Rundreise med Bibelen som guidebok
En ny og spennende vårtur til Israel

Avreisedato

21.03.2020

Varighet

12 dager

Denne gangen starter vi rundreisen i Samaria. Vi skal bo i Ariel og får omvisning i bibelhagen og tabernaklet. I Samaria vil vi møte flere av de gamle bibelske kjerneområdene, Shilo, Elon More og Jakobs brønn i Sikem. Ferden går videre opp Jordandalen til Galilea. Her besøker vi plassene rundt Genesaretsjøen der Jesus virket. Vi bli mer kjent med Galileas historie, og får et innblikk i den politiske situasjonen her. Vi kjører opp til Golanhøydene, og fjellet Har Bental, hvor vi kan se langt inn i Syria. Det blir også et besøk i kunstnerbyen Safed, byen som ligger på et høyt fjell. Så besøker vi Kfar Kedem, hvor vi vil få oppleve en flott anskuelses-undervisning av livet på denne religiøse kibbutzen. Fra Karmel fjellet ser vi utover Meggido sletten, der det venter et siste avgjørende slag, det store Harmageddon- slaget som Åpenbaringsboken taler om. Så settes kursen mot Jerusalem, denne spesielle, historiske, kulturelle og profetiske byen som vi skal bli bedre kjent med de neste dagene. Jerusalem er daglig i mediebildet, og er blitt en løftestein som hele verden har sine øyne rettet mot.

Vi skal få vandre i Jesu fotspor gjennom byen. Det blir også en dagstur under havets nivå til Jeriko, verdens eldste by, døperstedet ved Jordanelven i Judea, Masada og Dødehavet. Her flyter du som en kork på grunn av havets høye saltinnhold. Da vi forlater Jerusalem, legger vi turen innom Betlehem, hvor vi prøver å få møte pastorparet Naim og Elvira Khoury. Vi kjører ut til Herodion og ser utsikten over Judeamarkene. Turen går via Tel Aviv, hvor vi besøker «The independens hall» og Jaffa, med Simon garverens hus, der Simon Peter fikk et himmelsk syn. Turen fortsetter til Netanya. Her skal vi bo de siste to nettene og få en deilig fridag ved Middelhavet.

Noen kvelder blir det møte med sang, vitnesbyrd og bibelundervisning.

Venteliste

Fyll ut skjemaet under for å sette deg på venteliste for Rundreise med Bibelen som guidebok (21.03 – 1.04 2020) med Unni og Gordon Tobiassen.