Osterrik Tyrolerhus
Achenseebahn
Hotel Maria Theresia Osterrike

Sommerdager i Tyrol
Busstur til Østerrike

Kommer snart

Sommerdager i Tyrol

Vi nyter sommeren i alpelandsbyen Kitzbühel i Østerrike. Dagene fylles med utflukter blant annet til Ørneredet, togtur med damplokomotiv og båttur på Achensee. Der er også mulighet for fjellturer for de som ønsker det.

1 dag: Torsdag 12. juli

Avreise fra Bergen, Haugesund, Stavanger, Sørlandet og Telemark og Oslo

I Oslo samles vi ved Thon Hotel Opera kl. 18.15, før vi kjører til Vippetangen hvor Stena Line har avgang kl. 19.30. En flott seiling ut Oslofjorden ligger foran oss.

2. dag: Fredag 13. juli

Frederikshavn – Hamburg

Vi ankommer Frederikshavn kl. 07.30 og ruller fort sørover på Jylland. Vi passerer den tyske grensen ved Flensburg. I Hamburg sjekker vi inn på NH Hotel Altona før vi besøker Sjømannskirka om kvelden.

3. dag: Lørdag 14. juli

Hamburg – Nürnberg

Vi fortsetter sørover på Autobahn, men tar noen avstikkere underveis og stopper blant annet i den sjarmerende byen Hameln, som er mest kjent for eventyret om Rottefangeren. Dagens etappemål er Nürnberg.

4.dag: Søndag 15. juli

Bad Kissingen – Kitzbühel

Vi beveger oss videre sørover i flatt terreng før de majestetiske alpene dukker opp foran oss. Utpå dagen ankommer vi vårt mål for turen – Kitzbühl - og vårt flotte hotell for de neste fire nettene, Q Hotel Maria Theresia.

5. – 7. dag

Tyrol

Tre hele dager skal vi tilbringe her i dette fantastiske landskapet. Vi har spennende utflukter, men også god tid på egenhånd for de som ønsker det. Hotellet vårt er et flott spahotell som ligger midt i sentrum av Kitzbühl og bare få meter fra taubanen Hahnenkammbahn. Her er mulighetene mange for både fysiske utskeielser og avslapning.

Mandag har vi tid på egenhånd til å utforske området.

Tirsdag skal vi kjøre opp til Brechtesgaden og Hitlers Ørnerede, og onsdag blir det tur til Innsbruck og bysightseeing med lokalguide. Hver kveld blir det middag og kveldssamling på hotellet.

8. dag: Torsdag 19. juli

Kitzbühl – Achensee – Ingolstadt

Dagen starter vi med utflukt til Achensee. Vi kjører til Jenbach. Der går vi om bord i Achenseebahn. En times hyggelig togtur med damplokomotiv i flott tyrolernatur. Framme i Seespitz går vi ombord i båten som skal ta oss over sjøen Achensee hvor bussen vår venter på oss. Etter lunsj går turen videre nordover. Vi passerer München igjen, og i Ingolstadt tar vi inn på Inter City Hotel.

9. dag: Fredag 20. juli

Ingolstadt - Hannover

Vi skal videre nordover. Vi legger inn stopp i noen av de små byene vi passerer på veien mot Hannover. Her skal vi spise middag og overnatte på H4 Hotel Hannover Messe i utkanten av byen.

10. dag: Lørdag 21. juli

Hannover – Kiel Det blir tidlig avgang fra Hannover. Vi kjører nordover forbi Hamburg til Kiel der Color Lines flotte cruiseferge til Oslo har avgang kl. 14.00. Stor middagsbuffet på kvelden.

10 dag: Søndag 22. juli

Hjemreisedag

Kiel-ferja ankommer Oslo kl. 10.00, og her møter vi andre busser fra Plussreiser på vei hjem. Sørlands-/Rogalandsbussen kjører via Sørlandet til Stavanger.

Haugesund-/Bergensbussen kjører over Haukeli til Haugesund og Bergen.

Priser og betingelser

Tillegg for enkeltrom: 2950 (enkelt-rom og lugar)

Prisen inkluderer

 • Bussrundturen
 • 10 overnattinger i dobbeltrom/-lugar med dusj/wc
 • 10 frokoster
 • 11 middager (Oslo 9)
 • Ferjebilletter
 • Inngangspenger i henhold til turprogrammet

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

Interesseliste/venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Sommerdager i Tyrol (Ingen dato tilgjengelig) med Oddgeir Vigrestad & Harald Svendsen.