Parque De La Paz Oversikt
I 0141168

Tenerife - 2017
Bibelferie ved Atlanterhavet

Avreisedato

26.02.2017

Varighet

15 dager

Pris fra

16 450,-

Øya er meget variert med velduftende pinjeskoger, bananplantasjer, unike blomsterarter og verdens største vulkankrater. Spanias høyeste fjell, Teide (3718m) finnes også på denne øya. Kanariøyene ligger på høyde med Sahara, og Tenerife er et av de mest solrike reisemålene. Øyas fineste strand ”Playa de las Vistas” ligger mellom Playa de las Americas og Los

Christianos. Vårt nye ferieparadis ligger i gangavstand fra den opprinnelige, gamle fiskerlandsbyen,
Los Christianos, hvor sjømannskirken også ligger. Vi besøker kirken som har norsk vertsskap.
Morgen og kveld samles vi til bibeltimer, hyggesamvær, temakvelder m.v. Møtene blir på et hotell i nærheten.
Turen arrangeres i samarbeid med Normisjon.

Tema for bibelferien er: “Jeg vet hvem jeg tror på” Velkommen til herlige dager på Tenerife!

Vårt reisemål:
Playa las Americas er en ny og moderne forlengelse av den gamle fiskerlandsbyen Los Christianos. Vi er på frodige Tenerifes
sydvestlige kyst. En flott, kilometerlang strandpromenade gjør fantastiske sandstrender lett tilgjengelige. Der er rikelig med
butikker og shoppingsenter, kafeer og restauranter. Atmosfæren er rolig og avslappet.

Vårt hotell:
Parque la Paz: Hjemmehyggelig hotell som ligger nær strandpromenaden og i gåavstand til både den flotte sandstranden Las Vistas og Los Christianos sentrum. Romslig bassengområde. Butikker og restauranter rett rundt hjørnet. 150 meter til strand og 0 meter til sentrum. Toromsleiligheter (ca. 45 kvm) med ett soverom med to senger, og oppholdsrom med minikjøkken og sovesofa.Leilighetene har minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker, og brødrister. TV. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse leiligheter. Rengjøring 5 ganger pr uke. Hotellet er bygget i 1987, og renovert i 2007. 5 etasjer. Heis. Frokostbuffet kan bestilles for kr. 1120.

Utflukter:
Teide – Tenerifes stolthet. Teide er med sine 3718 moh Spanias høyeste fjell og en av de vakreste severdighetene på
Tenerife.

Loro Parque Heldagsutflukt til den fantastiske dyreparken. Høydepunktet er spekkhuggershowet OrcaOcean!

Jeep-safari på La Gomera
Vi tar båten over til La Gomera (ca 1 time)(, øya som er kjent for sin spesielle natur og dramatiske fjellformasjoner.

Must Cat – båttur
Nyt sola og havet fra katamaranen Must Cat som utgår fra havnen i Las Galletas. Hvaler og delfiner ligger og venter på oss i
det krystallklare vannet.


Dette er et utvalg av utflukter som finnes på Tenerife. Hvilke utflukter som er aktuelle for gruppen får du informasjon
om på reisemålet Utfluktene bestilles og betales på reisemålet i lokal valuta.

Priser og betingelser

Pris fra 16 450,-

Tillegg for enkeltrom: fra 2250

Frokost kr 1.120

Flytillegg fra Bergen 400 Flytillegg fra Stavanger 1100

FLYTIDER:
Sted Dag Avg Tid Hjem
BGO Søn 07:30 5t 45 19.35
OSL Søn 09:00 5t 50 21.35
SVG Søn 09:15 5t 30 21.00
Forbehold om endring i flytidene.

Temp: Feb/mars er gjennomsnittlig
19 g. i luften og 20 g. i vannet.
Valuta: Euro
Tidsforskjell: minus 1 time

Oddvar Søvik har som tema for denne bibelferien: "Jeg vet hvem jeg tror på". Han vil både undervise om hvem vi tror på, hva vi tror og hvorfor vi tror at det Bibelen forteller er sant. I dag angripes Bibelen fra mange hold, derfor er det viktig å kunne begrunne vår tro. Søvik regnes som en av de fremste bibel-lærere i landet vårt.


Prisen inkluderer

Fly Norge – Tenerife t/r. Mat på flyet, Busstransfer mellom flyplass og hotell, Opphold i gode leiligheter, 2 fellesmiddager, Reiseledertjenester. Flyavgifter til staten.

Prisen inkluderer ikke

Utflukter, drikke til maten, øvrige måltider, tips til hotellbetjeningen.

 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår B

  Denne turen har følgende avbestillingsregler:

  • Avbestilles turen innen 66 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 500,-
  • Avbestilles turen mellom 65 og 35 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum
  • Avbestilles turen mellom 35 og 15 dager før avreise kreves 50% av turprisen
  • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  • Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.