Reiser i Norge

Reine - Lofoten

Vi tilbyr en mengde ulike reiser i Norge, med stor spennvidde!

Skreddersøm eller ferdig påmeldingstur

Vi byr på en mengde ulike reiser i Norge, med spennvidde fra bussturer i kristen regi, via aktive turer og pilegrimsturer til bibelferie. Finner du ikke ønsket tur i vår reisekalender, hører vi gjerne fra deg! Vi setter stadig opp nye reiser i Norge i vårt turprogram. Og vi skreddersyr også en mengde temareiser i Norge og andre turer for grupper, slik som skoleturer.

Kystreiser i Norge

Ønsker du å reise på cruise kan vi tilby dette på to hovedmåter. Turer med skoleskipet Gannhttps://plussreiser.no/admin/c... gir minner for livet, både gjennom samvær og naturopplevelser. Vi er salgsagent for Hurtigruten og bistår deg gjerne med å booke opplevelsesturer og cruise langs norskekysten. Visste du at, dersom man tar med fjordene, har Norge verdens nest lengste kyststripe? Vi er kun slått av Canada. Det er avstanden ca. 2,5 ganger rundt ekvator!

På tur med Hurtigruten til Trollfjorden
På tur med Hurtigruten til Trollfjorden
Varierte reiser i Norge

Det er liten tvil om at både Norges kystlinje og innland har mye å by på. Vi har noen av verdens vakreste fjorder og spektakulære fjell. Vi har midtnattsol, polarsirkelen, et rikt plante- og dyreliv og et smilende folkeslag som tar vel i mot sine gjester. Hvor blir ikke dette mer synlig enn på Helgelandskysten eller i Svolvær? Vi håper du vil bli med oss på en av våre turer til Lofoten. Eller kanskje du vil bli med på sosiale samlinger og utflukter mellom Europas største fastlandsbre og det villeste havet i Norge ved Stad, i vakre Nordfjord.

Og vi inviterer deg gjerne med på en tur til Øst-Norge, til gruvebyen Røros, innlandshavet Femunden, rekreasjon og opplevelse på Geilo eller til minnerike stunder på Beitostølen.

Røros kirke
Røros kirke
Farguider 1024X682
På topp tur
Nidarosdomen flyfoto shutterstock 1141487777
Nusfjord