Albir strand
Hotell med basseng
Altea shutterstock

Albir
Bibelferie ved Middelhavet

Avreisedato

11.09.2024

Varighet

8 dager

Pris fra

13 750,-
Albir strand

Vårt Reisemål

Vi har valgt Albir som vår destinasjon. Albir i Alicante provinsen har lenge vært et populært feriested for solhungrige nordmenn. Her finnes det meste av fasiliteter og tjenester. Et fantastisk klima, flotte restauranter, gode shoppingmuligheter, vakre strender, og et hav av severdigheter og aktiviteter for både store og små.

Albir stranden heter “Playa de Racó de l’Albir” og er ca. 590 meter lang. Stranden er godt vedlikeholdt, har alt av servicetilbud, og har fått den ettertraktede EU Blue Ribbon prisen årlig siden 2001.
Det betyr rent vann og godt vedlikeholdt strand. (Rullesten).

Promenaden langs Playa del Albir et populært sted for alle turister og et utmerket sted å spasere. Byen har stort utvalg av kaféer og restauranter som byr på både norske retter og typiske Middelhavs-menyer. De fleste innen servicesektoren snakker engelsk eller norsk.

Her finnes det 4 -5 kjøpesentre med godt utvalg. Det er ingen plagsom bytrafikk eller sjenerende industri-områder i Albir. Det er gode muligheter for utflukter, sykkelturer, spaserturer, badeliv og svømming.

Hotell med basseng

Vårt hotell

Vårt hotell i Albir heter Albir Playa Hotel & Spa. Et 4-stjerners hotell som ligger i et rolig område. Hotellet har et koselig bassengområde med solsenger, parasoller og bassengbar. Det er kun en kort spasertur for å komme til stranden. I hotellets nærområde finnes et stort utvalg av restauranter og butikker. Hotellet tilbyr restaurant, bar, vaskeriservice, treningsrom, sykkelutleie og spa. WiFi i fellesområdene. Alle rom har aircondition og sentralvarme, minisafe, minibar, telefon og tv, WiFi, bad/dusj/hårføner og wc.

Hotellet har restaurant med velfylte og varierte frokost- og middagsbuffeer, og poolbar m. snacks ved bassenget.

Inngang til Guadalest

Utflukter

Guadalest er Spanias tredje største turistmål. En liten landsby 590 m.o.h.

I byen bor ca. 200 innbyggere, og for å komme inn til byen må en gå det siste stykket. Turen er verdt strevet! Her er nydelig utsikt og utallige fotomotiv. Inne i byen er det koselige trange steinbelagte smug med kafeer og håndarbeids-butikker.

Forhåndspåmelding på denne utflukten. Pris kr. 400,- inkluderer busstransport og guide.( min 20 påmeldte)

Altea er en sjarmerende middelhavsby med gammel bebyggelse, trange gater og koselige torg

Pastor Strømmes Minnekirke. Vi tar”kirkebussen” til gudstjeneste. Her blir det også kirkekaffe og mulighet for å besøke Solgården som ligger rett ved kirken.

Sjømannskirken i Albir ligger bare 10-15 minutters spasertur unna hotellet, og det er alltid koselig med besøk i kirken.

Kommunikasjonene med nabobyene er god.

Avstanden til Benidorm er bare ca. 5 km,

Bussen til nabobyen Altea tar ca fem min , eller så kan man velge å gå den flotte strandpromenaden langs sjøkanten

Dette er et utvalg av utflukter som vil bli tilbudt på turen. Hvilke utflukter som vil bli gjennomført bestemmes når turen starter.

Altea fyrlys shutterstock
Kors og blomster
Miljø shutterstock mindre
Villajoyosa shutterstock mindrre
Appelsiner shutterstock mindre
Shutterstock 418319788
Albir strand
0f915f54b4b22ecc3278e5fcf45d806a
Albir
66f855ede1ce030ed6c9c27d966bcbc0
34e34de1cd00ae0803132852b6033ab9
9b0ad7edefba758af118d3c7829f383f
2e90cb9d21b06e88c3da67b9498bb438
Fruktfat
Altea gater shutterstock

Priser og betingelser

Pris fra 13 750,-

Tillegg for enkeltrom: 2.800.-

Tilslutning fra andre byer er mulig - pris på forespørsel

Prisen inkluderer

 • Flyreisen Oslo -Alicante tur/retur
 • Transport flyplass - hotell i Spania tur/retur
 • Overnatting i dobbeltrom
 • 7 middager
 • 7 frokoster
 • Norsk reiseleder og taler

Prisen inkluderer ikke

 • Mat på flyet
 • Utflukter
 • Tillegg for ER
 • Drikke til måltidene
 • Tips
 • Reiseforsikring
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
11.09.2024 Oslo - Alicante 0845 1230 SK4675
18.09.2024 Alicante - Oslo 1320 1705 SK4676
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Temperatur: Land ca 30 grader / Vann ca 22 grader

  Valuta : Euro

  Tidsforskjell: Ingen

Interesseliste/venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Albir (11.09 – 18.09 2024) med Gudrun Longva & Signe og Nils Kåre Strøm.