Hodekledet Vises Frem
Spania20 Oviedoi20 Cathedral202

Spania
Påsketur for å se Jesu hodeklede

Avreisedato

08.04.2017

Varighet

10 dager

Pris fra

19 950,-

Dag 1

Lørdag 8 april

Avreise fra Oslo, til Barcelona. Overnatting på hotell i Barcelona. Middag og velkomst-samling.

Dag 2

Søndag 9 april

Sightseeing i Barcelona. Vi går den berømte gågaten La Rambla, ser Kolumbusstatuen, besøker La Sagrada Familia, videre til Havets katedral - Santa Maria del Mar. Ettermiddagen tid på egen hånd.

Dag 3

Mandag 10 april

Flere severdigheter i Barcelona denne dagen: Palau de Musica Catalana- Barcelonas storslåtte konsertsal, Barcelonas Cathedral, og Park Güell – arkitekten Gaudis eventyraktige park med flott utsikt over Barcelona. Kjører videre med stopp i Tarragona – byen står på UNESCOs verdensarvliste for sine mange ruiner fra Romertiden. I byen Zaragoza blir det innkvartering med middag og samling på hotellet.

Dag 4

Tirsdag 11 april

Stopp i Covarrubias, syd for Bur- gos. Her er den norske prinsessen Kristina av Tønsberg gravlagt.
Etter lunsj fortsetter turen til Burgos for overnatting. Byen er kjent for sin mektige katedral som også står på verdensarvlisten.

Dag 5

Onsdag 12 april

En lengre kjøreetappe venter oss i dag – målet for dagen er Santiago de Compostela. Innkvartering på hotell før det blir mulighet for å vandre et lite stykke av pilegrimsleden.

Dag 6

Skjærtorsdag 13 april

Etter en rolig morgen fortsetter turen videre mot Oviedo. Ankomst Oviedo og innsjekking på hotellet hvor det blir middag og samling om kvelden. Denne kvelden forbereder vi morgendagens gudstjeneste

Dag 7

Langfredag 14 april

Dagen er viet til visningen av Jesu hodeklede. Dette unike kledet med Jesu blodflekker blir vist på Langfredagsgudstjenesten denne dagen. Grundige vitenskapelige undersøkelser synes å bekrefte at
dette er tørkleet som Jesus hadde hatt over hodet. Det lå ikke sammen med linklærne, men sammenrullet på et sted for seg selv, forteller Johannes, kap 20,7. Ettermiddagen fri. Om kvelden møtes vi til samling på hotellet.

Dag 8

Lørdag 15 april

En rolig morgen før ferden fortsetter til Bilbao. På veien tar vi en avstikker til Altamira, hvor der finnes en stor grotte med kjente hulemalerier fra eldre steinalder. Også den står på UNESCOs verdensarvliste. Innkvartering på hotell i Bilbao.

Dag 9

1 påskedag 16. april

Vi prøver å få med oss en påskegudstjeneste. Etterpå blir det sightseeing i Bilbao hvor vi besøker
blant annet Guggenheimmuseet. Turavslutning om kvelden.

Dag 10

Mandag 17 april

Hjemreise med fly til Norge fra Bilbao kl. 11.40 via München.

Barcelona
Hodekledet
Bilbao

Priser og betingelser

Pris fra 19 950,-

Tillegg for enkeltrom: 3000

Tillegg fra andre byer på forespørsel

Prisen inkluderer

Flyreise Oslo - Spania, Buss på rundreisen, overnatting på hotell i dobbeltrom, frokost og middag hver dag (unntatt reisedager), reiseledertjenester

Prisen inkluderer ikke

Øvrige måltider, drikke til måltidene, Forsikringer, tips.

 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.