Venezia
Arena di Verona
Pasjonsspillet

Oberammergau & Gardasjøen
Med Vårt Land til pasjonsspillet i

Avreisedato

26.05.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 950,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Linderhof slott
 • Utflukt til Verona
 • Utflukt til Venezia
 • Båttur på Gardasjøen
Last ned brosjyre (.pdf)
Desenzano
Desenzano

Dag 1

Torsdag 26. mai

Avreise fra Gardermoen med Lufthansa kl 13.05. (Mulig med tilslutninger fra andre byer) Vi flyr via Frankfurt til Milano. Ankomst Milano kl 17.55. På flyplassen venter bussen vår på oss som skal kjøre oss til Gardasjøen. Vi kjører ca 160 km rett østover til Desenzano og vårt hotell for de neste 4 nettene, Hotel Bonotto. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Sirmione
Sirmione

Dag 2

Fredag 27. mai

Formiddagen har du denne dagen til egen disposisjon i vakre Desenzano. Etter lunsj blir det båttur på Gardasjøen. Vi tar båten fra Bardolino på østsiden av sjøen tilden lille byen Sirmione. Sirmione ligger ytterst på en smal halvøy ved sørenden av Gardasjøen. Byen er en turistmagnet med en sjarmerende, forholdsvis bilfri gamleby. Buss tilbake til hotellet hvor det blir felles middag og samling.

Frokost Middag
Verona
Verona

Dag 3

Lørdag 28. mai

Denne dagen blir det dagsutflukt til Verona som ligger en knapp times kjøretur fra Desenzano. Her blir det guidet rundtur med lokalguide som blant annet vil vise oss Julies hus og Arena di Verona. Det blir god tid til å spise lunsj på egenhånd og vandre litt i gatene før vi setter oss i bussen og kjører tilbake til hotellet vårt. Felles middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Venezia
Venezia

Dag 4

Søndag 29. mai

Tidlig avreise fra hotellet for heldagsutflukt til kanalbyen Venezia. Venezia ligger ved Adriaterhavet ca 15 mil rett vest for Desenzano. Vi parkerer bussen i utkanten og turen inn til selve byen går med båt fra Tronchetto via Grand Canal til Markusplassen. Her møter vi vår lokalguide som skal ta oss med på en guidet vandring i denne kjente turistbyen. Etter den guidede rundturen blir det litt tid på egenhånd og hver enkelt kjøper sin egen lunsj. Vi møtes på Markusplassen igjen og blir transportert tilbake til Tronchetto der bussen venter på oss. Tilbake på hotellet blir det middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Oberammergau
Oberammergau

Dag 5

Mandag 30. mai

Vi forlater Italia og starter på turen nordover mot Oberammergau. Det blir stopp underveis der får anledning til å kjøpe dere litt lunsj på egenhånd. Vi krysser grensen til Østerrike gjennom Brennerpasset. Vi passerer Innsbruck og Seefeld før vi krysser nok en landegrense og er inne i Tyskland. Vi fortsetter så mot selve spillbyen hvor vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellene om kvelden.

*Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 6

Tirsdag 31. mai

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter.

Frokost Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 7

Onsdag 1. juni

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Et stopp i Ettal blir det også tid til før vi setter kursen nordover til den lille byen Landsberg, rett vest for München. Her skal vi ha siste overnatting på turen på Hotel Vienna House Easy Landsberg. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Ross parmly 25230 unsplash

Dag 8

Torsdag 2. juni

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen og kjører vi inn til sentrum av München. Det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Vi flyr direkte fra München til Oslo med Lufthansa. Avgang München kl 16.00. Ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Desenzano
Desenzano
Venezia
Venezia
Gatelangs i Verona
Gatelangs i Verona
Verona
Verona
Adige elven i Verona
Adige elven i Verona
Venezia
Venezia
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
München
München

Priser og betingelser

Pris fra 22 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.350

*Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. De byene vi har forhåndsbestilt fra står i listen under. Disse

billettene er gjennomgående billetter der du sjekker inn på din hjemflyplass helt frem til Milano og tilbake

fra München. Priser for tilslutningsbilletter er kr 1900 per person tur/retur. Det er også mulig med

gjennomgående billetter fra andre avreisesteder, ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Bergen:

26. mai Bergen – Oslo 10:30 – 11:20

02. juni Oslo – Bergen 20:30 – 21:20

Kristiansand:

26. mai Kristiansand – Oslo 10:20 – 11:05

02. juni Oslo – Kristiansand 19:40 – 20:25

Trondheim:

26. mai Trondheim – Oslo 11:20 – 12:15

02. juni Oslo – Trondheim 19:30 – 20:20

Ålesund:

26. mai Ålesund – Oslo 06:55 – 07:50

02. juni Oslo – Ålesund 20:00 – 20:55

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Frankfurt-Milano og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Forsikringer
 • Tips.
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
26.05.2022 Oslo - Frankfurt 13:05 15:10
26.05.2022 Frankfurt - Milano 16:45 17:55
02.06.2022 München - Oslo 16:00 18:10