Shutterstock 1094590475
Shutterstock 750042361

Skoletur med mening

Publisert: 09.02.2022

Planlegger du skoletur? La Plussreiser hjelpe dere og bli med på skoletur med mening.

Hvert år reiser flere tusen elever på skoletur med Plussreiser både i inn- og utland.

Vi gjør bestillingen enkel. Dere bestemmer selv reisemål og opplegg. Våre engasjerte turskreddere gjør jobben med bestilling, prisforhandling, ordner reisedokumenter, guider, inngangsbilletter – i prinsippet alle detaljer som skal til for en vellykket reise.

Planlegging og gjennomføring av en skoletur kan være både en vanskelig og risikofylt prosess. Vi i Plussreiser har lang erfaring og solid kompetanse til å hjelpe dere. Å ha en turoperatør i ryggen gir en ekstra trygghet. På de fleste av våre reisemål har vi faste stedlige representanter som tar seg av gruppene våre på tur. Dette gir en ekstra trygghet ved sykdom, ulykker eller andre uforutsette hendelser. Våre agenter stiller opp og er der for dere når dere behøver dem.

For oss i Plussreiser er det viktig at alle har både et godt faglig og sosialt utbytte av turen og vi kommer gjerne med råd og erfaringer. Mange ønsker at elevene skal få oppleve noe meningsfullt på skoleturen, lære noe nytt eller bli kjent med historiske hendelser.

Flere av programmene kvalifiserer til tilskudd fra Udir, som gir støtte til turer for ungdom som planlegger å besøke konsentrasjonsleirer og minnesteder fra andre verdenskrig. Vi tar oss av søknadsprosessen og sikrer at dere får den støtten dere har krav på.

Dere bestemmer selv hvor og hvordan dere vil reise, og vi fikser resten. Populære reisemål i Norge er Trøndelag (Falstadsenteret), Rjukan (Vemork og Gaustabanen), Utøya (22.juli-senteret i Oslo), Narvik (Kringsmuseet) og Oslo (Grini og Oscarsborg). Til utlandet er det Krakow (Auschwitz-Birkenau, Schindlers Fabrikk og Saltgruvene) og Berlin (Sachsenhausen, Stasifengselet og tropical island) som er store favoritter.

Kontakt oss på post@plussreiser.no for et uforpliktende tilbud.

Les mer om våre skoleturer her: https://plussreiser.no/reisety...

Shutterstock 762791143 Under 10Mg
Checkpoint Charlie
Checkpoint Charlie
Sachsenhausen
Sachsenhausen
Auschwitz-Birkenau
Auschwitz-Birkenau
Krakow Sommer Under 10Mg
Ulstein uskole Krakow 077
Shutterstock 1257427591
Oscarsborg festing
Oscarsborg festing