Fosnavag Destinasjon Havn
Forsamlingen 1024X768

Sang og musikkhelg
Thon Hotel Fosnavåg

Avreisedato

03.09.2021

Varighet

3 dager

Pris fra

3 250,-

Fulltegnet

Sang og musikkhelg

Flotte musikkopplevelser, god mat og sosialt fellesskap på hotellet ytterst i havgapet på Sunnmøre.

For 4. året på rad har vi gleden av å ønske dere velkommen til Sang og musikkhelg på Thon Hotel Fosnavåg.

God kristen sang og musikk står i fokus denne helga, og vi kan love dere et variert og innholdsrikt program med dyktige musikere og sangere.

Hvilke artister som blir med denne gangen er ikke klart ennå, men dette vil bli publisert på sim-imf.no, og plussreiser.no etter hvert som det blir bekreftet.

Det har vert rift om plassene tidligere år, så vi anbefaler dere å være tidlig ute å sikre dere plass. Velkommen til en helg med kristen sang og musikk, hyggelig felleskap og god mat i flotte omgivelser i havgapet på Sunnmøre.

Arrangør: Imf Sunnmøre og P7 Kristen Riksradio

Høydepunkter på turen

 • God kristen sang og musikk
 • Sosialt fellesskap
 • God mat
Last ned brosjyre (.pdf)

Dag 1

Fredag 3. september

Vi starter med middag kl 17.30. Konsert og samling om kvelden Tider og detaljer er ikke klare ennå.

Middag

Dag 2

Lørdag 4. september

Frokost fra kl 07.00, sangmøte på formiddagen, lunsj ca kl 12.30, middag kl 1730, sangmøte/konsert om kvelden. Tider og detaljer er ikke klare ennå.

Frokost Lunsj Middag

Dag 3

Søndag 5. september

Frokost fra kl 07.00, sangmøte på formiddagen, lunsj ca kl 13.00. Avreise etter lunsj. Tider og detaljer er ikke klare ennå.

Frokost Lunsj

Priser og betingelser

Pris fra 3 250,-

Tillegg for enkeltrom: kr 450

Prisen inkluderer

 • 2 overnattinger i dobbeltrom inkl. frokost
 • Middag fredag kveld
 • Lunsj– og middagsbuffet lørdag
 • Lunsj søndag
 • Pauseservering lørdag og søndag
 • Inngang på alle konserter og samlinger
 • Betingelser for denne turen

  Vilkår A (Egne Covid-19 regler i 2021)
  Avbestillingsregler

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  Kostnadsfri avmelding dersom turen avbestilles turen innen 6 uker før avreisedato. (Innbetalt depositum tilbakebetales)

  Avbestilles turen mellom 6 uker og 15 dager før avreise, tilbakebetales ikke depositum

  Avbestilles turen mindre enn 15 arbeidsdager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kan 100% av turprisen kreves inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.