Shutterstock 710337280 Under 10
Shutterstock 469513070
Shutterstock 515193550

Tallinn
Bli med NMS til Estlands hovedstad

Avreisedato

14.09.2022

Varighet

6 dager

Pris fra

8 850,-

Fulltegnet

Tallinn

Havnebyen Tallinn er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder.

Byen er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen. Tallinn er preget av optimisme og tro på fremtiden. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte estiske.

Denne turen går i samarbeid med:

Høydepunkter på turen

 • Guidet rundtur med lokalguide
 • Kadriorg parken
 • Besøk i lokale menigheter som NMS er engasjert i
 • Besøk i den lokale gjenbruksbutikken Magda Misjonipood
 • Gudstjeneste i Saku
Shutterstock 1138773041 Under 10Mg

På denne turen vil du få oppleve selve byen med de severdighetene den har å by på. Det blir blant annet en guidet rundtur med lokalguide. Guiden tar oss med og lar oss bli litt bedre kjent med hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag.

Guiden tar oss med og lar oss bli litt bedre kjent med hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag. Vi får et innblikk i kristendommens plass i et førkommunistisk land.

En av dagene skal vi innom den lokale gjenbruksbutikken Magda Misjonipood.

Besøk i Saku og Mustamäe menigheter som NMS er engasjert i står selvsagt også på programmet. Der får vi treffe prestene Magne Mølster og Tiina Klement som vil informere oss om arbeidet i Estland.

Søndag får vi delta i gudstjeneste i Saku med påfølgende kirkekaffe.

Vi skal bo godt på Park Inn by Radisson Central i sentrum av byen. Siden vi bor så sentralt er det god anledning til å vandre rundt i sentrum og i gamlebyen på egenhånd.

Turen går med fly fra Oslo med mulighet for tilslutning fra andre byer samme dag. Det blir felles frokost og middag hver dag.

Tre av kveldene spiser vi middag på hotellet og de andre to kveldene blir det middag på restauranter i byen som serverer tradisjonell estisk mat. Lunsj ordner hver enkelt på en av de mange kaféene i byen.

Vi skal vandre en god del gatelangs på brosteinsbelagte gater i Tallinn så husk å ta med gode sko på turen.

Menighetsprest Tiina Klement foran det nye kirkebygget i Mustamäe
Menighetsprest Tiina Klement foran det nye kirkebygget i Mustamäe
Tiina Klement, prest i Mustamäe og Magne Mølster, prest i Saku
Tiina Klement, prest i Mustamäe og Magne Mølster, prest i Saku
Den nye kirken i Saku
Den nye kirken i Saku

Priser og betingelser

Pris fra 8 850,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 1.800

Mulig med gjennomgående flybilletter fra andre byer i Norge via Oslo der Norwegian har flyruter.

Pris per person kr 1500 tur/retur

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - Tallinn t/r
 • Buss fra flyplass til hotell t/r
 • 5 overnattinger i dobbeltrom med frokost
 • 5 middager
 • Utflukter i henhold til program
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam.

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Lokal transport
 • Forsikringer.
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
14.09.2022 OSL - RIX 09:25 11:55 BT 152
14.09.2022 RIX-TLL 14:05 14:55 BT 314
19.09.2022 TLL-RIX 14:05 14:55 BT 314
19.09.2022 RIX-OSL 18.:05 18:45 BT 153
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.


  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller på telefon. Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med 2 fakturaer fra PLUSSREISER. En faktura for depositum og en faktura med restbeløpet som forfaller ca 5 uker før avreise. (Er påmelding senere enn 5 uker før avreise betales hele turen under ett)

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende på utenlandsturer må ha reiseforsikring.

  Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring. Denne er som oftest inkludert i reiseforsikringen.

  Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på denne turen må du ha med gyldig pass. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.