Pool 6
DJI 0199
Garden 3

Kypros Malama
Ferieparadiset Fig Tree Bay

Avreisedato

12.10.2024

Varighet

11 dager

Pris fra

22 700,-

Fulltegnet

Kypros Malama

Velkommen på tur til Kypros og det flotte strandhotellet Malama. Her bor du i flotte leiligheter i små tre etasjes hus med en nydelig hage og basseng. Stranden ligger bare noen få meter nedenfor hotellet.

Kypros er også en historisk øy. Strategisk plassert langt inne i Middelhavet. Vi vet at Paulus var på øyen på sin første misjonsreise (Ap.gj 13, 4-12). Og fra denne øyen kom hans medarbeider, Barnabas (trøstens sønn). Her kan du hvile og slappe av, og gå småturer i naturområdene bak kyststripa. I tillegg får du fellesskapet med andre gjester fra hele landet da vi hver dag samles til bibelsamlinger på formiddag og hyggesamvær på kveldene.

I år blir det to turer til øya. En gruppe her på Malama og en på Golden Coast i Fig Tree Bay. Begge gruppen blir på Kypros samtidig.

Høydepunkter på turen

 • Fellesskap og samlinger
 • Sol og bad
 • Flotte og spennende utflukter
 • Spaserturer ved kysten
 • Felles måltider
Last ned brosjyre (.pdf)
Shutterstock 194987027

Vårt reisemål

FIG TREE BAY har et tørt værlag, og den fremherskende vindretningen er fra land. Dette gir et ekstra rent og klart vann, det turkisfargede og varme Middelhavet er nesten uimotståelig. Du må bare uti… Her kan du hvile og slappe av, og gå småturer i naturområdene bak kyststripa. På folkemunne kalles så godt som hele kysten her for Fig Tree Bay, men egentlig er det snakk om en lite perlerad av herlige strender og små feriebyer. Det tar ca 1 time fra flyplassen til hotellet.

Hotell

Vårt hotell

Malama ligger midt i et vakkert hageanlegg, rett ved stranden i ferieområdet Protaras. De koselige tre-etasjes husene ligger fint til med grøntområde med palmer og beplantning rundt husene. Rett nedenfor hotellet ligger en liten flott strand. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Hotellanlegget har et flott bassengområde, stor grønn plen med solsenger, restaurant og bar. Hotellet ble bygget i 1992/2011. Klassifisering SSSS. 166 leiligheter. Resepsjonen er åpen 24 t.

Anlegget består av 2-roms leiligheter for 2 personer med soverom og oppholdsrom. Leilighetene er store og har minikjøkken, vannkoker og brødrister, bad/dusj, wc, hårføner, telefon, radio og TV. Balkong eller terrasse. Ikke heis i bygningene. Alle rommene har utsikt mot hagen

Eller du kan velge dobbeltrom med dobbelseng, balkong og havutsikt. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Stort bassengområde med gratis solstoler og bassenghåndklær. Rengjøring 6 dager pr. uke. Luftkondisjonering. Gratis internett i resepsjonsområdet og på leilighetene/rommene.

Hver morgen og kveld samles vi til møter og hyggesamvær i møterommet.

Bibel Kypros

Hva er bibelferie i syden

Hver dag starter med morgensamling eller bibeltime. Om kveldene har vi ulike samlinger /hyggesamvær. Dagene disponerer du selv. Av og til legger vi opp fellesutflukter, og andre sosiale treffpunkt. Hver dag har du frokostbuffet og felles middag på hotellet. Les mer om hva Bibelferie i syden er.

Img 4903

Utflukter

Kypros er en spennende og historisk øy. Vi tilbyr derfor flere utflukter i løpet av ditt ferieopphold her.

Vår fantastiske utfluktsguide, Ellen Hekne, vil også i år lage spennende utflukter som hun presenterer for gruppen på Kypros.

Informasjon og påmelding på utfluktene gjøres på forhånd. Mer informasjon om dette kommer.

Briller

Trenger du briller?

Vi har gjennom mange år brukt tilbudet om synstest og brillekjøp hos Kanaris Optical i Paralimni. Mange har benyttet seg av dette og kommer hjem med gode, flotte briller som ligger under norske priser. Også i år vil vi gi gruppene våre denne muligheten.

Sangglede
Sangglede

Felles saming for begge gruppene

Et populært innslag under Kypros-oppholdet har vært sangkveldene som vi arrangerer for våre gjester som er på Kypros.

Det er samlinger hvor sangen får god plass.

Vi vil arrangerer "Sanger i syden" søndag 20. oktober

IMG 0634 Kypros

Informasjon

Valuta: Euro

Gjennomsnittstemperatur: 29 grader på land og 25 grader i havet

Tidsforskjell: + 1 time

Garden 4
Eldre går på strand shutterstock 1430298761
Utflukt
Utflukter
05102007167
St.Nicholas Church
St.Nicholas Church
Kypros 3
Kypros
Entrance 2
Monika grabkowska q Sk Wl OB Hia0 unsplash
IMG 9270
DJI 0224

Priser og betingelser

Pris fra 22 700,-

Tillegg for enkeltrom: 7.200,-

Tillegg for tilslutning fra andre byer i Sør-Norge: kr 1500,-

Tillegg for superior rom kr 600,- pr. person.

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo-Kypros t/r
 • Bussturene til og fra flyplass på Kypros
 • Opphold i gode 2-roms leiligheter/dobbeltrom
 • 10 frokoster
 • 10 middager
 • Flyavgifter
 • Reiseledertjenester fra et allsidig turteam
 • Tips til hotellbetjeningen
 • Solstoler ved basseng/hage

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Forsikringer
 • Bruk av solstoler på stranden
 • Øvrige måltider og drikke til maten
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
12.10.2024 Oslo - Larnaca 14:25 20:00 DY1890
22.10.2024 Larnaca -Oslo 12:40 16:35 DY1891
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Interesseliste/venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Kypros Malama (12.10 – 22.10 2024) med Aud og Johan Halsne.