Nyheter

Plussreiser har fått ny styreleder

Publisert: 01.06.2017

Ny styreleder i Plussreiser er Karl Arne Austnes, gårdbruker fra Godøya og tidligere kretssekretær i Sunnmøre Indremisjon. Han ble valgt da styret konstituerte seg selv mandag denne uken.
Les mer

Jubelhelgen på Madagaskar

Publisert: 25.04.2017

Her er programmet for jubileumshelgen i Antsirabe
Les mer

Takket av trofaste styremedlemmer

Publisert: 28.03.2017

Styreleder Ole Fritjof Godtfredsen og styremedlem Kari Røsvik Sundgot ble mandag denne uken takket av med gaver og gode ord. Høytideligheten fant sted, i etterkant av årets generalforsamling i Plussreisers holdingselskap, på Ingeløa på Godøya i Giske kommune.
Les mer

Konsert med Solveig Leithaug

Publisert: 21.02.2017

Mandag 13. mars kommer Solveig Leithaug på besøk til Ålesund. Hun er nettopp ferdig med sin nyeste plate i Nashville, Tennessee og vil dele musikalske gleder med sine norske fans. Plussreiser er medarrangør til konserten som finner sted i Blindheim bedehus.
Les mer

Reisekatalog for sommer & høst 2017

Publisert: 06.02.2017

Sommer- og høstkatalogen for 2017 er nå klar, den første katalogen utgitt under paraplyen Plussreiser. Utvalget i katalogen er en bredde av turene vi nå kan tilby. Full sortiment finner du på vår nettside.
Les mer

Turfest i 2017

Publisert: 23.01.2017

Vi inviterer alle våre turgjester til fest! Du er velkommen enten du har vært på tur med oss eller ønsker å bli bedre kjent med vårt reiseprogram. Vi arrangerer turfest seks ulike steder i landet og håper nettopp du har lyst til å bli med.
Les mer

Gledelig jul og godt nytt år!

Publisert: 22.12.2016

Vi ser tilbake på en spennende tid med sammenslåing av tre selskaper og omprofilering til Plussreiser. Vi har tatt med oss det beste fra Si-Reiser, Ravinala og SabraFokusreiser. Vårt ønske for det nye året er at du som kunde skal oppleve å bli minst like godt ivaretatt gjennom vårt nye merkenavn.
Les mer

Velkommen til Plussreiser!

Publisert: 01.11.2016

Plussreiser er resultatet av Si-REISERs fusjon med Ravinala i 2015 og oppkjøp av SabraFokusreiser våren 2016. Vi er Norges største arrangør av reiser i kristen regi, men tilbyr også en rekke spennende produkter og reisetyper til mange reisemål over hele verden.
Les mer