Sist oppdatert 20. mars, kl. 14:30

Informasjon vedrørende coronavirus

Jerusalem Ved Klagemuren

Utenom høysesong Vinterferietur til Israel
Rundreise i Israel

Avreisedato

25.02.2017

Varighet

9 dager

Pris fra

16 950,-

Fulltegnet

Utenom høysesong Vinterferietur til Israel

Rundreise i Bibelens land - her vandret Jesus omkring, og vi følger i hans fotspor fra Nasaret, til Galilea og Jerusalem

Dag 1

Utreisedag

Avreise fra Gardermoen kl. 12.15. Mulighet for tilslutning fra andre byer. Ankomst Tel Aviv kl. 21.25. Her møter vi guide og buss som kjører oss til hotellet i Netanya. Sen ankomst.

Dag 2

Natanya - Tiberias

Vi kjører til havnebyen Caesarea som ble anlagt av Herodes den store. Byen blir omtalt flere ganger i Bibelen. Videre opp til Karmelfjellet, og vi skal selvsagt se stedet der Elia kjempet mot Ba’al-profetene. Neste stopp er Nasaret med Bebudelseskirken, så Kana, før vi kjører videre til Tiberias.

Dag 3

Galilea

Denne dagen skal vi stoppe for stedene Jesus levde og virket. Vi besøker Migdal, Saligprisningsberget, Kapernaum og Tabgha. Vi skal også en tur opp på Golan. Her vil vi besøke bl.a. utsiktspunktet Ben Tal som ligger like inntil den syriske grensen.

Dag 4

Galilea - Jerusalem

Vi forlater Galilea og kjører sørover i Jordandalen. På veien skal vi om mulig kjøre inn til Shilo og Betel (Vestbredden). Begge stedene er sentrale i jødenes historie og er nevnt flere steder i Det Gamle Testamentet. Vi fortsetter inn til Jerusalem.

Dag 5

Jerusalem

Turen i Jerusalem starter på Oljeberget med flott utsikt over gamlebyen. Fra høyden spaserer vi ned i bunnen av Kedrondalen hvor vi finner Getsemanehagen. Bussen kjører oss så opp til gamlebyens murer. Her vandrer vi gjennom basargatene i Via Dolorosa fram til Gravkirken. Denne kvelden inviterer vi til "intimkonsert" med unge jødiske musikere på hotellet.

Dag 6

Dødehavet

I dag skal vi kjøre ned til jordens laveste punkt, Dødehavet. Vi besøker verdens eldste by, Jeriko (Vestbredden), Qumran (hvor Dødehavsrullene ble funnet) og Herodes klippefestning Masada. Det blir også mulighet for et bad i Dødehavets helsebringende vann. Retur til Jerusalem.

Dag 7

Vi besøker Betania (Vestbredden) og Lasarus grav, før vi drar til Ramot Rachel og den store Oliventreparken. Videre kjører vi til utsiktsplassen Jebel Al Mukabr hvor FN har sitt hovedsete (forbehold). Her har vi en flott utsikt over Jerusalem. Da nærmer det seg sabbat og vi besøker Vestmuren for å få med jødenes feiring av inngangen til helgen.

Dag 8

Betlehem

Besøk i Betlehem (Vestbredden), Jesu fødeby. Her skal vi besøke Fødselskirken og komme ut til Hyrdemarkene. Ettermiddagen bruker du som du vil i Jerusalem.

Dag 9

Hjemreisedag

Avreise fra Jerusalem tidlig morgen. Flyavgang kl. 08.50, ankomst Oslo kl. 16.55. Mulighet for tilslutning til andre byer.

Dodehavet 3
Gennesaretsjoen
Israel Betlehem 1
Israel Mosaikk

Priser og betingelser

Pris fra 16 950,-

Tillegg for enkeltrom: 3950

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - Tel Aviv t/r inkl. flyskatt
 • 8 overnatting på hotell
 • 8 frokoster og 8 middager
 • Busstransport og lokalguide ihhht. programmet
 • Norsk reiseledelse
 • Lokal guide
 • Tips til lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Tips til hotellbetjening og sjåfør ca usd 35
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.