Netanya 7
Shutterstock 1821474557
Shutterstock 322397525

Flere nordmenn planlegger utenlandsreiser

Publisert: 03.08.2022

I en ny reiseundersøkelse kommer det frem at 73 prosent av nordmenn planlegger en reise det kommende året. Av alle deltagende land i undersøkelsen var Norge det landet med flest reiseplaner. Og hvor vil vi reise? Jo, til utlandet.

Reiseundersøkelsen som ble utført av Klarna på forsommeren i år viser at 53 prosent av oss planla å reise til et europeisk land, mens bare 30 prosent planla ferie i eget land. I en lignende undersøkelse utført av NHO oppga 66 prosent de planla Norgesferie. En nyhetsartikkel fra NTB forteller at dette var opp fra 58 % fra året før. Men nå viser det seg altså at reisevanene er i ferd med å snu. Begrensningene som pandemien førte med seg åpnet nordmenns øynene for norske reisemål, men nå kan det se ut som mange har fått gjennomført sine innenriksreiser og på ny vender blikket mot Europa og verden videre utover.

I Plussreiser følger vi med på trendene i reiselivet og legger til rette for nye turer til populære og eksotiske reisemål. Vi er godt i gang med planleggingen av turene for 2023 og kan love mange spennende gruppeturer. Følg med i vår reisekalender utover høsten og vinteren for nye turer. Neste år blir det blant annet ekstra fokus på Israel, hvor landets 75-årsjubileum i nyere tid skal feires.