manchester tur/retur
 • Busstransport Manchester – St. Beunos tur/retur
 • Opphold standard rom på St. Beunos 7 netter
 • Helpensjon på St. Beunos fra og med middag ankomstdag til og med frokost avreisedag
 • Reiseledertjenester fra norsk reiseleder

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Rom med dusj og wc
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
10.06.2024 Oslo - Manchester 11:25 12:30 SK4609
17.06.2024 Manchester - Oslo 13:10 16:10 SK4608
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.