Tur2 Netanja Beach
Israel Natanya

Sommerferie i Israel
Opplevelses- og badeferie

Avreisedato

29.06.2017

Varighet

11 dager

Pris fra

16 450,-

Fulltegnet

Sommerferie i Israel

I skolens sommerferie inviterer vi til en kombinert opplevelses- og badeferie

Om turen:

Vi starter vårt opphold med tre netter i Jerusalem. Det blir tilbud om guidet rundtur til de viktigste kristne severdighetene. Her kan vi gå i Jesu fotspor – med Bibelen som guide! Vi tilbyr også en flott utflukt ned til Dødehavet. I Jerusalem skal vi bo på Hotel Leonardo Jerusalem. Hotellet ligger sentralt i byen, med gangavstand til både gamlebyen og Vest-Jerusalem. I hagen finner du en fin solterrasse og svømmebasseng!

Søndag forflytter vi oss ned til Middelhavet, og badebyen Netanya. Dette er en av Israels hyggeligste byer, med en avslappet atmosfære. Byens lange strandpromenade bukter seg langs de flotte strendene ved Middelhavet. I sentrum er det yrende liv der du finner både fine butikker, markeder og restauranter. I Netanya skal vi bo på Seasons Hotel som ligger på klippene rett ovenfor stranden. Et fint boutique hotell ca 5 minutters gange fra torget. Hotellet tilbyr nyoppussede rom med balkong og havutsikt. I hagen er det svømmebasseng og solstoler. Rett nedenfor hotellet ligger «Seasons Tamnun Beach» hvor det er gratis solstoler for hotellets gjester, og tilbud om mange sportsaktiviteter. Restauranten har en flott terrasse med utsikt over Middelhavet. Hotellet tilbyr også treningsrom, lekerom for barn og sykkelutleie. Gratis Wi-Fi tilgjengelig for hotellets gjester.

Turteamet vil arrangere både bibelsamlinger og ulike hyggesamvær i løpet av turen.

Flyreisen

Vi reiser med Norwegian 29. juni: avreise fra Oslo kl. 11.40, via Stockholm, ankomst Tel Aviv kl 19.50.
9. juli: Avreise fra Tel Aviv kl. 13.50, via Stockholm, ankomst Oslo kl. 19.30

Utflukter

Under oppholdet i Jerusalem og Natanya blir det tilbud om ulike utflukter:

Jerusalem:
Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa og Golgata. Ca. kr. 600.

Judeaørkenen og Dødehavet:
Jeriko, Qumran, Masada og Dødehavet. Ca. kr. 900.

Galilea:
Heldagsutflukt til området Jesus levde og virket. Saligprisningsberget, Kapernaum, Tabgha og selvsagt båttur på Gennesaretsjøen. Ca kr. 750.

Nord-vestre Israel:
Den gamle romerske havnebyen Caesarea, Haifa og Nasaret med Bebudelseskirken. Ca kr. 600.

Tel Aviv og Jaffa:
Den moderne millionbyen Tel Aviv i kombinasjon med gamle Jaffa, som vi kjenner fra bibelhistorien.
Ca kr. 500.

Priser og betingelser

Pris fra 16 450,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 4 450,-

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo - Tel Aviv, inkl. flyskatt og innsjekket bagasje
 • Busstransport t/r Tel Aviv - hotell
 • 10 overnattinger i dobbeltrom
 • Frokost og middag hver dag
 • Reiseledertjenester fra norsk turteam

Prisen inkluderer ikke

 • Utflukter
 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Tips til hotellbetjening og sjåfør ca usd 20 pr. person
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.