Sangovergrenser artister mb
Filadelfia Vennesla Bilde: G Øynes
Shutterstock 451076599 under 10mg

Sang over grenser 2022

Publisert: 29.04.2022

Kristi Himmelfartshelgen samles kristne artister fra hele Norden i Filiadelfiakirken Vennesla, til Sang over grenser.

Det blir konserter med kjente og kjære artister hver dag klokken 16.00 og 19.30 med salg av mat mellom konsertene. Plussreiser tilbyr hotell- og konsertpakke. Konsertpass og enkeltbilletter kan kjøpes på tikkio.com.

PROGRAM

Dag 1

Kristi himmelfartsdag - Torsdag 26.mai

16.00 Åpningskonsert
Mikael Jarlestrand, Eydun Jacobsen, Emilia Lindberg, Svein i Prestgardi, Synnøve Aanensen og Leif Erik Hagen m/venner.

Salg av mat i pausen

19.30 Country/gospelkonsert
Eydun Jacobsen, Synnøve Aanensen, Emilia Lindberg, Svein i Prestgardi og Leif Erik Hagen m/venner.
Appell Mikael Jarlestrand.

Dag 2

Fredag 27. mai

16.00 Konsert
Kristoffer Streng og Stefan Jansson, Ragnhild og Arvid Pettersen, Mikael Jarlestrand, Eydun Jackobsen, Roland Utbult, Svein i Prestgardi, Silje Sejergaard og Hanna Thomsen, Ingrid og Karl Dag Kjosavik og Morten Samuelsen.

Salg av mat i pausen

19.30 «En tribute til Fanny Crosby»
Kristoffer Streng og Stefan Jansson, Ragnhild og Arvid Pettersen, Synnøve Aanensen, Mikael Jarlestrand, Eydun Jacobsen, Roland Utbult , Silje Sejergaard og Hanna Thomsen, Emilia Lindberg, Ingrid og Karl Dag Kjosavik, Morten Samuelsen og Svein i Prestgardi.

Dag 3

Lørdag 28. mai

16.00 «En hyllest til Roland Utbult»
Kristoffer Streng og Stefan Jansson, Ragnhild og Arvid Pettersen, Mikael Jarlestrand, Eydun Jacobsen, Roland Utbult, Silje Sejergaard og Hanna Thomsen, Emilia Lindberg, Morten Samuelsen og Mette og Roger Sørensen. Appell ved Marie Nylèn Utbult.

Salg av mat i pausen

19.30 «Homecoming med sanger fra Gaithers»
Kristoffer Streng og Stefan Jansson, Ragnhild og Arvid Pettersen, Mikael Jarlestrand, Eydun Jacobsen, Synnøve Aanensen, Roland Utbult , Silje Sejergaard og Hanna Thomsen, Svein i Prestgardi, Emilia Lindberg og Morten Samuelsen. Appell ved Aud Karin Kjølvik Ringvoll.

Artister og bidragsytere

Synnøve Aanensen (NORGE): «Den vesle dama med den store stemmen.» Synnøve har gitt ut musikk helt siden hun var barn. Med sin country stemme tolker hun vakkert gospelmusikk, salmer og åndelige viser. Hun er også låtskriver, og spiller ofte gitar til sangene.

Morten Samuelsen (NORGE): Med sin særegne varme i stemmen og en unik formidlingsevne har Morten nådd mange hjerter med sin sang.
Han har sunget og opptrådd siden han var barn. Morten har gitt 3 solo CD. Han har skrevet flere låter, og lever nå musikkdrømmen på heltid.

Ingrid Kjosavik (NORGE): Den superblide Rogalendingen er kjent for sin nydelige soul stemme gjennom Stavanger Gospelcompany og
solosang. Ingrid har sunget lenge, og treffer lytteren med sin utrolige formidlingsevne gjennom sangen. Hun har gitt ut flere sanger både solo og sammen med Stavanger Gospelcompany.

Arvid og Ragnhild Pettersen (NORGE) med band er et kjekt og kjært ektepar som formidler kristen sang og musikk på en nydelig måte. De har bak seg over 3500 konserter i inn og utland. Skrevet over 300 sanger og gitt ut mange plater. De skal også lede allsang gjennom helgen sammen med bandet og Mikael Jarlestrand.

Mette Vestberg Sørensen og Roger Sørensen (NORGE) er et ektepar som har sunget sammen i mer enn 25 år. De bor på Flekkerøy og synger mye rundt omkring i Sør- Norge. Har spilt inn album i Nashville og kjenner godt Southern Gospel miljøet. De har også hatt flere gruppeturer for Plussreiser til blant annet til Israel, USA og Frankrike.

Mikael Jarlestrand (SVERIGE): Med sin flotte tenor stemme som har gledet mange i Sverige, Norge og USA. Han har gitt ut mye musikk gjennom åra, og jobber også med produksjon av TV i Kanal 10. Mikael jobber som sang og musikkpastor i Malmø PingstKyrkjan til daglig.

Emilia Lindberg (SVERIGE): En ung sanger som er godt kjent i Norge og Sverige. Med sin enkle stil og presentasjon av gamle lesersanger har hun fått mange tilhengere. Emilia synger i country/gospel stil, og har en tett kommunikasjon med publikum. Hun har gitt ut mange plater.

Roland Utbult (SVERIGE): Sanger/musiker/forfatter fra Øckerø i Sverige. Politiker som riksdagsmann fra 2010. Mest kjent i Norge for sine mange plater med egenproduserte sanger og musikk. Han har samarbeidet med Oslo Gospelkor, Andrae Crouch bl.a. Han var sentral i produksjonen; Minns du sången.

Marie Nylèn Utbult (SVERIGE): Har jobbet med «Levande Familier» et hjelpearbeid i familierelasjoner. Hun giftet seg med Roland sommeren 2017. Hun skal holde appell på konsert i Vennesla.

Eydun Jacobsen (FÆRØYENE): Eydun kommer fra Klaksvik på Færøyene. Sanger, musiker og musikkprodusent. Han har mange utgivelser bak seg gjennom åra. I Norge har han sunget med Klaksvik-koret, og som solist ved flere anledninger. Han har skrevet mye musikk.

Svein i Prestgardi (FÆRØYENE): Han er kjent som countrysangeren med den dype stemmen som synger seg like inn i hjertet. Han har skrevet musikk som han fremfører.Han jobber blant de som faller utenfor og strever med å finne mening med livet. Han har gjort flere plateinnspillinger i USA.

Magni Christiansen (FÆRØYENE): Han er en færøysk gospelsanger fra Vestmanna, i de senere år mer kjent for countrysjangeren, med sangoppdrag i Nashville. Han har gitt ut mye musikk, men bruker også tiden sin som politiker.

Kristoffer Streng og Stefan Jansson (FINLAND): Kristoffer, som kommer fra Finland, begynte sin sangkarriere som 9 åring. Etter dette har han sunget over Europa, blant annet i stadshuset i Wien og med Vasa kammerkor. Kristoffer har en bassbaryton stemme og en klassisk stil, han har hatt mange roller i ulike musikaler. Han har med seg sin pianist Stefan Jansson.

Søstrene Silje Sejergaard og Hanna Strandberg Thomsen (DANMARK) er fra Danmark, men har røtter i Norge. Oppvokst med musikk både hjemme og i kirken og har sunget og optrådt fra barnsben. De har sunget i forskjellige kirkelige arrangementer og konserter og på den måten formidlet budskapet om Jesus Kristus. De har også medvirket på kristne innspillinger.De liker å synge gospel/pop.

HELGEN LEDES AV JOHAN HALSNE. Til daglig arbeider han som krinsleiar i ImF Sunnmøre. Han har gjennom mange år planlagt og ledet sang - og musikkhelger. Han er sammen med sin kone Aud hovedansvarlig for denne helgen i Vennesla. Sammen med seg i komiteen har de Mikael Järlestrand fra Sverige og Eydun Jacobsen fra Færøyene.


Finn veien

Filadelfia Vennesla har adresse Vigeland brugs veg 5, 4708 Vennesla. Bygget ligger på Vigeland, sør for Vennesla sentrum. For å komme dit kan man kjøre nordover fra Kristiansand på riksvei 9 mot Evje og svinge nordøst mot Mosby og kjøre videre derfra. Alternativt kan man kjøre Torridalsveien på østre side av elven Otra. Se kart under eller ta kontakt med oss på telefon 70 17 90 00 for andre veibeskrivelser.

Vår oppsatte busstur fra Bergen med hotell og konsertpass er utsolgt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til transport til Vennesla fra der du bor.

Velkommen til «Sang over grenser», i Vennesla 26. til 28. mai.