Shutterstock 2109539969 Calahonda beach
Shutterstock 1070874527 bibel
Mijas

El Campanario
Påsketur til

Avreisedato

01.04.2023

Varighet

10 dager

Pris fra

18 450,-

Fulltegnet

El Campanario

1.-10.april 2023 inviterer Sjømannskirken på Costa del Sol til en annerledes påskeopplevelse. Påsken i Spania er spesiell, og man kan oppleve den både gjennom prosesjoner og pasjonsspill. I påskeuken inviterer El Campanario til gudstjenester, tidebønner, påskevandring og måltider. I tillegg blir det utflukter og felles opplegg, fritid og avslapping. Ønsker du en påske med fokus på høytidens egentlige innhold er dette noe for deg!

Påsketuren arrangeres i samarbeid med Norgesarbeidet i Sjømannskirken.

Høydepunkter på turen

 • Utflukter til Mijas Pueblos, Malaga og Marbella
 • Pasjonsspillet i Riogordo
 • Tidebønn, gudstjenester og påskevandring
 • Samlinger og felleskap
Costa del sol 16x9

El Campanario - Sjømannskirke på Costa del Sol

El Campanario er den vakre og særpregede sjømanns-kirken med klosterpreg helt sør i Spania. Sjømannskirkens særegne gjestehus har 11 gode værel-ser med totalt 24 sengeplasser. Vi har også avtale med nabohotellet Ho-tel ONA Campanario for de som ønsker å bo i leilighet. Smakfull norsk frokost følger med til grupper og serveres på El Campanario uansett bosted. På denne påsketuren får du mulighet til å kombinere en ferietur til Solkysten i Spania med innholdsrike dager på Sjømannskirken hvor påskefeiringen har en sentral plass.

Img 1238 16x9

Velkommen til å feire påske på Sjømannskirken!

I løpet av oppholdet får du anledning til å leve med i påskens budskap slik høytiden feires på sjømanns-kirken, fra palmesøndag til 1.påskedag - med gudstjenester, tidebønner, påskekonsert og måltider. Vi drar på utflukter til Mijas, Malaga og Marbella. Det vil også være mulig å oppleve det spesielle pasjonsspillet i den lille byen Riogordo på langfredag, for de som ønsker det. Vi innbyr til et påskeopphold med variert program, hvor man kan delta på det man ønsker. Det vil være et felleskapstilbud til gjestene som bla. innebærer samlinger og sosialt felleskap. Se oversikt over dagsprogram på motstående side. Det vil også være god anledning til tid til egen disposisjon underveis.

Malaga
Malaga

Dagsprogram

Lørdag 1.april: Reisedag med Norwegian fra Kjevik kl.08.00 via Gardermoen med ankomst Malaga kl.17.45. Buss til El Campanario med ankomst ca. kl.19.30. Velkomstsamling med kveldsmat.

Søndag 2. april: Tidebønn og frokost på EC. Kl. 12: Palmesøndagsgudstjeneste.

Mandag 3.april: Tidebønn og frokost på EC. Utflukt til Mijas Pueblos, en av de hvite byene. Lunsj på turen.

Tirsdag 4.april: Tidebønn, frokost og lunsj på EC.

Onsdag 5.april: Tidebønn og frokost på EC. Heldagsutflukt til Malaga. Middag på turen.

Torsdag 6.april: Tidebønn, frokost og lunsj på EC. Kl. 18: Skjærtorsdagsgudstjeneste m/servering.

Fredag 7.april: Tidebønn, frokost og lunsj på EC. Kl.12: Pasjonsgudstjeneste på EC. Om ettermiddagen er det mulig å bli med på tur og oppleve pasjonsspillet i Riogordo.

Lørdag 8.april: Tidebønn, frokost og lunsj på EC. Utflukt til Marbella. Middag på turen. Kl. 21: Påskenattsmesse på EC.

Søndag 9.april: Tidebønn og frokost på EC. Kl.12: Høytidsgudstjeneste. Avslutningssamling med middag på kvelden.

Mandag 10. april: Tidebønn og frokost på EC. Hjemreisedag med Norwegian fra Malaga kl.11.20, via Gardermoen til Kjevik med ankomst kl. 20.30.

I tillegg til dette vil reiselederne legge til rette for sosiale samvær, middagstilbud, m.m. underveis.

Vi tar forbehold om mulige endringer i programmet.

El Campanario
El Campanario

El Campanario

El Campanario ligger nær Malaga på Solkysten sør i Spania, mellom Fuengirola og Marbella. Her er det frodig natur, høye fjell, klart middelhavsvann og rikt kulturliv med bl.a. konserter, markeder, flamenco, fotball-kamper og tyrefekting. Stedet er perfekt som utgangpunkt for dagsreiser til spanske fjellandsbyer og til historiske reisemål som Ronda, Granada, Cordoba, Sevilla og Gibraltar. Sandstrand og restaurantliv finner du en kort spasertur unna. Malaga er nærmeste flyplass med forbindelse til flere norske byer.

Priser og betingelser

Pris fra 18 450,-

Tillegg for enkeltrom: 1.450

Er du medlem i Sjømannskirken får du kr. 400,- i rabatt på turprisen. Gi beskjed ved påmelding.

Denne turen har avreise fra Kristiansand. Det er mulig med avreise fra andre steder i Norge via Oslo. Gi beskjed ved påmelding om du ønsker det. Pris på forespørsel.

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Kristiansand/Kjevik via Oslo/Gardermoen - Malaga
 • Busstransport t/r flyplassen i Malaga til El C
 • Overnatting i 9 døgn m/frokost
 • Kveldsmat ved ankomst lørdag 1/4
 • Tre utflukter inkludert lunsj eller middag
 • Avslutningssamling med middag søndag 10/4
 • Reiseledertjenester og programtilbud
 • Fri benyttelse av fasilitetene på El Campanario (hage, patio, basseng, bibliotek og internett)

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Forsikringer
 • Tips
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  • Avbestilles turen innen 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  • Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding til Steinar Tverrli eller Torgeir Ropstad. Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med 2 fakturaer fra PLUSSREISER. En faktura for depositum og en faktura med restbeløpet som forfaller ca 5 uker før avreise. (Er påmelding senere enn 5 uker før avreise betales hele turen under ett)

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende på utenlandsturer må ha reiseforsikring. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring. Denne er som oftest inkludert i reiseforsikringen. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på denne turen må du ha med gyldig pass. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.