Havn Desenzano
Hotel Desenzano
Italia Verona 01

Opera i Verona
Rolige dager ved Gardasjøen og Opera i Verona

Avreisedato

02.12.0002

Høydepunkter på turen

  • Rolige dager ved Gardasjøen
  • Operaforestilling Tosca og Aida
  • Innføringskurs og kompendium
  • Muligheter til å være med å tur til Venezia og båttur på Gardasjøen
  • Fellesskap
Hotel Desenzano 1

Dag 1

Tirsdag 20.august OSLO -MILANO

Avreise Gardermoen Kl. 10:40 DY1876 Ankomst Milano Kl. 13:20 DY1876

Etter ankomst blir det to timers busstur til vårt hotell Desenzano i byen med samme navn. Her skal gruppen bo under hele oppholdet. Reiselederene går gjerne med til sentrum for å bli litt kjent i byen. Om kvelden blir det velkomst-middag med samling etterpå.

Havn Desenzano

Dag 2

Onsdag 21.august UNDERVISNING OG FRIDAG

Etter frokost samles gruppen til undervisning om opera som kunstart og de aktuelle komponistene Verdi og Puccini. Senere på dagen kan en gå i byen eller for eksempel låne seg sykler å bruke de fine turmulighetene langs Gardasjøen. Det er også fine badestrender ved den varme innsjøen.

Lake Garda

Dag 3

Torsdag 22. august UTFLUKT PÅ GARDASJØEN

Etter frokost tar vi båten som anløper noen av de idylliske småbyene som ligger langs denne innsjøen. Denne turen tar nesten hele dagen og er ikke inkludert i pakkeprisen. Om kvelden vil det bli middag på hotellet og kveldssamling.

Arena Mediagallery Tosca 2017 Tosca

Dag 4

Fredag 23.august OPERA "TOSCA"

Etter frokost samles gruppen til undervisning av opera «Tosca» av Puccini. Klokka 16.00 setter vi oss i bussen og reiser til Verona. Før forestillingen får vi en kulinarisk og musikalsk opplevelse på opera-restauranten Trattoria Tre Marchetti som ligger like inn til Arena di Verona, et amfi-teater fra oldtiden som rommer 25.000. Forestillingen begynner klokka 20.45

Venezia

Dag 5

Lørdag 24.august UTFLUKT TIL VENEZIA

Ikke langt fra Desenzano ligger Venezia, en togreise som tar litt over en time. I Venezia vil en nordisktalende guide ta oss med på en gåtur gjennom det sentrale av denne vedens-kjente byen og vise oss severdighetene og ellers gi oss korte glimt av historien. Vi tar båten fra Markusplassen på Kanal Grande tilbake til jernbanestasjonen. Turen er ikke inkludert i pakkeprisen. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Arena Mediagallery Aida Edizione Storica 1913 2017 Aida

Dag 6

Søndag 25.august OPERA "AIDA"

Etter frokost samles gruppen til undervisning av opera «Aida». Vi drar tidlig innover til Verona og gjør oss litt kjent med denne vakre byen. Forestillingen starter klokka 20.45.

Italia Verona 05

Dag 7

Mandag 26. august FRIDAG

Denne dagen har vi til egen disposisjon, kanskje godt å ta det litt med ro etter en lang kveld i Verona. Om noen skulle ønske å utforske Verona på egenhånd, så er det fullt mulig å ta toget t/r, da kan en ha fine timer i Verona og virkelig lære denne byen å kjenne, som har vært et handelssenter i tidligere tider.

Shutterstock 515244

Dag 8

Tirsdag 27.august HJEMREISEDAG

Etter frokost er det tid for avreise fra hotellet til flyplassen. Vi er heldige og har direktefly til Oslo.

Avreise Milano Kl. 14:05 DY1877 Ankomst Gardermoen Kl. 16:45

Tilslutninger til andre byer i Norge ved behov

Shutterstock 488194393Garda
Italia Limone
Verona Arena 2
Desenzano 1
Italy Garda
Venecia Gondol Shutterstock 356617259