Sist oppdatert 13. januar, kl. 10:10

Informasjon vedrørende coronavirus

Israel Pilegrim 02

Israel med Evangeliesenteret
Rundreise og felleskap

Avreisedato

19.10.2017

Varighet

10 dager

Pris fra

15 990,-
Ceasarea Israel

Dag 1

Fr. 20/10: Natanya– Tiberias

Etter frokost setter vi kursen nordover langs middelhavet og stopper i cæsarea ved havet. Her ser vi teateret, restene av kong herodes palass, veddeløpsbanen og litt av den gamle korsfarerbyen og muren. Så fortsetter vi opp til karmelfjellet og til stedet muchraka hvor profeten elias kjempet mot baal- og astarte-profetene. Her har vi en fantastisk utsikt over harmageddon/jizreel-sletten og utover middelhavet.

Fortsetter ned og over sletten til nasaret hvor vi besøker utsiktsplassen og nasaret village hvor vi får et inntrykk av hvordan byen var på jesu tid. Vi gjør også et kort stopp i kana i galilea hvor jesus gjorde vann til vin. Ankommer tiberias sent på ettermiddagen og vårt hotell restal. Frokost og middag.

Gennesaretsjoen

Dag 2

Lø. 21/10: Omådene rundt Gennesaretsjøen

Dagen starter med båttur på gennesaretsjøen fra tiberias til nof ginnosar.
Så til bergprekenstedet. Herfra spaserer vi ned til møteplassen hvor jesus møtte disiplene etter oppstandelsen - mensa kristi, for deretter å besøke kapernaum, jesu egen by.

Så opp på golanhøydene til fjellet ben tal ca. 1.200m over havet. Herfra har vi en fantastisk utsikt over golan og langt inn i syria og over til hermonfjellet hvis høyeste topp er på ca. 2.800 meter, og ligger et stykke inn i syria. Vi kjører sørover hele golan og ned yramuk-dalen (goghopens dal) og tilbake til tiberias og vårt hotell. Frokost og middag.

Dodehavet

Dag 3

Sø. 22/10: Tiberias– Jerusalem

Vi setter kursen mot sør ned jordan-dalen langs den jordanske grensen. Vårt første stopp er qaser el qud, ved elven jordan øst for jeriko. Her lå betania på østsiden av jordan-elven og det var her jesus ble døpt av døperen johannes. Det blir mulighet for dåp. Så går turen langs dødehavet til masada-borgen hvor taubanen tar oss opp ca. 400 meter til platået. Her får vi høre den fantastiske historien om jødenes kamp mot romerne i år 70 e.kr. Vel nede igjen stopper vi for et bad i dødehavet. Så kjører opp til jerusalem og vårt hotell jerusalem tower. Frokost og middag.

Israel Jerusalem Klagemuren

Dag 4

Ma. 23/10: Jerusalem

Vi begynner dagen med besøk ved klagemuren for deretter å spasere gjennom den hasmoneiske tunnel ca. 400 meter langs den gamle tempelmuren. Så ned til betesda dam hvor jesus helbredet mannen som hadde vært syk i 38 år. Deretter til Gabbata med restene av antoniaborgen hvor jesus ble domfelt av pilatus. Så fortsetter vi via dolorosa til galikantu-kirken og nadverdsalen. De som måtte ønske det kan være igjen i gamlebyen eller i den jødiske bydelen. Retur til hotellet. Frokost og middag.

Israel Jerusalm Gamlebyen

Dag 5

Ti. 24/10: Jerusalem

Vi besøker gordons golgata hvor vi skal ha nattverd. Så over til ophel høyden og davidsbyen. Går ned warren shaft til gihon-kilden hvor kong salomo ble salvet til konge over israel, og vi avslutter ved siloah-dammen. De som ønsker å gå gjennom hiskias-tunnelen må ha sko som tåler vann (sandaler) og medbringe lommelykt. Vi andre går gjennom en kortere tunnel uten vann. Resten av dagen til egen disposisjon i gamlebyen. Frokost og middag.

Jerusalem Kveld

Dag 6

On. 25/10: Jerusalem

Dagen til egen disposisjon i jerusalem. Om kvelden skal vi besøke citadellet og se filmen som vises her. Frokost og middag.

Jerusalem Oljeberget

Dag 7

To. 26/10: Jerusalem – Joppe – Natanya

Før vi forlater jerusalem besøker vi oljeberget med den fantastiske utsikten over byen og områdene omkring. Så spaserer vi ned til tårekirken og videre ned til getsemane. Så over til jerusalemmodellen. Fortsetter til yad vashem, minnesmerke over falne jøder under annen verdenskrig. Så forlater vi jerusalem og setter kursen mot middelhavet og gamle joppe før vi fortsetter gjennom tel aviv og opp til vårt hotell king salomon i natanya. Frokost og middag

Natanya Israel

Dag 8

Fr. 27/10: Natanya

Fridag. Vi benytter solen, sjøen og sommeren. Frokost og middag.

Direktefly Norge Israel

Dag 9

Lø. 28/10: Israel – Norge

Hjemreisedagen er kommet. Vi drar til flyplassen ved Tel Aviv. Her må vi være kl. 06.40

Ceasarea Israel
Dodehavet
Israel Jerusalem Klagemuren
Jerusalem Kveld
Jerusalem Oljeberget

Priser og betingelser

Pris fra 15 990,-

Tillegg for enkeltrom: kr 4500,-

Prisen er basert på 30 betalende

Flytider:
To. 19/10: Norge- Israel
Avreise Gardermoen kl. 11.15 TK 1752 med ankomst Istanbul kl. 16.05
Avreise Istanbul kl. 18.00 TK 788 med ankomst Tel Aviv kl. 20.05
Lø. 28/10: Israel- Norge
Avreise Tel Aviv kl. 09.40 TK 785 med ankomst Istanbul kl. 11.55
Avreise Istanbul kl. 14.00 TK 1753 med ankomst Gardermoen kl. 16.55

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv med retur
 • Flyskatter nok 1.606. (kan forandre seg.)
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise
 • Transport flyplass - hotell - flyplass
 • Opphold på hotell i dobbeltrom
 • Båttur på Gennesaretsjøen
 • Frokost og middag alle dager
 • Rundreise ifølge det oppsatte program
 • Inngangspenger til severdighetene
 • Skandinavisktalende guide på rundturen
 • Norsk reiseledelse

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør.USD 57 pr. person: Av disse så legges USD 1 pr. person pr. natt igjen på hotellrommet ved avreise fra hotellene. De resterende USD 48 legges i en konvolutt med navn på og gis til reiseleder.
 • Øvrige måltider og drikke til maten.
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.