Venezia
Pasjonsspillet
Gardasjøen

Gardasjøen III
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

06.09.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 250,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Linderhof slott
 • Båttur på Gardasjøen
 • Utflukt til Verona
 • Utflukt til Venezia
ACHAT Premium Hotel München-Süd
ACHAT Premium Hotel München-Süd

Dag 1

Tirsdag 6. september

Avreise fra Gardemoen med SAS kl 13.35. Vi flyr via København og har ankomst München kl 17.40. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) I München venter bussen vår fra Norge, med norsk sjåfør på oss. Vi setter så kursen mot vårt hotell for natten, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Avreise fra Stavanger, Bergen og Trondheim: Fly direkte fra disse byene til København hvor dere møter gruppen. Se flytider på siste side av programmet.

Middag
Shutterstock 198921560 linderhof under 10mg

Dag 2

Onsdag 7. september

Vi setter kursen sørover mot Oberammergau og skal gjøre oss kjent i området rundt spillbyen. Vi skal besøke Ludvig den II sitt slott, Linderhof og får en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også til vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

*Bosted i Oberammergau. Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Inne i Passion Play Theatre
Inne i Passion Play Theatre

Dag 3

Torsdag 8. september

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 13.30 og slutter ca. kl. 21.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Desenzano
Desenzano

Dag 4

Fredag 9. september

Vårt opphold i Oberammergau er over og vi starter på turen sørover til Italia. Vi passerer grensen til Østerrike og kjente vintersportsbyer som Seefeld og Innsbruck. Grensen til Italia krysser vi ved det mektige Brennerpasset. Det blir flere stopp underveis hvor vi får sett oss litt rundt, strekt litt på beina og tid til å kjøpe oss litt mat. Sent på ettermiddagen ankommer vi hotellet vårt for de neste fire nettene Hotel Bonotto. Vi skal bo i den sjarmerende byen Desenzano helt på sørenden av Gardasjøen. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Sirmione
Sirmione

Dag 5

Lørdag 10. september

Formiddagen har du denne dagen til egen disposisjon i vakre Desenzano. Etter lunsj blir det båttur på Gardasjøen. Vi tar båten fra Bardolino på østsiden av sjøen tilden lille byen Sirmione. Sirmione ligger ytterst på en smal halvøy ved sørenden av Gardasjøen. Byen er en turistmagnet med en sjarmerende, forholdsvis bilfri gamleby. Buss tilbake til hotellet hvor det blir felles middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Venezia
Venezia

Dag 6

Søndag 11. september

Tidlig avreise fra hotellet for heldagsutflukt til kanalbyen Venezia. Venezia ligger ved Adriaterhavet ca 15 mil rett vest for Desenzano. Vi parkerer bussen i utkanten og turen inn til selve byen går med båt fra Tronchetto via Grand Canal til Markusplassen. Her møter vi vår lokalguide som skal ta oss med på en guidet vandring i denne kjente turistbyen. Etter den guidede rundturen blir det litt tid på egenhånd og hver enkelt kjøper sin egen lunsj. Vi møtes på Markusplassen igjen og blir transportert tilbake til Tronchetto der bussen venter på oss. Tilbake på hotellet blir det middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Verona
Verona

Dag 7

Mandag 12. september

Denne dagen blir det dagsutflukt til Verona som ligger en knapp times kjøretur fra Desenzano. Her blir det guidet rundtur med lokalguide som blant annet vil vise oss Julies hus og Arena di Verona. Det blir god tid til å spise lunsj på egenhånd og vandre litt i gatene før vi setter oss i bussen og kjører tilbake til hotellet vårt. Felles middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Shutterstock 614217170 milano

Dag 8

Tirsdag 13. september

Turens siste dag er kommet og vi skal sette kursen hjemover. Buss fra hotellet etter frokost til flyplassen i utkanten av Milano. En ca 2 timers kjøretur. Flyavgang kl 11.20. Det blir mellomlanding i København og ankomst Gardermoen kl 16.35. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Retur til Stavanger og Bergen: Retur direkte fra København til disse byene. Se tider på siste side av programmet.

Frokost
Utenfor Passion Play Theatre
Utenfor Passion Play Theatre
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Oberammergau
Oberammergau
Sirmione
Sirmione
Venezia
Venezia
Venezia
Venezia
Adige elven i Verona
Adige elven i Verona
Julies hus i Verona
Julies hus i Verona
Gatelangs i Verona
Gatelangs i Verona

Priser og betingelser

Pris fra 22 250,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.350

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo- München og Milano - Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk og engelsk
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
06.09.2022 Oslo - København 13:35 14:45 SK1469
06.09.2022 København - München 16:05 17:40 SK2657
13.09.2022 Milano - København 11:20 13:25 SK1686
13.09.2022 København - Oslo 15:25 16:35 SK1460