Aktiv ferie og pilegrimsturer

Sommerens familietur til Israel

Aktiv ferie og pilegrimsturer til spennende reisemål

Vi har aktive ferieturer til en rekke spennende reisemål, både som ferdigsydde påmeldingsturer og skreddersydde opplegg for deres gruppe. De seneste årene har vi arrangert aktive reiser til blant annet europeiske reisemål som Kreta, Ungarn og Spania. Eventyrlystne gjester har også funnet det spennende å reise på pilegrimstur til Armenia og Georgia, som regnes som de to eldste kristne landene i verden. Våre reisemål har stor spennvidde, hvor alt fra lavlandet på eksotiske Madagaskar til fjellbyene i Sentral-Asias Kirgisistan kan stå på programmet.

Pilegrimsturer blir stadig mer populært!

Flere og flere oppdager aktiv ferie og pilegrimsturer som reiseform. Et av våre mest besøkte reisemål for aktive ferier er fortsatt Spania. Pilegrimsturer mot Santiago De Compostela har vi arrangert siden 2005 og håper å fortsette med dette i mange år fremover. Vi har turer som følger ruten fra starten i Le Puy, og turer som går de siste 100 km inn mot Santiago. Er du med på den sistnevnte så får du det ettertraktede diplomet. Dersom du ikke finner en ferdig oppsatt påmeldingstur i vårt reiseprogram akkurat nå, hører vi likevel gjerne fra deg. Du kan da melde din interesse for våre kommende turer, eller vi kan skreddersy en egen tur for deg eller din gruppe.

Enten man er pilegrim eller vandrer av andre årsaker vil man alltid kunne se noe nytt når man er på temareise med Plussreiser. De siste årene har vi hatt glede av å introdusere en rekke gjester for vandringer på Kreta, hvor fokuset har vært på stier hvor Paulus og Silas gikk. Våre gjester har også vandret i Israel, Bibelens hjemland. Mange har fått nære opplevelser gjennom å vandre i Jesu foreldres fotspor, på Nativity Trail, fotturen mellom Jesu hjemby og fødeby. I Israel er muligheten mange for den som søker kunnskap eller indre fred. Få, om noen, land i verden tilbyr slik nærhet til kristendommens rotsystem. Som pilegrim i Israel kan du vandre i Jesu fotspor i Galilea og Jerusalem, og på nært hold oppleve stedene hvor den kristnes trosliv har sin vugge.

Aktiv ferie og pilegrimsturer er mer enn ferie!

Aktiv ferie hos Plussreier byr på en annerledes temareise, en ferie med avkobling fra hverdagen, avslapping, felleskap og bevegelse.

Dyktige reiseledere og guider

Programmene for våre pilegrimsturer og aktive turer er laget av erfarne reisekonsulenter i samarbeid med engasjerte reiseledere. De kjenner destinasjonene svært godt og har kunnskap om det man får oppleve underveis på turen. I de tilfeller der det er aktuelt henter vi også inn lokale guider. Gjennom vårt nettverk og lange erfaring har vi tilgang på guider som gjør at reisen blir mer enn ferie - med andre ord: Plussreiser!