Eksotiske opplevelsesreiser

Oppelvelses Resten

Eksotiske reiser - verden over

Vi utvider stadig turprogrammet for våre temareiser. Ikke minst tilbyr vi svært spennende reiser til land som relativt nylig er åpnet for turisme, flere av dem på FNs verdensarvliste.

Spennvidden er stor og når vi inkluderer våre skreddersydde gruppeturer finnes det få grenser for hvor vi sender våre gjester. I Plussreiser er vi like gode på påmeldingsturer til Nepal og Himalaya som på bestillingsturer til misjonsfeltene i Burkina Faso og Ghana. For oss er det like naturlig å arrangere en vandretur på de grønnkledde fjellene i Rwanda som det er å sende en gruppe på safari i Kenya.

I vårt turprogram, som rulleres fortløpende, finner man jevnlig temareiser til USA og Nord-Amerika. De senere årene har vi arrangert en rekke turer til Midtvesten og latt gjestene bli bedre kjent med «Den Norske Amerika». Vi arrangerer også musikk-, konsert- og lovsangsturer til «statene».

Eksotiske reiser - som temareiser

Flere av våre hovedreisemål de siste årene har vært Madagaskar, Etiopia, Kenya og andre Afrikanske land som byr på unike natur-, kultur- og matopplevelser. Vi har også hatt Sentral-Asia og Sør-Amerika på programmet de seneste årene. Så om du drømmer om å stå på toppen av Inkariket og Machu Picchu i Peru eller vandre på den kinesiske muren som kan ses fra månen, er du kommet til rette reiseselskap. Vi tar deg verden rundt på unike og varierte opplevelsesreiser.

Kunnskapsrike reiseledere byr på eksotiske reiser

Med dyktige lokale guider og erfarne, kunnskapsrike reiseledere byr vi på eksotiske reiser, ikke bare som en flytur med hotellpakke. Vi kan også tilby eksotiske reiser med fullt program. Men ønsker du å reise på egenhånd og kun vil ha hjelp til en praktisk ramme rundt turen, bidrar vi gjerne med dette. Våre reiseledere har solid bakgrunn og kunnskap om destinasjonene vi sender dem på. Det gjør det mulig for oss å tilby eksotiske reiser som er mer enn ferie.

Har du forslag til nye eksotiske reiser?

Følg med her, eller meld deg på vårt nyhetsbrev, for informasjon om nye og spennende turer. Finner du ikke reisemålet du leter etter? Kontakt oss, så kanskje nettopp dine eksotiske reiser blir å finne som våre neste påmeldingsturer.

Gå til vår reisekalender for å se våre åpne påmeldingsturer, og les mer om våre temareiser her.