Camp

Tour de (S)pain 2024
Sykkel og røling ei veke til endes

Avreisedato

27.04.2024

Varighet

8 dager

Pris fra

10 900,-

Få plasser igjen

Tour de (S)pain 2024

Drømmer du om sykling i varmere og meir behaglige omgivelser. Da har du no muligheten til ei uke med flotte og varierte sykkelturer i Spanias gode klima. Ei uke med sykling, god mat og drikke og godt sosialt samvær.

Høydepunkter på turen

 • sykkling og røling
Bilde 4

Dag 1

Lørdag 27 april Ålesund – Alicante -L'Alfaz del Pi

Avreise fra Ålesund til Alicante med fly, der vi blir plukket opp og fraktet til L'Alfaz del Pi (Benidorm)

Bilde 12

Dag 2

Søndag 28 April Prolog

Starter dagen med en bedre frokost før oss får delt ut syklene og moroa kan begynne. Vi sykler litt inn i fjella, Det er da en noe kupert tur. Vi stopper halveis og slapper av med en lunch, før vi triller heimover til solsenga. og ein bedre middag på kvelden

Frokost Middag
Bilde 8

Dag 3

Mandag 29 april Etappe 1

Dagens tur går innover fjellene opp til den kjente byen Guadelest, der vi sykler rundt innsjøen. Vi nyter en bedre lunch i Guadelest. Vi triller da ned til kysten igjen og finner veien hjem til solsenga. Blir da middag på bassengkanten. eller så sykler oss en annen rute.

Turens fakta akkurat passe med km og i underkant litt lite høydemeter

Frokost Middag
Bilde 14

Dag 4

Tirsdag 30 april Etappe 2

Dagens tur går til fjells før vi triller nedover og heim.

Kvelden tilbringer vi ved bassenget og nyter en bedre middag

Turens harde fakta er litt snaut med km og nok høydemeter

Frokost Middag
16300052 10154240215801475 1815441326515451859 O

Dag 5

Onsdag 01 mai Etappe 3

Vi spiser frokost ved basengkanten før vi starter på dagens etappe.

Dette er nok turens tøffeste etappe der vi klatrer over fjell og ned i daler før det blir lunch og solsengen kaller på oss. Vi samler krefter på solsengen etter hjemkomst mens vi venter på en bedre middag før senga kaller.

Frokost Middag
Star Kid Ham And Cheese Sandwich Lunch Box Recipe By British Food Artist Prudence Straite

Dag 6

Torsdag 02 mai Etappe 4

Vi sykler i dag innover fjella, vi svinger av før fjellet Col de Rates og sykler over en annen fjelltopp, bestiger col de rates opp fra Paracet, spiser lunch på toppen av fjellet. Da er det berre å trille ned til solsengen igjen.

Frokost Middag
Images 1

Dag 7

Fredag 03 mai Etappe 5

Da er det duket for turens siste etappe. Vi må da som vanlig få i oss en frokost før oss starter. Dagens tur går i bakker og lier før vi bikker oss inn på ein restaurant for en bedre lunch, Etter dette er det bare å trille ned til Benidorm, Så er turen unnagjort og vi sykler hjem til solsenga. Vi avslutter kvelden med en bedre middag

Frokost Middag
21432 788v4dyxzip 2 788v4dy 1

Dag 8

Lørdag 04 mai L'Alfaz del Pi – Alicante - Ålesund

Da er det på tide å reise heim for og kvile ut.

Frokost

Priser og betingelser

Pris fra 10 900,-

Prisen inkluderer

 • Flybilletter Ålesund – Alicante. inkl. innsjekket bagasje
 • Transport Alicante – L'Alfaz del Pi - Alicante
 • 7 netter i leilighet inkl. frokost
 • 6 middager
 • Sykkelguide 6 dager

Prisen inkluderer ikke

 • Sykkelleige
 • Øvrige måltider
 • drikke til maten
 • tips
 • reise- og avbestillingsforsikring
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
27.04.2024 Ålesund - Alicante 14.40 18.35 DY1798
04.05.2024 Alicante - Ålesund 19.25 23.20 DY1799
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.