Salzburg
Pasjonsspillet
Salzburg

Salzburg II
Oberammergau 2022 &

Avreisedato

04.08.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

23 450,-
Salzburg
Salzburg

Dag 1

Torsdag 4. august

Avreise fra Gardemoen med Lufthansa direkte til München. Avgang fra Gardermoen kl 11.35 og ankomst Bayerens hovedstad München kl 13.50. (Muligheter for tilslutning fra andre byer) På flyplassen venter vår norske turistbuss som skal være med oss på hele turen. Vi setter oss i bussen og kjører sør- østover mot Salzburg. Vi krysser grensen til Østerrike og etter en kjøretur på ca 3 timer er vi fremme ved hotellet hvor vi skap bo de neste 4 nettene, Dorint City-Hotel Salzburg. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Salzburg
Salzburg

Dag 2

Fredag 5. august

Denne dagen gjør vi oss kjent i byen. Salzburg er en by med rik historie og vakker arkitektur. På formiddagen blir en guidet rundtur hvor vi får se alt det vakre denne byen har å by på. Lunsj på egenhånd. Ettermiddagen er satt av til egne opplevelser. Om kvelden blir vi tatt tilbake i tid under «Mozart Dinner Consert», en Mozart-konsert med tre-retters middag.

Frokost Middag
Kehlsteinhaus, Ørneredet
Kehlsteinhaus, Ørneredet

Dag 3

Lørdag 6. august

I dag blir det heldagsutflukt til alpebyen, Berchtesgaden. Vi skal besøke et av de mest omtalte stedene etter andre verdenskrig, Kehlsteinhaus, bedre kjent som Ørneredet. Et landsted på toppen av fjellet som ble gitt til Hitler i 50-års gave. Her kan vi nyte fantastisk utsikt over de bayerske Alpene. Etterpå kjører vi ned til Tysklands kanskje vakreste innsjø, Königssee. Det blir tid til lunsj på egenhånd i en av de små kafeene langs vannet. Tilbake på hotellet blir det felles middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Zell am See
Zell am See

Dag 4

Søndag 7. august

Nok en flott utflukts dag ligger foran oss. Vi kjører til den lille byen Zell am See som er et av de mest populære feriestedene i Salzburg provinsen. Zell am See ligger vakkert til omkranset av majestetiske fjelltopper og rett ved sjøen med krystallklart brevann. Her skal vi tilbringe denne dagen. Det blir god tid til å vandre rundt i den sjarmerende byen og kjøpe seg lunsj på en av de hyggelige kafeene her. Det blir også anledning til en båttur på sjøen for de som ønske det. Utpå ettermiddagen kjører vi tilbake til Salzburg og møtes til middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Achenseebahn
Achenseebahn

Dag 5

Mandag 8. august

Vårt opphold i Østerrike er over og vi setter kursen nordover mot Oberammergau. På veien mot spillbyen blir det togtur og båttur på Tyrols største innsjø, Achensee, kjent for sitt klare og turkise vann. Vi kjører til Jenbach der vi går om bord på Achensee-banen for en times togtur med damplokomotiv i flott tyrolernatur. I Seespitz går vi over i båten som tar oss over sjøen til Pertisau. Etter båtturen fortsetter vi videre nordover og passerer kjente vintersportsbyer som Innsbruck og Seefeld før vi krysser grensen til Tyskland igjen. Vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten.* Middag på hotellet om kvelden.

* Bosted i Oberammergau

Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee. Dersom vi får informasjon om bosted før vi sender ut siste informasjon om turen ca 2 uker før avreise vil vi informere om dette da.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 6

Tirsdag 9. august

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter. Tilbake til hotellet for overnatting sent om kvelden.

Frokost Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 7

Onsdag 10. august

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Vi setter så kursen nordover mot München, Bayerens hovedstad. Vi avslutter dagen med middag og samling på vårt siste hotell på turen, Achat Premium Hotel München-Süd i utkanten av byen.

Frokost Middag
Marienplatz i München
Marienplatz i München

Dag 8

Torsdag 11. august

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen og kjører vi inn til sentrum av München. Det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Vi flyr direkte fra München til Oslo med Lufthansa. Avgang München kl 16.00. Ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Utsikt over Salzburg
Utsikt over Salzburg
Mozarts hus
Mozarts hus
Mirabell Garden i Salzburg
Mirabell Garden i Salzburg
Shutterstock 643349350
Königsee
Königsee
Zell am See
Zell am See
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Priser og betingelser

Pris fra 23 450,-

Tillegg for enkeltrom: kr 3.000

Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. Ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-München og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok på norsk
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Matpakker
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Tips
 • Forsikringer
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
04.08.2022 Oslo - München 11:35 13:50 LH2453
11.08.2022 München - Oslo 16:00 18:10 LH2454