Elena Pa Life I St Petersburg Russland
Hapets Hus Rehab Senter For Menn Russland
Inne Hja Fattig Fam Sjukdom

Vyborg
Hjelpesendingstur

Avreisedato

08.11.2018

Varighet

9 dager

Pris fra

7 450,-

På forespørsel

Vyborg

For 25. år på rad reiser vi på hjelpesendingstur til våre naboer i øst. Vi ønsker å gi et håndslag til barnehjem, evangeliesenter, menigheter, fattige familier osv. I år kjører vi et nytt opplegg via St Petersburg og Tallinn. VELKOMMEN på en annerledes tur, - en tur som gjør noe med deg!

Dag 1

Torsdag 8. november

Mørebussen kjører fra Ålesund (Vika-Kroken) kl. 09.00 og fra Åndalsnes kl. 10.30

Bergensbussen kjører fra Blomsterdalen kl. 07.00 og Halhjem kl. 07.45

Fra Leirvik på Stord kl. 08.45 og passerer Haugesund (påstigning i Våg-krysset etter avtale) til Røldal ca kl. 12.00. Over Haukeli og til Oslo.

Sørlandsbussen kjører fra Åseral kl. 11.00 og fra Kristiansand Busstasjon kl. 13.00. Påstigning underveis til Oslo etter avtale.

Alle tre bussene kjører direkte til Gardermoen der det blir samling og enkel kveldsmat kl. 21.00. Overnatting på Scandic hotell Gardermoen.


Dag 2

Fredag 9. november

Oslo – Stockholm

Avreise fra Gardermoen kl. 06.00. Turen går østover via Ørje og Ørebro til Stockholm. Båtavgang med Silja Line kl. 16.30

Dag 3

Lørdag 10. november

Helsinki – Vyborg

Vi ankommer Helsinki kl. 09.30. Turen går direkte til den russiske grensen ved Valimaa.

I Vyborg overnatter vi fire netter på Drospha hotell.

Dag 4

Søndag 11. november

Vi deltar på gudstjenesten i Baptistkirken kl. 11.00. Deretter besøker vi barneheimen KLIPPEN, og vi begynner lossing av bussene.

Dag 5

Mandag 12. november

Vi besøker evangeliesentrene HÅPETS HUS (for menn) og BETESTA (for kvinner). Festmøte der vi får møte tidligere rusmisbrukere på ”kjerka” om kvelden.

Dag 6

Tirsdag 13. november

Vi deler ut matkasser til fattige familier. Deretter tid til shopping. Avslutningsfest og middag med russiske venner på hotellet om kvelden.

Vi spanderer på russerne. (Pris ca kr 300,- pr person).

Dag 7

Onsdag 14. november

Vyborg – St Petersburg

Vi forlater Vyborg og kjører til den vakre byen ved Neva, St Pertersburg. Bysightseeing eller besøk i Vinterpalasset om formiddagen. (Priser: Bysightseeing NOK 180,- Vinterpalasset Nok 280,-)

Felleslunsj på ”1000 og en natt”. Etter innsjekking på hotell ”Moskva” i enden av hovedgaten Nevski Prospet og helt nede ved Neva, - besøker vi barneheimen LIFE og er sammen med barna om kvelden.

Dag 8

Torsdag 15. november

St Petersburg - Tallinn

Vi forlater St Petersburg for denne gang, og kjører på sørsiden av Finskebukta vestover til Estland. I Tallinn venter passasjerfergen Tallink på oss med avgang kl. 18.00. Turavslutning om bord om kvelden.

Dag 9

Fredag 16. november

Turen går hjemover til Norge. Lunsjstopp i Ørebro og shopping og middag i Tøksfors.

Sørlandsbussen kjører over Moss- Horten helt hjem til Sørlandet. (Ank. Ca. kl. 23.30)

Bergensbussen kjører til Seljord, og vi overnatter på Seljord hotell.

Mørebussen kjører til Lillehammer, og vi overnatter på Scandic hotell Viktoria.

Dag 10

Lørdag 17. november

Mørebussen kjører opp Gudbrandsdalen og ank. Ålesund ca kl. 16.00

Bergensbussen over Haukeli og Stord, og ank. Bergen ca kl. 16.00

Priser og betingelser

Pris fra 7 450,-

Tillegg for enkeltrom: 350 per natt/lugar 450 per natt

Prisen inkluderer

 • Bussturen Norge- Russland t/r
 • Hotellovernattinger i delt dobbeltrom/-lugar med dusj/WC
 • Frokost på hotellovernattingene
 • Ferjebilletter i Norge og på Østersjøen
 • Reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

 • Mat på båtseilingene
 • Øvrige måltider
 • Visumkostnader
 • Forsikringer
 • Inngangspenger i St Petersburg
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.