Cruise med skoleskipet Gann

Israels historie, kultur og natur

Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent videregående friskole med utvidet kristen formålsparagraf eid av USKF (Unge Sjømenns Kristelige Forening). Skolens formål er å danne og utdanne unge mennesker. I løpet av skoleåret bor elevene om bord i skipet, spiser alle måltider i messa og er med på seilinger i inn- og utland.

Sommercruise i kristen regi

Skoleskipet Gann har arrangert sommercruise i kristen regi siden 1953. Turene våre er svært populære. I tillegg til det klassiske Nordkappcruiset, drar vi til spennende destinasjoner på begge siden av Nordsjøen. En tur med MS Gann er felles opplevelser, som gir en fellesskapsfølelse som varer lenge etter at turen er over. Cruisevirksomheten vår er helt nødvendig for at skolens mannskap og lærere kan opprettholde sine sertifikater og holde seg faglig og operativt oppdatert. Cruisene er også viktig for skolens økonomi.

Ferieopplevelse utenom det vanlige

Gannturene har for mange blitt et begrep på en ferieopplevelse utenom det vanlige, en ferie med mening og innhold. Som passasjer på MS Gann får du en fantastisk flott opplevelse og du får samtidig del i et meget viktig arbeid. Du er hjertelig velkommen om bord, til en temareise du neppe vil glemme!

Skjærgårdssang 11. - 13. august (Hotellskip)

For program se www.gann.no

Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent videregående friskole med utvidet kristen formålsparagraf eid av USKF (Unge Sjømenns Kristelige Forening). Skolens formål er å danne og utdanne unge mennesker. I løpet av skoleåret bor elevene om bord i skipet,