Shutterstock 1142502479 Under 10Mg
Shutterstock 1060495388 Under 10Mg

Sorrento og Capri
Amalfikysten

Avreisedato

23.05.2019

Varighet

8 dager

Pris fra

14 750,-

Høydepunkter på turen

 • Katedralen og sentrumstorget, Piazza Tasso i Sorrento
 • Båttur til Capri med tur opp til Anacapri og Axel Munthes villa, Villa San Michele
 • Utflukt til Napoli
 • Utflukt til byen som lå begravet under aske, Pompeii
 • Heldagsutflukt på vakre veier langs Amalfikysten
 • Besøk hos en pastafabrikk i Gragnano
 • Lunsj på en lokal gård
Shutterstock 157459556 Fly

Dag 1

Torsdag 23.mai: Oslo - Roma - Sorrento

Fly fra Gardermoen kl 09.05, ankomst Roma kl 12.10. Turen går sørover med buss til Napoli og videre til Sorrento. Her skal vi bo på vårt enkle men hyggelige hotell i utkanten av byen i 7 netter. Middag på hotellet hver kveld.

Middag
Shutterstock 1098551759

Dag 2

Fredag 24.mai: Sorrento

Denne dagen gjør vi oss kjent i byen. Det blir en guidet rundtur med lokalguide. Katedralen og sentrumstorget, Piazza Tasso er to av Sorrentos store severdigheter. Ettermiddagen på egenhånd, og felles middag om kvelden

Frokost Middag
Shutterstock 1024886380 Under 10Mg

Dag 3

Lørdag 25.mai: Capri

Fra havnen i Sorrento tar vi båten ut til den romantiske øya Capri. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med opp til Anacapri hvor vi besøker Axel Munthes villa, Villa San Michele med fantastisk utsikt over Capri, Vesuv og Sorrentohalvøya. Vi får også oppleve Capri by med sine mange butikker og restauranter. På vei tilbake får vi en rundtur med båten slik at vi også får se øyen fra sjøsiden.

Frokost Middag
Shutterstock 1033620628 Pompeii Under 10Mg

Dag 4

Søndag 26.mai: Napoli og Pompeii

Heldagsutflukt til Napoli og Pompeii med lokalguide. I Pompeii får vi en interessant rundtur der guiden beskriver hvordan det var da byen ble begravet under et tykt lag med aske i år 79 og hele byens befolkning på ca 15.000 innbyggere måtte flykte fra sine hjem. Byen lå begravet helt frem til 1700-tallet da utgravningen av den startet. Vi får nå et fantastisk innblikk i romernes liv på 100 tallet.

Frokost Middag
767361 Unsplash Palermo

Dag 5

Mandag 27.mai: Fridag

Denne dagen har du til egen disposisjon og kan gjøre deg kjent i byen på egenhånd. Felles middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 93223021 Under 10Mg

Dag 6

Tirsdag 28.mai: Amalfikysten

Heldagsutflukt med lokalguide på vakre veier langs Amalfikysten. I Amalfi har vi et lengre stopp. Den lille byen klorer seg fast på stupbratte klipper. Det er en opplevelse å vandre i gatene her og vi får tid til å sette oss ned og nyte en kopp kaffe på en av de mange fortauskafeene.

Frokost Middag
Jorge Zapata 44723 Unsplash

Dag 7

Onsdag 29.mai: Gragnano

I dag besøker vi Gragnano som ligger nord-øst for Sorrento. Her besøker vi en pastafabrikk og får et innblikk i hvordan denne blir produsert. Vi spiser lunsj på en lokal gård etter omvisningen.

Frokost Lunsj Middag
Roma fra flyvinduet
Roma fra flyvinduet

Dag 8

Torsdag 30.mai: Hjemreisedag

Tidlig avreise fra hotellet og vi kjører tilbake til Roma. Flyavgang kl 13.00. Ankomst Gardermoen kl 16.10.

Frokost
Shutterstock 1143253727 Uner10Mg
Shutterstock 289938356
Sestrjevitovschii Ina 615160 Unsplash
722287 Unsplash
Shutterstock 253141033 Under 10Mg

Priser og betingelser

Pris fra 14 750,-

Tillegg for enkeltrom: 2050

Tillegg fra andre byer i Sør-Norge: 1.500

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Roma tur/retur
 • 7 overnattinger på hotell
 • 7 frokoster og 7 middager
 • Busstransport og lokalguide ihht. programmet
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Tips
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
23.05.19 Oslo-Roma 09:05 12:10 SK4713
30.05.19 Roma-Oslo 13:00 16:10 SK4714
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.