Bibelferie

Cavo Maris Beach Hotel Landscape

Bibelferie - mer enn ferie

Mennesket består av både ånd, sjel og legeme. Bibelferie ivaretar hele mennesket.

Hver dag starter med morgensamling eller bibeltime. Om kveldene har vi ulike samlinger som hyggesamvær, hageselskap, temakvelder og lignende. Dagene disponerer du selv. Av og til legger vi opp fellesutflukter, fellesmåltid og andre sosiale treffpunkt.

Formålet disse temareisene er at våre gjester skal oppleve å få påfyll til tanke og kropp.

Tilbudene fra våre turteam er mange underveis på turene. Med turteam mener vi reiseledere, predikanter og andre som strekker seg langt for at du skal få en trivelig og minnerik ferie.

Du velger selv hva du vil være med på av de mange tilbudene.

Bibelferie er temareiser

Bibelferie er et begrep Plussreiser selv har skapt. Det er temareiser som er skapt av oss, og lagt opp som en bibelcamp / bibelcamping. Våre bibelferier i «Syden» går gjerne til kjente og kjære reisemål på Kanariøyene eller en av Middelhavets vakre øyer. Vi er også åpne for å prøve ut nye reisemål, så ta gjerne kontakt dersom du har et spennende forslag.

Bibelferie er hotellferie

Plussreiser varierer mellom ordinære hotell og leilighetshotell på våre reisemål. Ved ordinært hotell inkluderer vi gjerne frokost og middag i turprisen. Mange opplever en merverdi i å kunne dele fellesskap rundt måltidene. Leilighetshotell vil si at gjestene kan koke kaffe og lage maten selv. Kjøkkenet er da utstyrt med det meste av det man trenger. Ønsker du imidlertid å kjøpe enkeltmåltider, er det gode muligheter for det på en av de mange koselige tavernaene i nærmiljøet.

Ta kontakt med oss dersom du har lyst til å vite mer om bibelferie.