Vegg Med Blomster
Rundkirke Bornholm
Bornholm Udsigt Over Gudhjem

Busstur til Bornholm
Solskinnsøya i Østersjøen

Avreisedato

25.06.2023

Varighet

7 dager

Pris fra

15 450,-
Quality Hotel Sarpsborg
Quality Hotel Sarpsborg

Dag 1

1.dag: Søndag 25. juni, Samkjøring til Oslo - Sarpsborg

Samkjøring med andre Plussreiseturer til Oslo med avreise fra: Bergen kl 08.00, Haugesund (Flotmyr) kl 09.25, Stavanger bystasjon kl 08.00, Sandnes busstasjon kl 08.20, Helleland kl 09.15, Lyngdal Inn kl 11.00, Kristiansand busstasjon kl 12.15, Arendal (Harebakken) kl 13.45, Rugtvedtmyra kl 15.30.

Middag på Telemarkssvingen før vi kjører videre mot Oslo. Avreiser fra Oslo Sentrum v/Thon Hotel Opera kl 18.15. Vi kjører så videre østover mot Sarpsborg. Overnatting og enkel kveldsmat på Quality Hotel Sarpsborg. (Mulig med tilslutning fra Møre og Trøndelag)

Middag
Griffen fra afstand

Dag 2

2. dag: Mandag 26. juni, Sarpsborg – Bornholm

Etter frokost på hotellet setter vi oss i bussen igjen og kjører mot Svinesund og grensen til Sverige. Vi følger den svenske vestkysten hele veien sørover til Malmö før vi ut på ettermiddagen ankommer havnebyen Ystad i Skåne. Det blir stopp underveis hvor hver enkelt kan kjøpe seg lunsj på egenhånd. I Ystad går vi om bord i den store katamaranferjen som skal ta oss over til Bornholm. Båtavgang kl 18.30. Ankomst Rønne, hovedstaden på Bornholm kl 19.50. Vi sjekker inn på Griffen Spa Hotel, hvor vi skal bo i hele fire netter. Middag og kveldssamling på hotellet.

Hotel Griffen har både innendørs og utendørs spaavdeling, så her er det verdt å ta med badetøy. Mot et tillegg i prisen, kan du få rom med balkong og havutsikt under oppholdet på Bornholm.

Frokost Middag
IMG 1655

Dag 3

3 – 5 dag: Tirsdag 27. juni – Torsdag 29. juni, Bornholm

Tre innholdsrike dager ligger foran oss. Vi skal besøke Hammershus som var et av Nordens mektigste forsvarsverk. Små pittoreske byer som Svaneke, Gudhjen og Allinge med sine fargerike bindingsverkhus står også på programmet. Likeså Nexø - Bornholms nest største by, en av øyas rundkirker, blomsterparken Kræmmerhuset, samt utsiktspunktet Rytterknekten hvor du i klart vær kan se hele øya. To av dagene er det lunsj inkludert og den ene dagen blir det lagt til rette for at hver enkelt kjøper seg lunsj på egenhånd. Vi har med lokalguide på utfluktene rundt på øya. Hver kveld blir det felles middag og samling på hotellet om kvelden.

Frokost Middag
DFDS Seaways
DFDS Seaways

Dag 4

6. dag: Fredag 30. juni, Bornholm – København

Etter frokost reiser vi med hurtigbåten inn til fastlandet igjen. Vi kjører mot Malmø og over Øresundsbroen til Danmark og hovedstaden København. Her vil vi besøke sjømannskirken,”Kong Haakons kirke” hvor det blir felles lunsj. På vei ut mot DFDS-terminalen tar vi en rundtur i sentrum av byen. Båtavgang kl. 15.00. Middagsbuffé om bord.

Frokost Middag
IMG 1641

Dag 5

7. dag: Lørdag 1. juli, Oslo - Samkjøring tilbake til avreisestedet

Vi nyter en god frokost under innseilingen til Oslo før vi legger til kai kl. 10.00 og kjører til Thon Hotel Opera hvor vi møter andre Plussreiserbusser på vei hjem. Her fordeler vi oss i de ulike bussene.

Sørlands-/Rogalandsbussen kjører via Sørlandet til Stavanger.

Haugesund-/Bergensbussen kjører over Haukeli til Haugesund og Bergen.

Møre-/Trøndelag: Ikke egen buss, men ta kontakt for tilpasset reiseopplegg.

Frokost Middag

Priser og betingelser

Pris fra 15 450,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 3.450

Prisen inkluderer

 • 6 overnattinger på dobbeltrom/-lugar med dusj og wc.
 • 7 middager (Oslo 5 middager)
 • 6 frokoster
 • 1 kveldsmat
 • 3 lunsjer
 • Inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Ferjebilletter
 • Kaffe og småkaker når vi raster

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltidene
 • Forsikringer
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A

  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato, belastes kun et gebyr på kr 500,-

  · Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.
  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.
  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.
  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.