Venezia
Arena di Verona
Pasjonsspillet

Oberammergau & Gardasjøen
Med Vårt Land til pasjonsspillet i

Avreisedato

26.05.2022

Varighet

8 dager

Pris fra

22 950,-

Høydepunkter på turen

 • Pasjonsspillet i Oberammergau
 • Linderhof slott
 • Utflukt til Verona
 • Utflukt til Venezia
 • Båttur på Gardasjøen
Last ned brosjyre (.pdf)
Desenzano
Desenzano

Dag 1

Torsdag 26. mai

Avreise fra Gardermoen med Lufthansa kl 13.05. (Mulig med tilslutninger fra andre byer) Vi flyr via Frankfurt til Milano. Ankomst Milano kl 17.55. På flyplassen venter bussen vår på oss som skal kjøre oss til Gardasjøen. Vi kjører ca 160 km rett østover til Desenzano og vårt hotell for de neste 4 nettene, Hotel Bonotto. Middag og velkomstsamling på hotellet om kvelden.

Middag
Sirmione
Sirmione

Dag 2

Fredag 27. mai

Formiddagen har du denne dagen til egen disposisjon i vakre Desenzano. Etter lunsj blir det båttur på Gardasjøen. Vi tar båten fra Bardolino på østsiden av sjøen tilden lille byen Sirmione. Sirmione ligger ytterst på en smal halvøy ved sørenden av Gardasjøen. Byen er en turistmagnet med en sjarmerende, forholdsvis bilfri gamleby. Buss tilbake til hotellet hvor det blir felles middag og samling.

Frokost Middag
Verona
Verona

Dag 3

Lørdag 28. mai

Denne dagen blir det dagsutflukt til Verona som ligger en knapp times kjøretur fra Desenzano. Her blir det guidet rundtur med lokalguide som blant annet vil vise oss Julies hus og Arena di Verona. Det blir god tid til å spise lunsj på egenhånd og vandre litt i gatene før vi setter oss i bussen og kjører tilbake til hotellet vårt. Felles middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Venezia
Venezia

Dag 4

Søndag 29. mai

Tidlig avreise fra hotellet for heldagsutflukt til kanalbyen Venezia. Venezia ligger ved Adriaterhavet ca 15 mil rett vest for Desenzano. Vi parkerer bussen i utkanten og turen inn til selve byen går med båt fra Tronchetto via Grand Canal til Markusplassen. Her møter vi vår lokalguide som skal ta oss med på en guidet vandring i denne kjente turistbyen. Etter den guidede rundturen blir det litt tid på egenhånd og hver enkelt kjøper sin egen lunsj. Vi møtes på Markusplassen igjen og blir transportert tilbake til Tronchetto der bussen venter på oss. Tilbake på hotellet blir det middag og samling om kvelden.

Frokost Middag
Oberammergau
Oberammergau

Dag 5

Mandag 30. mai

Vi forlater Italia og starter på turen nordover mot Oberammergau. Det blir stopp underveis der får anledning til å kjøpe dere litt lunsj på egenhånd. Vi krysser grensen til Østerrike gjennom Brennerpasset. Vi passerer Innsbruck og Seefeld før vi krysser nok en landegrense og er inne i Tyskland. Vi fortsetter så mot selve spillbyen hvor vi skal bo de neste to nettene i Oberammergau eller i en av de små byene i nærheten* middag på hotellene om kvelden.

*Vi får ikke informasjon om bosted i Oberammergau før tett på spilldato. Vi får kun bekreftet kategori på bostedet på dette tidspunktet. Gruppene kan bli plassert i selve Oberammergau eller i små byer i nærheten som Oberau, Garmisch Partenkirchen og Murnau am Staffelsee.

Frokost Middag
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet

Dag 6

Tirsdag 31. mai

Dette er dagen for pasjonsspillet. Vi har god tid om formiddagen til å rusle rundt i den lille byen og tid til å kjøpe lunsj på egenhånd før vi finner plassene våre i amfiet. Forestillingen starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 22.30. Midtveis i spillet blir det tre timers middags-pause og vi blir servert en tre retters meny på en av byens hyggelige restauranter.

Frokost Middag
Linderhof slott
Linderhof slott

Dag 7

Onsdag 1. juni

Før vi forlater Oberammergauområdet har vi denne dagen tid til å se litt mer av hva området har å tilby. Vi stopper ved Ludvig den II sitt slott, Linderhof. Det blir en guidet omvisning i dette vakre barokkslottet. Vi skal også innom vintersportsbyen Garmisch Partenkirchen. Her blir det tid til å kjøpe seg lunsj og å se seg rundt på egenhånd. Et stopp i Ettal blir det også tid til før vi setter kursen nordover til den lille byen Landsberg, rett vest for München. Her skal vi ha siste overnatting på turen på Hotel Vienna House Easy Landsberg. Middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
Ross parmly 25230 unsplash

Dag 8

Torsdag 2. juni

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen og kjører vi inn til sentrum av München. Det blir litt tid til å rusle rundt på området rundt Marienplatz, det store torget dandert av vakre bygninger og monumenter. Lunsj på egenhånd før vi kjører til flyplassen. Vi flyr direkte fra München til Oslo med Lufthansa. Avgang München kl 16.00. Ankomst Gardermoen kl 18.10. (Mulig med tilslutninger til andre byer)

Frokost
Desenzano
Desenzano
Venezia
Venezia
Gatelangs i Verona
Gatelangs i Verona
Verona
Verona
Adige elven i Verona
Adige elven i Verona
Venezia
Venezia
Passion Play Theater
Passion Play Theater
Pasjonsspillet
Pasjonsspillet
München
München

Priser og betingelser

Pris fra 22 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr 2.350

*Tilslutninger:

På denne turen tilbyr vi tilslutningsbilletter. De byene vi har forhåndsbestilt fra står i listen under. Disse

billettene er gjennomgående billetter der du sjekker inn på din hjemflyplass helt frem til Milano og tilbake

fra München. Priser for tilslutningsbilletter er kr 1900 per person tur/retur. Det er også mulig med

gjennomgående billetter fra andre avreisesteder, ta kontakt for tilpasset reiseopplegg og pris.

Bergen:

26. mai Bergen – Oslo 10:30 – 11:20

02. juni Oslo – Bergen 20:30 – 21:20

Kristiansand:

26. mai Kristiansand – Oslo 10:20 – 11:05

02. juni Oslo – Kristiansand 19:40 – 20:25

Trondheim:

26. mai Trondheim – Oslo 11:20 – 12:15

02. juni Oslo – Trondheim 19:30 – 20:20

Ålesund:

26. mai Ålesund – Oslo 06:55 – 07:50

02. juni Oslo – Ålesund 20:00 – 20:55

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Frankfurt-Milano og München-Oslo
 • Busstransport i norsk turistbuss i henhold til programmet
 • 7 overnattinger med frokost
 • 7 middager
 • Billetter til pasjonsspillet i kategori 1
 • Tekstbok
 • Inngangspenger og guider i henhold til programmet
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Mat på flyet
 • Forsikringer
 • Tips.
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
26.05.2022 Oslo - Frankfurt 13:05 15:10
26.05.2022 Frankfurt - Milano 16:45 17:55
02.06.2022 München - Oslo 16:00 18:10
 • Betingelser for denne turen

  Generelle vilkår

  PLUSSREISER sine vilkår er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser av 15.06.2018 (“Pakkereiseloven”) utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet samt Barne- og Familie­departementets sine forskrifter til loven.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsette hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytte av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 3 måneder før avreise.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding

  Påmelding skjer via vår hjemmeside plussreiser.no eller på telefon 70179000

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen dersom den ikke er inkludert i reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Spesielle vilkår for turer til Pasjonsspillet i Oberammergau 2022

  Betaling og depositum

  Betalingen for turer til Passjonspillet i Oberammergau 2022 skjer i tre deler.

  Depositum 1 på kr 2000 betales ved bestilling.

  Depositum 2 på kr 4000 skal være innbetalt før 1. mai 2021.

  Dersom påmelding skjer etter 1. mai 2021 skal hele depositumet på kr 6000 betales samlet.

  Restbeløpet betales 8 uker før avreise.

  I 2020 og 2021 sendes bekreftelser med depositumsfaktura ut ved påmelding. Sluttfaktura med endelig turpris og detaljert turprogram sendes ut når endelig turpris er fastsatt i 2022.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Alle turprisene for Oberammergau 2022 er estimerte priser. Disse prisene ble satt sommeren 2020. Flybilletter og andre transporttjenester for 2022 var da ikke lagt ut for salg. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i flyprisene og valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Vi gjør oppmerksom på at det i 2020 pga Covid-19 er ekstra vanskelig å estimere en turpris for 2022. Vi har derfor tatt utgangspunkt i prisene for tilsvarende turer som skulle gått i 2020 og lagt til en forventet prisoppgang.

  Vi tar på denne bakgrunn forbehold om prisjusteringer frem til våren 2022.

  Avbestilling

  Avbestilling før 1. oktober 2021 vil medfører et gebyr på kr 1000.

  Avbestilling mellom 1.oktober 2021 og 60 dager før avreise vil medføre et gebyr på kr 6000.

  Avbestilles turen mellom 60 dager og 15 dager før avreise, kreves 50% av turprisen

  Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.