14720551 10157612033165114 5482890393342846178 N
Jerusalem
Egil Svartdahl Sq

SGCompany Family & friends Israelstur
En reise til Kilden!

Avreisedato

04.10.2019

Varighet

10 dager

Pris fra

17 450,-

Fulltegnet

SGCompany Family & friends Israelstur

Vi er glad for å endelig kunne legge frem litt mer info om Israelsturen som planlegges for hele SGC-familien! En tur til Landet der det skjedde og hvor søndagsskolefortellingene blir levende for oss!

Tenk at vi skal få bygge fellesskap og tro i området hvor Mesteren selv levde og virket. Dette blir en investering for Livet! Opplegget er for små og store i alle aldrer, og vi får oppleve fantastiske dager med bl.a. vandringer i Jesu fotspor, naturopplevelser, båttur på Genesaretsjøen, bading i både Dødehavet, Middelhavet og Genesaretsjøen, kameltur og beduiner i ørkenen, basargater og Gravhagen i Jerusalem, spennende møte med mennesker, koselige og lærerike familiesamlinger, fysisk fostring og et herlig fellesskap! Og vi skal få velsigne med vår sang underveis på reisen. Hjertelig velkommen med!

Høydepunkter på turen

 • Egil Svartdahl kommer og er sammen med oss noen dager!
Last ned brosjyre (.pdf)
Nof Ginosar

Dag 1, fredag 4. okt.: Utreisedag, Norge – Israel

Velkommen med på Familietur til Israel. (Foreløpig uklart hvilket selskap vi reiser med, jobbes fortløpende med saken.) Ved ankomst Ben Gurion flyplass setter vi kursen til Galilea og vår kibbutz ved Genesaretsjøen,(Ginosar Village), hvor vi skal bo de første dagene, - ca. 200 m. under havets nivå.

Frokost Middag
Saligprisningensberg

Dag 2 og 3, lørdag 5. og søndag 6. okt: I Jesu fotspor og dagens Galilea.

Disse dagene er vi i området hvor Jesus virket aller mest, og vi opplever at Søndagsskolefortellingene blir levende for oss. Vi besøker bl.a. Jesu barndomsby; Nasaret, det som kalles Hans egen by; Kapernaum, Bergprekenstedet, og området hvor Han kalte sine disipler, utførte brødunderet og møtte igjen sine disipler etter oppstandelsen. Vi får se grenseområdene, det blir naturvandring, bading og båttur på Genesaretsjøen! Og vi skal kose oss på vår kibbutz, med aktiviteter for store og små.

Frokost Middag
Sachne
Sachne

Dag 4, mandag 7. okt.: Fra Galilea til Jerusalem

Vi forlater det frodige Galilea setter kursen mot Jerusalem. På veien stanser vi i oasen Sachne, og bader i vann som året rundt holder 27 grader. Vi passerer verdens eldste by Jeriko før vi ankommer Den hellige by; Jerusalem. Her besøker vi Oljeberget med den storslåtte utsikten over byen, og Getsemane; hvor vi minnes Jesu vanskelige kamp i hagen. Så innlosjerer vi oss på vårt hotell like utenfor byen.(https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-hotel-jerusalem)

Frokost Middag
April Israel Gravhagen

Dag 5 og 6, tirsdag. 8. og onsdag 9. okt.: Jerusalem og Betlehem

Under vårt opphold i Jerusalem skal vi bl.a. vandre i Mesterens fotspor gjennom Via Dolorosa mot Gravkirken. Og det blir nattverdsamling i Gravhagen, sterke inntrykk i Holocaustmuseet Yad Vashem, besøk ved jødenes helligste sted; Vestmuren, Biblical Zoo for barna, shopping i basargater og vi synger ved Betesdadammen, i St Anna kirken, med sin fantastiske akustikk. Det blir også besøk i Jesu fødeby; Betlehem.

Frokost Middag
Masada8

Dag 7, torsdag 10. okt.: Judeaørkenen m/Masada, beduinleir og Dødehavet

Det planlegges en flott ørkendag! Vi skal besøke fjellborgen Masada, med sin sterke historie om jødene som ofret livet etter Jerusalems fall i år 70. (Barna blir guidet på sitt eget språk.) Det blir taubane opp og så går man ned på baksiden. Vi drar videre inn i ørkenen og det blir lunsj og kameltur i beduinleiren Kfar Hanokdim. Dagen avsluttes på verdens laveste sted, Dødehavet. Her får man et bad man aldri glemmer! Man flyter som en kork pga. det høye salt-innholdet. En spesiell opplevelse for liten og stor.

Frokost Middag
Img 4611

Dag 8 og 9, fredag 11. og lørdag 12. okt.: Netanya

Disse dagene slapper vi av og koser oss på et flott hotell (Island Suites) like utenfor badebyen Netanya, og lar alle inntrykkene fra turen synke inn. Det jobbes med å få til konsert ved Middelhavets fineste scene; teateret i den bibelske byen Cæsarea ved havet.

Frokost Middag
Img 4612

Dag 10, søndag 13. okt.: Hjemreisedag

Det er tid for å si Shalom v’lehitraåt (fred og på gjensyn) til Israel og sette kursen hjem til Norge og Stavanger. Vi håper reisen vil bli til stor velsignelse både for koret og våre familier og venner.

Frokost
Kapernaum10
Mensa Christi1
Mensa Christi6
Sea Level
Cesarea Ved Havet 2
Dame Bader I Dode Havet
Golan2
Netanya Beach 7
Yad Vashem
365 Gravhagen He Is Risen
Boat On Sea Of Galilee
Dead Sea Ein Bplel
Frukt
Gennesaretsjoen3
Israel Familie 02
Israel Familietur 02
Israel Jerusalem 03
Grodem

Priser og betingelser

Pris fra 17 450,-

Tillegg for enkeltrom: 6.490,-

Prisen inkluderer

 • Flyreisen tur/retur Stavanger
 • Flyavgifter/oljetillegg
 • Hele rundreisen med alle utflukter etter programmet
 • Opphold i dobbeltrom på turistklassehoteller
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag
 • Inngangsbilletter til alle besøkssteder slik det fremgår av dags-programmet
 • Norske reiseledere
 • Skandinavisktalende guide

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotellbetjening, guide og sjåfør på ca. USD 80(fra 13 år)
 • Enkeltromstillegg
 • Reiseforsikring