Sykkelturer

Sykkel Espuna

Både påmelding og skreddersøm

Gjennom et normalår setter vi opp en rekke påmeldingsturer til en rekke spennende reisemål. Husk også at vi skreddersyr sykkelturer verden over!

Bestillingsturer på sykkel, vil si at Plussreiser skreddersyr sykkleturer for deres gruppe. Plussreiser kan også bistå med markedsføring slik at dere sammen med andre blir mange nok til å gjennomføre turplanene.

Er dere en vennegjeng eller sykkelklubb som vil ut i verden og sykle på nye, varmere og spennende steder? Vi arrangerer turen for dere, med eller uten reiseleder. Offroad- eller landeveissykkel velger dere - våre eksperter på sykkelturer ordner med fly, hotell og alternative sykkelruter. Om dere vil sykle langt, mye motbakker, flatt, kort eller terreng er det opp til dere. Vi skreddersyr vi turen for dere med løyper og program tilpasset deres gruppe.

sykkel-espuna-2.png#asset:215305

I Sierra Espuna Spania finnes et eldorado for offroad sykling. I Mallorca og Benidorm-området er det landeveissykling som gjelder. Kanariøyene er supert for syklister om vinteren, det er også alle kjente fjell fra Tour De France, Giro d'Italia, ritt i Sveits/Østerike, eller ved mer fjerne himmelstrøk. Dere bestemmer reisemål. Vi skreddersyr turen for dere.

sykkel-fjell.jpg#asset:215324
benidorm-lunch.jpg#asset:215329

Og det er da viktig å ha tid til lunch også.

Sykkelturer er temareiser for fellesskap og opplevelser!