50 års jubileumstur til Midtøsten

Konsert med Solveig Leithaug

Publisert: 21.02.2017

Mandag 13. mars kommer Solveig Leithaug på besøk til Ålesund. Hun er nettopp ferdig med sin nyeste plate i Nashville, Tennessee og vil dele musikalske gleder med sine norske fans. Plussreiser er medarrangør til konserten som finner sted i Blindheim bedehus.

Solveig Leithaug har fortsatt en tett kobling mot Norge, selv om hun bor og arbeider i USA. Gjennom Plussreiser skal hun sammen med Kjersti Marken være reiseleder for en pilegrimsvandring til Santiago de Compostela. Turen har utreisedato 1. oktober 2017 og går over 11 dager. Dette er en leserreise i samarbeid med Vårt Land.

Artisten skal også delta på en tur vi arrangerer til en lovsangskonferanse 16. – 24. september sammen med Ragnhild og Jan Huse. Ekteparet Huse blir å treffe på konserten og vil gjerne få invitere deg på med på Getty Music Worship Conference Sing.

Solveig er oppvokst på Frekhaug ved Bergen. Hun har helt siden hun, 18 år gammel, debuterte med utgivelsen Askepott vært kjent for sin musikk. Mange av våre gjester kjenner Solveig særlig gjennom hennes opptredener på Bill Gaither's Homecoming-konserter.

Til Ålesund kommer hun sammen med datteren Kari, som deltar på noen av låtene.

Mari Therese Jørgensen fra Compassion Norge presenterer organisasjonens arbeid.

Konserten sta arrangeres av Sunnmøre Indremisjon og Norges største kristen reiseselskap, Plussreiser.

Billettene koster kroner 200,- (familie maks 500,-) og kan kjøpes ved inngangen. Årets konfirmanter får gratis inngang.

Plussreiser vil være representert på konserten med informasjonsstand.

Mer informasjon om konserten finner du på Facebook.