Skreddersydde reiser

Shutterstock 316241720

Mange kjenner Plussreiser gjennom våre gruppeturer. Vi hjelper også hver eneste dag familier, menigheter, kor, vennegjenger og enkeltpersoner med flybilletter, hotell, rundturer og opplevelser over hele verden!

Vil du ha tryggheten i å bestille flybillettene for langturen din av noen som har reist der før deg, som kjenner flyselskapene og flyplassene og som i mange år har jobbet med å skreddersy reiser over hele verden?

Drømmer du om å reise rundt og oppleve unik kultur. Vil du oppleve Madagaskar med sitt eksotiske dyre- og planteliv eller Etiopias stolte historie og mektige fjell?

Drømmer du om byferie i Europa, cruise i Karibia eller safari i Afrika? Har du en drøm om å besøke pyramidene i Egypt eller spasere på den kinesiske mur?

Lokker fjellheimen i Dolomittene eller Tyrol? Frister Kypros sine vakre strender? Eller hva med rolige dager på Hawaii eller ved Gardasjøen? Vi hjelper også deg som vil ta med storfamilien til Israel.

Vi kan disse og mange andre spennende reisemål, og kan lage akkurat den turen du vil ha! Hos Plussreiser møter du kunnskapsrike, erfarne og engasjerte medarbeidere som aldri er fornøyd før du har fått den reisen du vil ha! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Få hjelp til planleggingen fra fagfolk

Å arrangere turer kan være tidkrevende. På planleggingsstadiet er det et utall av valg som skal gjøres. Våre reisekonsulenter, som vi også gjerne kaller turskreddere, bruker både faglig kunnskap og kjennskap til markedet for å legge opp best mulig program for deg og din gruppe. Vi får jevnlig oppdatert førstehåndskjennskap til ulike reisemål gjennom våre agenter og ved egne reiser.

For mange er pris et viktig spørsmål. Gjennom om lag 40 år som turoperatør har Plussreiser opparbeidet seg kompetanse og kontaktnett. Som reiseselskap har vi gjennom vårt brede nettverk opparbeidet gode prisavtaler med flyselskap, busselskap, ferjerederi og hotellkjeder både i Norge og utlandet. Det ønsker vi at skal komme deg til fordel.

Dersom dere ønsker det kan vi stille med teknisk reiseleder for deres temareise. Reiseleder vil da ta seg av praktiske gjøremål som innsjekk på hotell, avtaler med restauranter, busselskap osv. Reiselederen vil også ta ansvar ved uforutsette hendelser som for eksempel sykdom. Du som arrangør kan fokusere på opplevelsen og det sosiale fellesskapet i gruppen.

Plussreiser kan også hjelpe med markedsføring slik at dere sammen med andre blir mange nok til å gjennomføre turplanene dersom dere ønsker det.

Hvor går deres reise?

Hele verden er vårt arbeidsfelt! Vi har turer i Norge, Norden, Europa, Amerika, Afrika, Australia og Asia. Alle verdensdeler og -hjørner. Vi har tett samarbeid med en mengde dyktige lokale guider i mange av Europas storbyer. Hva med en weekend i London med musikalbesøk eller konsert med Philharmonien i Berlin? Vi har lang erfaring med å lage reiser til europeiske storbyer som Praha, Paris, Krakow, og Athen, men er like gode på sende grupper til Småland, Norfjord og Geilo.

Ferdig pakket reise

Vi kan lage gruppeturer og temareiser som passer akkurat for dere. Dere bestemmer selv reisemål og opplegg. Vi i Plussreiser gjør jobben med bestilling, prisforhandling, ordner reisedokumenter, guider, inngangsbilletter – i prinsippet alle detaljer som skal til for en vellykket reise. Vi tar selvsagt også ansvar for oppgjør inn mot de ulike leverandørene. Dere har kun kontakt med «deres» reisekonsulent i Plussreiser – mer trenger du ikke. Plussreiser gjør det som kan oppleves som kompliserte oppgaver enkelt. Vi har lang erfaring med ferdigsydde bestillingsturer. Ta kontakt med oss så kan vi lage til forslag som passer for akkurat deres gruppe.

Giraff i Sør-Afrika
Tur til Durrenstein i Dolomittene, Italia
Turister i Roma