Til Nederland med Radio Øst
Møt våren i tulipanenes hjemland

Avreisedato

29.04.2019

Varighet

8 dager

Pris fra

12 480,-

Til Nederland med Radio Øst

Radio Øst inviterer til en opplevelsesrik tur til et blomstrende Nederland. Besøket i blomsterparken Keukenhof blir et av turens høydepunkt. I tillegg får vi med det tradisjonsrike ostemarkedet i Alkmaar, fiskerlandsbyen Volendam, spennende Amsterdam m.m.

Denne turen er produsert for

Plussreiser er teknisk arrangør


Høydepunkter på turen

 • Blomsterparken Keukenhof
 • Ostemarkedet i Alkmaar
 • Fiskerlandsbyen Volendam
 • Nederlands hovedstad, Amsterdam
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1

Mandag 29. april: Østfold – Oslo

Avreise fra Østfold tidlig formiddag, etter oppsatt kjøreplan. Vi ankommer Hjortneskaia i Oslo ca. kl. 12:00 og seiler ut med Color Lines flotte cruiseferge, Color Magic kl. 14.00. Vi nyter cruisetilværelsen ut Oslofjorden. Flott middagsbuffé ombord, og overnatting i gode innvendige doble lugarer.

Middag

Dag 2

Tirsdag 30. april: Kiel – Den Haag

Båten ankommer Kiel kl. 10:00, og etter en rolig morgen og en god frokostbuffé om bord, setter vi kursen sørvestover gjennom Tyskland. Det blir en god lunsjstopp nord for Osnabrück, før vi fortsetter mot grensen til Nederland. Utpå kvelden ankommer vi vårt gode hotell for de neste fire netter; Fletcher Hotel Den Haag Leidschendam. Middag og overnatting på hotellet.

Frokost Middag

Dag 3

Onsdag 1. mai: Keukenhof & Panorama Mesdag

Etter frokost på hotellet er vi klare for vårt besøk i Nederlands mest berømte tulipanpark; Keukenhof. Her blir det god tids til å nyte denne fantastiske parken som nå er på sitt vakreste, midt i tulipansesongen. Lunsj ordrer vi selv i ett av parkens mange spisesteder. På ettermiddagen blir det også anledning til å handle blomsterløker før vi tar turen tilbake til Den Haag og besøker det flotte rundmaleriet; Panorama Mesdag. Middag på hotellet på kvelden.

Frokost Middag

Dag 4

Torsdag 2. mai: Amsterdam & sjømannskirka i Rotterdam

Etter frokost går turen til Nederlands vakre, og offisielle, hovedstad; Amsterdam. (Den Haag er landets residensby og også sted for parlamentet og regjerningen.) Vi besøker Anne Franks hus og etter en lunsjpause inviterer vi til flott båttur på byens mange kanaler. Det blir også tid til egne opplevelser og evt. litt shopping før vi på ettermiddagen kjører til Rotterdam og den norske sjømannskirka. Vi tilbringer hele kvelden på kirka. Her får vi omvisning av vertskapet, spiser en god middag og har en hyggelig sosial samling før vi kjører tilbake til vårt hotell for overnatting.

Frokost Middag

Dag 5

Fredag 3. mai: Alkmaar & Volendam

Det er fredag – og dagen for det tradisjonsrike og storslåtte ostemarkedet i Alkmaar, nord for Amsterdam. Vi setter av hele formiddagen til flotte opplevelser på ostemarkedet og i denne vakre byen. Alkmaar er Nederlands «ostehovedstad» og byen har vært senter for ostehandel helt siden 1300 – tallet. På ettermiddagen tar vi turen innom den sjarmerende fiskerlandsbyen Volendam før vi returnerer til vårt hotell for middag og overnatting.

Frokost Middag

Dag 6

Lørdag 4. mai: Den Haag - Hamburg

Etter frokost er det tid for å begynne på turen hjemover. Vi kjører nordover og over den imponerende tre mil lange Afsluitdijk. Her tar vi en formiddagstopp med kaffeservering, før vi fortsetter forbi Groningen og mot grensen til Tyskland. Lunsjpause underveis. Tidlig ettermiddag er vi på plass på Hotel am Schloss Ahrensburg nordøst for Hamburg. Middag på hotellet før vi inviterer på en kveldstur inn til byen for å oppleve den flotte vannorgelkonserten i parken Planten un Blumen.

Frokost Middag

Dag 7

Søndag 5. mai: Hamburg - Kiel

Etter frokost kjører vi de få milene nordover til Kiel. Her blir det litt tid til lunsj og evt. shopping før vi sjekker inn på Color Lines flotte cruiseskip, Color Fantasy, som vil ta oss tilbake til Oslo. Flott middagsbuffet om bord og mulighet for å få med oss skipets flotte kveldsshow. Overnatting i gode innvendige lugarer.

Frokost Middag

Dag 8

Mandag 6. mai: Oslo – Østfold

Vi nyter en god frokostbuffet om bord i båten før ankomst Oslo kl. 10:00. Derfra er det en kort kjøretur hjemover, og vi tar farvel etter en forhåpentligvis flott og innholdsrik tur i godt felleskap.

Frokost
Amsterdam
Amsterdam

Priser og betingelser

Pris fra 12 480,-

Tillegg 5 x enkeltrom på hotellene: kr 1.900,-

Tillegg 2 x enkeltlugar på seilingene: kr 1.000,-


http://radio-ost.no/tur-til-nederland-med-radio-ost/


Bestill

Prisen inkluderer

 • Cruiseferge Oslo – Kiel t/r med overnatting i innvendige doble lugarer Middags- og frokostbuffet om bord begge veier
 • 5 hotellovernattinger m/ frokost i dobbeltrom
 • 4 middager på hotellene og 1 middag på sjømannskirka i Rotterdam 
 •  Alle severdigheter, utflukter og omvisninger i henhold til program 
 •  Bussturen og alle avgifter

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til middagene
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  ·         Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  ·         Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  ·         Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

   

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på  ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- 

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.