Bussreiser i kristen regi

Bussreiser i kristen regi

- har vært en del av vårt turtilbud siden etableringen av selskapet, Si-reiser, som la grunnen for Plussreiser. Vi har lært at korte dagsetapper, hyppige pauser, mye sang og musikk og et godt og friskt miljø i bussen, er en forutsetning for en vellykket tur. Som standard legger vi opp til maksimalt to timers kjøreøkter. Alle våre sjåfører er aktive kristne med god erfaring som turbuss-sjåfører.

Med bussferie i kristen regi gjennom Plussreiser kan du foreta en bussreise direkte fra ditt hjemsted. Vårt samkjøringsopplegg gjør at du nesten kan kjøre fra stuedøra hjemme. Våre busser kjører gjennom følgende regioner: Trøndelag, Nordvestlandet, Nordfjord, Hordaland, Rogaland, Sørlandet, Gudbrandsdalen, Mjøsbygdene, Telemark, Vestfold og Oslo. Vi har like gode opplegg for våre gjester på bussreiser, enten de kommer fra Kristiansund eller Kristiansand

Moderne turistbusser på bussreiser i kristen regi

Våre busser er topp moderne turistbusser med liggestoler, friskluftanlegg, kjøleskap, varmdrikksautomat, godt høyttaleranlegg og toalett. På varme dager opplever gjestene våre det som en fordel at alle våre busser har aircondition.

Egen reiseleder på bussreiser

Våre turteam kan bestå av reiseledere, predikanter, sangere og sjåfører. Antall mennesker i turteamene på bussferie i kristen regi varierer mellom de ulike turene. Vi har egen reiseleder på alle våre bussturer i kristen regi. Denne skal lede gruppen på under turen. Vi leier også lokalkjente guider i større byer og regioner for våre bussreiser. Opplysninger om dette finnes i den enkelte turs program. 

Bussferie i kristen regi er opplevelsesferie fremfor mange andre turtyper. Natur, severdigheter og ikke minst det menneskelige fellesskap, kan ei forklares, det må erfares. 

På våre bussreiser i kristen regi er alt lagt opp og ordnet på forhånd. Det gjelder veivalg så vel som overnattinger og måltider. Vi starter gjerne i bussen kl. 08.00 og er som regel framme ved dagens reisemål rundt kl. 18.00.

Bussreiser i Norge

Vi har bussreiser til en rekke steder i Norge, blant annet til Nordfjord, Lofoten, Helgelandskysten, Røros, Østerdalen, Stiklestad, Trondheim, Geiranger og flere av Vestlandsfjordene, øya Hildre i Ryfylket for å besøke kystoasen Flor og Fjære, Oslo, Geilo, Beitostølen, Golsfjellet, Fagernes og Bjorli. På våre bussreiser kan du få oppleve det beste landet vårt har å by på!

Bussreiser til Europa

På våre bussreiser til Europa får du opplevelser både underveis på turen og vel fremme på reisemålet. Vi tar deg over hele kontinentet, fra Østersjøen til Svartehavet. Til Danmark har vi bussreiser til Nyborg strand, Sjømannskirken i København, Samsø (med fokus på Kai Munk) og Bornholm. Vi tar deg gjerne med på bussreiser til Tyskland, innom Hamburg på vei til Berlin. Vil du bli kjent med reformasjonen og vår kirkehistorie har vi jevnlig turer med fokus på Martin Luther. Våre bussreiser tar deg også med til Rhindalen og Moseldalen eller alpelandskapet i Tyrol!

De siste årene har vi hatt bussreiser til Wien, Salsburg og Insbruck i Østerrike. Plussreiser har også gjennom våre tidligere selskaper (Sabra Fokusreiser, Si-reiser og Ravinala reiser) hatt bussreiser til reisemål som Budapest i Ungarn, Bratislava i Slovakia og Praha i Tsjekkia. 

Tulipaner og andre blomster bugner mot oss på vårens vakre bussreise til Holland. På slike turer besøker vi blomsterparken Keukenhof i kombinasjon med opplevelser som blant annet Anne Franks hus og kanaltur i Amsterdam. Et besøk på en eller flere av våre sjømannskirker blir det også anledning til på slike bussreiser.

Vi har sendt mengder av bussgjester til Haag og Antwerpen i Nederland (Holland). Gjester fra Plussreiser har reist med buss til Paris, Normandie og den fransk riviera. 

Jevnlig sender vi avgårde flere busser fra Norge med hjelpesendinger til Ukraina og Vyborg i Russland. Nødhjelpsturer, men også ordinære opplevelsesreiser arrangerer vi også til de baltiske landene; Estland, Latvia og Litauen. Vi kan for eksempel anbefale julemarked i Tallin og Riga eller badeferie i Klaipeda. 

Vi har bussreiser i kombinasjon med elvecruise, gjerne med stopp i Strasbourg. Vi har reiser med buss til Jersey, Nord- og Sør-England.

Våre bussreiser har også gått til Helsinki og Åland i Finland, Stockholm, Gøteborg, Gotland og Øland i Sverige. En av våre nyere turer gikk til Lina Sandells rike. Det var en flott bussreise som ble en opplevelse til glede for mange!

Våre skoleturer går ofte som bussreiser til Polen og Tyskland. Det gir sterke opplevelser å se konsentrasjonsleirene i Auschwitz og Stasi-fengselet i Berlin. 

Blomstringstur

Holland

25. april 2019 – 8 dager
Turteam: Klaus Muff, Ingebjørg Berstad Torp og Svein Bjarne Aase
Møt våren i tulipanenes hjemland

Til Nederland med Radio Øst

29. april 2019 – 8 dager
Turteam: Reidun Guldhaug og Geir Sandvik
Til Tyskland med Vårt Land

Cathinka og Katharina

9. mai 2019 – 8 dager
Turteam: Helge Simonnes, Berit Hovland og Geir Sandvik
Vårtur til

Nordfjord

29. mai 2019 – 5 dager
Turteam: Annbjørg Barane, Helge Hansen og Jakob Middelthon
Estlands hovedstad

Tallinn

2. juni 2019 – 7 dager
Turteam: Geir Sandvik og Ludvig Bjerkreim
Oslo, Telemarkskanalen og Prøysen

Sommertur til Østlandet

3. juli 2019 – 7 dager
Turteam: Jakob Middelthon, Steinar Tosterud og Solbjørg Tosterud
Sverige

Lina Sandell

3. juli 2019 – 7 dager
Turteam: Jostein Mulelid, Signe Ferkingstad og Johannes Stokke
Solskinnsøya i Østersjøen

Bornholm

3. juli 2019 – 7 dager
Turteam: Klaus Muff, Marta Veivåg og Svein Bjarne Aase
Med Radio Øst til Vilnius, Riga & Tallinn

Sensommer i Baltikum

19. august 2019 – 9 dager
Turteam: Geir Sandvik og Igor Mulev
Høsttur til

Beitostølen

8. september 2019 – 5 dager
Turteam: Klaus Muff, Annbjørg Barane, Else Karin og Rolf Stackbom, Svein Bjarne Aase, Reidar Varhaug og Jette M. og Bjarne Steinsund
Fjellfestival på

Geilo

13. september 2019 – 4 dager
Turteam: Oddgeir Vigrestad, Signe Ferkingstad, Aud Kindervåg Halsne, Øystein Blom og Svein Granerud
Opplevelsestur via ZAMOSC- LVIV- KRAKOW

Hjelpesendingstur til Vest-Ukraina

4. oktober 2019 – 12 dager
Turteam: Kurt André Henriksen og Kai Even Bjørdal