Thailand Bangkok 5

Til Thailand med Region Trøndelag
Fra hovedstaden Bangkok til landsbyen Bo Kluea og Ban Den menighet

Avreisedato

15.02.2019

Varighet

10 dager

Pris fra

23 740,-

Få plasser igjen

Til Thailand med Region Trøndelag

Bli med på en sydentur utenom den vanlige! Kombiner varme og sol med meningsfylte og gripende møter med mennesker fra en fremmed kultur. Bli med oss på tur til Thailand! NMS prosjektet “Barn og utdanning” danner rammen for spennende dager. Du får være med inn til kjernen av hverdagslivet i Thailand sett med barn og unges øyne, en hverdag NMS og den lokale kirken vil være en del av.

BARN OG UTDANNING
Vår reise starter i storbyen og hovedstaden i Thailand, Bangkok, hvor vi gjennom flere dager skal få stifte nærmere bekjentskap med Immanuelkirken, NMS sin samarbeidspartner i blant annet driften av daghjem og internat for barn og unge i Thailand. Immanuelkirkens daghjem drives i kirkens egne lokaler, mens Lovsangshjemmet ligger under en motorveibro i slummen i Klong Toey. Vi skal også besøke Nådehjemmet et sted der enslige, gravide kvinner får bo i en periode før og etter fødselen. Her får de hjelp og støtte i en vanskelig situasjon.

UTENFOR TURISTLØYPA
Etter noen dager i storbyjungelen går ferden til Nan-provinsen i Nord-Thailand, hvor Lua-folket lever. Tradisjonelt er de animister som brenner skogen og planter tørrlandsris oppetter fjellskråningen. Her har den lutherske kirken i Thailand drevet arbeid blant Lua-folket i ca. 15 år og mange menigheter er etablert i området. For noen år siden ble NMS utfordret til å se om det var mulig å gjøre noe på jordbruksfronten. Vi tar turen til Ban Den og får se på arbeidet som kirken og NMS støtter her.

VERDIG LIV OG VARIG HÅP
Grip sjansen! Du har sjansen til å komme nærmere kirkens viktigste arbeid. Misjon er ikke gått ut på dato. Bli med å se at dette virker! Bli med å se at ditt bidrag betyr mye for enkeltmennesker. Meld deg på tur i dag!

Høydepunkter på turen

 • Bangkok med Imannuelkirken, Lovsangshjemmet og Nådehjemmet.
 • Bo Kluea
 • Ban Den menighet
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1 Norge - Bangkok

Avreise fra Trondheim. Vi skifter fly i Oslo.

Dag 2 - Bangkok

Ankomst Bangkok tidlig om morgen. Vi setter fra oss bagasjen på hotellet. Så rusler vi oss en tur for å se på byen. Om ettermiddagen, sightseeing i Bangkok: Grand Palace, Emerald Buddha og Wat Po. Overnatting på hotell i Bangkok.

Dag 3 og dag 4 - Dagene i Bangkok

NMS har hatt misjonærer i Thailand siden 1976 og samarbeider med Den evangelisk-lutherske kirke i Thailand (ELCT), som ble etablert som selv-stendig kirke i 1994. Av Thailands 67 millioner innbyggere er andelen kristne bare 0,7 %.

I Bangkok deltar vi på gudstjeneste, vi skal besøke Nådehjemmet, kirke-senteret, daghjemmet til Immanuelkirken og Lovsangshjemmet. Hva vi skal besøke de ulike dagene er ikke helt bestemt. Det vi ikke rekker å besøke disse to dagene, besøker vi den dagen vi skal returnere til Norge.

Overnatting på hotell i Bangkok.

Dag 5 Bangkok – Bo Kluea

Vi forlater Bangkok tidlig om morgen, og flyr nordover, målet er landsbyen Bo Kluea som ligger vakkert til i en dal i den nordlige delen av Nan-provinsen.

Turen går først fra flyplassen i Nan med buss opp i fjellene. Vi spiser lunsj underveis. I løpet etter-middagen ankommer vi Bo Kluea og hotellet hvor vi skal overnatte. Vi sjekker inn og gjør oss kjent i området.

Landsbyen Bo Kluea har vokst opp rundt to naturlige saltvanns-brønner som har blitt utnyttet i århundrer hvis ikke årtusen. Vi skal få lære litt mer om hvorledes de utvinner salt på den gamle tradisjonelle måten. Overnatting på hotell i Bo Kluea.

Dag 6 Bo Kluea – Ban Den – Bo Kluea

Etter frokost, ta vi turen til landsbyen Ban Den hvor vi møter lokal presten Amnuay. Vi deler gruppen opp i små grupper og besøker ulike jordbruksprosjekter. Felles lunsj i den lutherske kirken.

Før vi returnerer til hotellet stopper vi ved Sapan fossen. Her får vi virkelig oppleve hvor grønt og frodig det er i dette området. Det er mulig å bade her for de som ønsker dette. Overnatting på hotell i Bo Kluea.

Dag 7 Bo Kluea – Nan

Vi forlater fjellet og Bo Kluea. Vi returnerer til byen Nan. Tur på byen. Overnatting på hotell i Nan.

Dag 8 Nan – Bangkok

Vi flyr tilbake til hovedstaden. Overnatting på hotell i Bangkok.

Dag 9 Bangkok - Norge

Vi bruker dagen i Bangkok til å besøke noe av kirkens arbeid. Sent på kvelden reiser vi ut til flyplassen og flyr hjem til Norge.

Dag 10 Ankomst Norge

Avreise fra Bangkok kl 00.20. Flybytte i Oslo. Ankomst Trondheim kl 11.05.

Priser og betingelser

Pris fra 23 740,-

Tillegg for enkeltrom: 6 100,-

Vi tar forbehold om endringer i program, uforutsatte avgiftsforhøyelser, endringer i flyskatter, valutakurser og transport kostnader.

*Pris ved minimum 15 betalende.

Prisen inkluderer

· Flyreise t/r Trondheim - Bangkok.

· Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost.

· All felles transport i Thailand, med minivaner og innenriksfly.

· Norsk reiseleder.

· Helpensjon i Thailand.

· Sightseeing og besøk inkl. inngangsbilletter slik det fremgår av programmet.

Prisen inkluderer ikke

· Tips.

· Drikke.

· Mat under flyreisene.

Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
15. feb Trondheim - Oslo 10:25 11:20 SK351
15. feb Oslo - Bangkok 13.30 06:20 + 1 TG955
24. feb Bangkok - Oslo 00:20 06:50 TG954
24. feb Oslo - Tronheim 10.10 11.05 SK338
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler:

  - Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 3000,- pr. person.
  - Avbestilles turen mellom 65 og 51 dager før avreise kreves 50% av turprisen.
  - Avbestilles turen mindre enn 50 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. Plussreiser kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår
  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling
  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte Plussreiser sine kontor eller til våre salgsrepresentanter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med to-delt faktura fra Plussreiser. En del for depositum og en del for hovedbeløpet (Er påmelding senere enn 7 uker før avreise betales hele turen under ett).

  Forbehold om prisendringer
  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Plussreiser er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes endrede rutetider eller andre forhold.

  Avbestillings- og reiseforsikring
  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen. De fleste har en avbestillingsforsikring i selve reiseforsikringen sin.

  Avbestillingsforsikring kjøpt hos Plussreiser må bestilles ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositum er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris på avbestillingsforsikring er 5% av turpris, minimum kr. 500.
  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  PassVær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Det er svært viktig at det navnet som står på flybilletten din er helt lik det navnet som står i passet ditt. Gi oss derfor beskjed snarest om navnet/ene i regningen som er vedlagt ikke er stavet likt slik det står passet/ene.

  Visum
  Mange av de landene vi reiser i krever visum ved innreise. De fleste landene selger dette visumet på flyplassen ved ankomst, men i noen tilfeller må det søkes på forhånd. Skal du på en tur hvor du må søke visum får du tydelig beskrivelse av søknadsprosessen av oss ca. to måneder før, når vi sender ut informasjonsheftet. Gi oss beskjed om du ikke reiser med et norsk pass. Det kan være andre visumregler for ditt statsborgerskap til det aktuelle reisemålet.

  Helse og vaksiner
  Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor/helsestasjon eller fastlege i god tid før avreise. Her vil du få råd om hvilke vaksiner du trenger til det området du skal reise til. Ta gjerne med reiseruten din. Plussreiser gir kun generelle råd om vaksinasjoner, og siden man kan ha forskjellige behov for vaksiner må dette håndteres av den enkelte. Når du tar vaksinene, så vil du få et vaksinasjonskort om du ikke har det fra før. Vaksinasjonskortet skal du ta med på turen. Skal du til et område med malaria, må du ta malariaforebyggende medisiner.

  For anbefalinger om vaksiner, se informasjon fra Folkehelseinstituttet, linken finner du på https://www.fhi.no/sv/vaksine/...

  Vær obs på at det kan komme krav om dokumentasjon av vaksine for Covid-19 og/eller negativ Covid-19 test rett før avreise.

  Noen fysiske plager kan bli bedre i varmere land, andre kan bli verre. Deltakere må ha normalt god fysisk/psykisk helse. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding.

  Diett
  Vi prøver å imøtekomme de behovene som meldes, så har du spesielle hensyn til diett, gi oss beskjed.

  Klager
  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til Plussreiser innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.