Sist oppdatert 14. september, kl. 06:48

Informasjon vedrørende coronavirus

Israel Familietur 03

Jerusalem og Netanya
Badeferie med opplevelser

Avreisedato

26.06.2018

Varighet

9 dager

Fulltegnet

Jerusalem og Netanya

Vi starter vårt opphold med tre netter i Jerusalem. Det blir tilbud om guidet rundtur til de viktigste kristne severdighetene. Her kan vi gå i Jesu fotspor – med Bibelen som guide! Vi tilbyr også en flott utflukt til Dødehavet. I Jerusalem skal vi bo på Hotel Eyal. Hotellet ligger sentralt i byen, med gangavstand til både gamlebyen og Vest-Jerusalem.

Fredagen forflytter vi oss ned til Middelhavet, og badebyen Netanya. Dette er en hyggelig by, med en avslappet atmosfære. Byens lange strandpromenade bukter seg langs de flotte strendene ved Middelhavet. I sentrum er det yrende liv der du finner både fine butikker, markeder og restauranter. I Netanya skal vi bo på King Solomon Hotel som ligger like ved klippene rett ovenfor stranden. Turteamet vil arrangere både bibelsamlinger og ulike hyggesamvær i løpet av turen.

Det vil bli tilbud om følgende utflukter (ikke inkl. i prisen):
For å kunne gjennomføre utfluktene må vi ha minimum 10 påmeldte.

Fra Jerusalem:
Jerusalem i Jesu fotspor og et besøk i Yad Vashem
Vi starter med et besøk på Oljeberget. Herfra har vi god oversikt over byen. Så vandrer vi ned til Getsemane. Vi går inn Løve porten og følger Via Dolorosa til gravkirken. Etter lunsj drar vi til Yad Vashem, minnesmerket over de 6 millioner jøder som ble drept under Holocaust. Et sterkt og viktig besøk. NB! For barn under 15 år tilbyr vi som et alternativ et besøk i den Bibelske Dyrehagen i Jerusalem.*

Ved min. 10 påmeldte kr. 780,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør USD 7)

*Alternativt besøk i den Bibelske Dyrehagen i Jerusalem (istedenfor Yad Vashem)
Tillegg for inngangsbillett på den Bibelske Dyrehagen i Jerusalem:
Voksen billett kr. 135,-
Barne billett kr. 100,-

Judeaørkenen og Dødehavet
Vi stopper først ved Døpeplassen Kaser el Yahud som ligger helt ved den jordanske grensen. Det er her Jesus ble døpt av døperen Johannes. Turen går så videre til fjellfestningen fra Herodes sin tid som ligger på et fjellplatå med god utsikt over ørkenen. Et besøk i Qumran står også på programmet. Her hører vi om Dødehavsrullene som ble funnet i leirkruker i én av hule. Etterpå blir det tid til et bad i Dødehavet. Vi er nå på jordoverflatens laveste punkt. Havet ligger i dag mer enn 400 meter under havoverflaten.

Ved min. 10 påmeldte kr. 1250,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør USD 7)

Fra Netanya:
Galiliea - området Jesus levde og virket i
Vi kjører opp til Saligprisningensberg, hvor Jesus holdt Bergprekenen. Videre skal vi til stedet som heter Tabgha, til Brødunderkirken. Vi går ned til Gennesaretsjøen og hører om at Jesus møte sine disipler her for tredje gang etter oppstandelsen. Etter en kort kjøretur kommer vi til Kapernaum, Jesu egen by, som var senter og base for hans virke i Galilea. En båttur på Genesaretsjøen må vi også ha med, før turen går tilbake til hotellet i Netanya.

Ved min. 10 påmeldte kr. 980,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør 7 USD)

Nasareth, Har Kedumim, Bet Shean og Sachne
Vi kjører først til Nasareth. Her besøker vi Nasareth Village som gir oss innblikk i hverdagslivet på Jesu tid. Etterpå går turen til Har Kedumim, et fjell i Nasaret med fin utsikt over byen. Det er her der folket i Nasaret som ikke kunne akseptere Jesus som Messias, prøvde å presse han utfor fjellet, men "han gikk midt igjennom flokken og bort derifra". Turen går så til Bet She'an en av de eldste byer i Israel. Her hører vi litt om historien og får litt tid til å se rester av teateret, et badehus, mosaikker, og mye mer fra romertiden. Så går turen til oasen Sachne som også blir kalt "Paradisets forgård". Det krystallklare vannet 27 graders varme. Her skal vi ha god tid til å slappe av og bade. Ut på ettermiddagen drar vi tilbake til hotellet i Netanya.

Ved min. 10 påmeldte kr. 1050,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør 7 USD)


Eyal Hotel1

Dag 1

26. juni - 29. juni - Jerusalem

3 netter i dobbeltrom på Hotel Eyal sentralt i Jerusalem. Frokost og middag inkludert. Hotellet ligger i gangavstand til både gamlebyen og Vest-Jerusalem.

King Solomon Netanya

Dag 2

29. juni - 04. juli Netanya

King Solomon Hotel ligger like ved klippene rett ovenfor stranden. Her skal vi bo resten av oppholdet. Netanya er en hyggelig by, med en avslappet atmosfære. Byens lange strandpromenade bukter seg langs de flotte strendene ved Middelhavet. I sentrum er det yrende liv der du finner både fine butikker, markeder og restauranter.

Israel Div Jerusalem 5
Getsemane
Yad Vashem
Baptism Site Kaser El Yahud
Cable Car Masada
Israel Dodehavet 1
Israel Familie 02
Saligprisningensberg
Kapernaum1
Gennesaretsjoen3
Bet Shean11
Oasen Sachne
Netanya Beach2
Netanya5
Netanya Beach 4

Priser og betingelser

Tillegg for enkeltrom: 3 600,-

Prisen inkluderer

 • Flyturen Norge – Israel
 • Flyavgift (kr. 1640,- pr. juni 17, kan bli endret)
 • Overnatting på turistklasse hoteller i delt dobbeltrom
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag.
 • Bussrundturen og inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Skandinavisktalende lokalguide
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Tips til hotellbetjening og sjåfør (ca. 13 USD pr. person)
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Utflukt 1: Jerusalem med Yad Vashem

  Vi starter med et besøk på Oljeberget. Herfra har vi god oversikt over byen. Så vandrer vi ned til Getsemane. Vi går inn Løve porten og følger Via Dolorosa til gravkirken. Etter lunsj drar vi til Yad Vashem, minnesmerket over de 6 millioner jøder som ble drept under Holocaust. Et sterkt og viktig besøk. NB! For barn under 15 år tilbyr vi som alternativ et besøk i den Bibelske Dyrehagen i Jerusalem.*

  Ved min. 10 påmeldte kr. 780,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør USD 7)

  *Alternativt besøk i den Bibelske Dyrehagen i Jerusalem (istedenfor Yad Vashem)
  Tillegg for inngangsbillett på den Bibelske Dyrehagen i Jerusalem:
  Voksen billett kr. 135,-
  Barne billett kr. 100,-

 • Utflukt 2: Judeaørkenen og Dødehavet

  Vi stopper først ved Døpeplassen Kaser el Yahud som ligger helt ved den jordanske grensen. Det er her Jesus ble døpt av døperen Johannes. Turen går så videre til fjellfestningen fra Herodes sin tid som ligger på et fjellplatå med god utsikt over ørkenen. Et besøk i Qumran står også på programmet. Her hører vi om Dødehavsrullene som ble funnet i leirkruker i én av hule. Etterpå blir det tid til et bad i Dødehavet. Vi er nå på jordoverflatens laveste punkt. Havet ligger i dag mer enn 400 meter under havoverflaten.

  Ved min. 10 påmeldte kr. 1250,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør USD 7)

 • Utflukt 3: Galilea - området Jesus levde og virket i

  Heldagsutflukt til området Jesus levde og virket i.
  Vi kjører opp til Saligprisningensberg, hvor Jesus holdt Bergprekenen. Videre skal vi til stedet som heter Tabgha, til Brødunderkirken. Vi går ned til Gennesaretsjøen og hører om at Jesus møte sine disipler her for tredje gang etter oppstandelsen. Etter en kort kjøretur kommer vi til Kapernaum, Jesu egen by, som var senter og base for hans virke i Galilea. En båttur på Genesaretsjøen må vi også ha med, før turen går tilbake til hotellet i Netanya.

  Ved min. 10 påmeldte kr. 980,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør 7 USD)

 • Utflukt 4: Nasaret, Har Keduim, Bet Shean og Sachne

  Vi kjører først til Nasareth. Her besøker vi Nasareth Village som gir oss innblikk i hverdagslivet på Jesu tid. Etterpå går turen til Har Kedumim, et fjell i Nasaret med fin utsikt over byen. Det er her der folket i Nasaret som ikke kunne akseptere Jesus som Messias, prøvde å presse han utfor fjellet, men "han gikk midt igjennom flokken og bort derifra". Turen går så til Bet She'an en av de eldste byer i Israel. Her hører vi litt om historien og får litt tid til å se rester av teateret, et badehus, mosaikker, og mye mer fra romertiden. Så går turen til oasen Sachne som også blir kalt "Paradisets forgård". Det krystallklare vannet 27 graders varme. Her skal vi ha god tid til å slappe av og bade. Ut på ettermiddagen drar vi tilbake til hotellet i Netanya.

  Ved min. 10 påmeldte kr. 1050,- pr. person (ekskl. tips til guide/sjåfør 7 USD)