IMG 6406
Entrance energy hotel stavanger
Gode måltider

Turfesthelg i Stavanger
Clarion Hotel Energy

Avreisedato

03.02.2023

Varighet

3 dager

Pris fra

250,-

Turfesthelg i Stavanger

Vi bor, spiser og har alle samlingene på Clarion Hotel Energy i Stavanger. Mange reiseledere og personalet som jobber i Plussreiser vil delta. Vi håper at mange av dere som er våre gjester blir med oss denne helgen.

IMG 6439

Dag 1

Fredag 3. februar

Enten du kommer med buss, fly eller tog vil vi hjelpe deg med transport helt til hotellet. Middag serveres på hotellet før vi alle samles i konferanseavdelingen. Denne kvelden vil Klaus Muff holde appell, koret Frimenn fra Bryne og Berit og Arne Øystein Rambekk delta med sang. Flere reiseledere deltar også og spennende reisemål vil bli presentert.

Konsert med Synnøve Aanensen
Konsert med Synnøve Aanensen

Dag 2

Lørdag 4. februar

Deilig frokost på hotellet før det blir samling med sang av Ingebjørg Berstad Torp, appell med Aud Karin Kjølvik Ringvoll, intervjuer og reisefaglig innhold. Etter samlingen vil vi tilby mulighet til å være med på utflukt. Bussutflukten koster kr. 600,- og har avreise kl 11.30 - tilbake ca kl 16.00.

Utflukt : Bli med på utflukt til vakre Ryfylke med Finnøy som hovedattraksjon. Vi spiser nydelig lunsj på Utsyn, besøker ærverdige Hesby Kirke og får sang og underholdning. Vi tar også et stopp hos den lokale sølvsmeden. Turen blir guidet av Johan Halsne som kommer fra Finnøy kommune. Kl 18:00 samles vi til festmiddag på hotellet og fortsetter etterpå kl 19:00 med

Turfest: Festtale ved Ragnar Ringvoll variert reiseprogram og humoristiske innslag med mer. Vi deler ut gaver til deg som dette året har passert 5,10 eller 25 turer med oss. (gjelder turer i vår katalog med minimum to overnattinger) Pause i programmet med festkake og kaffe. Synnøve Aanensen vil være med på denne festkvelden og synge for oss, hun har med gitaristen Kjell Rune Fjellheim.

Turfest
Turfest

Dag 3

Søndag 5. februar

Avreise fra hotellet etter frokost. Mulighet for å reise med fly (Flybussen stopper rett utenfor hotellet) samt at bussene vil ha avreise da.

I pausene mellom samlingene vil vi hele helgen ha salgstander med bøker og musikk, du kan treffe reiseledere og bestille din neste tur! I tillegg vil en av våre stander selge Israelsproduktet Moraz.

File 37 003
Kake3
Turfest
Turfest
Web 000 9398 1
Bilde Frimenn
Turfest
Turfest

Priser og betingelser

Pris fra 250,-

Overnatting i Dobbeltrom: kr. 2.950,- pr person

Enkeltromstillegg: kr. 920,-

Utflukt til Finnøy med lunsj: kr 600

Om du ikke ønsker å bo på hotellet er du velkommen til å være med til følgende priser:

Turfest lørdag uten middag: kr 250

Turfest lørdag med middag: kr 690

Samlingene fredag kveld og lørdag formiddag er åpne for alle.


Transport:

Vi setter opp felles bussreiser fra Vestlandet og Sørlandet med stoppesteder underveis. Flybuss fra Stavanger lufthavn, Sola for deg som kommer med fly. Du kan også ordne egen transport til og fra hotellet. Betalt parkering ved hotellet.

Vestlandsbussen:

Bergen, Terminus kl 10.00

Sandvikvåg kl 11.45

Leirvik kl 12.15

Føyno kl 12.25

Haugesund, Flotmyr kl 13.25

Håvik kl. 13.40

Clarion Energy Expo kl 16.15

Sørlandsbussen:

Arendal, Harebakken kl 11.00

Kristiansand Busstasjon kl 11.45

Lyngdal Inn kl 13.30

Flekkefjord kl 14.00

Bens Cafe, Helleland kl. 15.00

Sandnes kl 15.45

Clarion Energy Expo kl 16.15

Bestill

Prisen inkluderer

 • Overnatting fredag til søndag med frokost og middag
 • Alle samlingene

Prisen inkluderer ikke

 • Buss
 • Drikke til maten
 • Lunsj
 • Utflukter
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.