Rundreise Israel
Jubelfokus med Torp og Vålandsmyr

Avreisedato

17.04.2018

Varighet

10 dager

Pris fra

18 450,-

Få plasser igjen

Rundreise Israel

Et spennende møte med land, historie og Bibelen gjennom de kristne severdighetene som gjør Bibelens fortellinger levende.

Velkommen til Markering av Israels 70 års jubileum. Gå ikke glipp av festen i Jerusalem i King of Kings 19. april kl. 19.30.

Denne markeringen er et samarbeid mellom norske og svenske Israelsvenner. Flott program med mye sang og mange hilsener.

Tel Aviv 01

Dag 1

Tirsdag 17. april

Avreise kl. 11.15 fra Gardermoen og ankomst Tel Aviv kl. 20.05. Her venter sjåføren på oss og kjører oss til Leonardo Hotel i Jerusalem.

Israel Betlehem Fodselskirken

Dag 2

Onsdag 18. april

Dagen starter med et besøk på Herodion, kong Herodes sitt spektakulære festningspalass, før vi drar inn i Betlehem(Vestbredden)og besøker Fødselskirken og Hyrdemarkene.

Temareise Jerusalem17

Dag 3

Torsdag 19. april

I dag vandrer vi i Jesu fotspor gjennom Jerusalem. Vi starter på Oljeberget og går ned til Getsemane, videre opp Via Dolorosa til Golgata. På kvelden deltar vi på markering av Israels 70 års jubileum i King of Kings!

Yad Vashem

Dag 4

Fredag 20. april

Et besøk på Yad Vashem, minnesmerket over jødene som mistet livet under nazismen, gjør sterkt inntrykk. Vi drar også til Mahal Monumentet, minnesmerke over de omkomne soldatene som bistod Israel i deres kamp om selvstendighet, og ser den historiske ”Burmaveien” i Judea fjellene.

Israel Bergene Holm 02

Dag 5

Lørdag 21. april

Vi kjører ned til Dødehavet som ligger mer enn 400 meter under havoverflaten. Her tar vi gondolbanen opp til Masada, Herodes sin festning som ligger på et fjellplatå med fin utsikt over salthavet. Vi besøker Døpestedet Kassar El Yahud og Qumran, der Dødehavsrullene ble funnet, før vi avslutter med et bad i Dødehavet.

Saligprisningensberg

Dag 6

Søndag 22. april

Turen går videre til Galilea der vi blant skal ta en båttur på Genesaretsjøen, spise Petersfisk til lunsj (inkludert), besøker Saligprisningens berg, Tabgha og Kapernaum.

Ceasarea Israel

Dag 7

Mandag 23. april

I dag besøker vi først Banjas (Cesarea Filippi), en naturpark ved Jordanelvens kilder. Vi drar opp på den frodige Golan høyden og Fjellet Bental, hvor man kan se langt inn i Syria.

Hyrde I Nasareth

Dag 8

Tirsdag 24. april

Fra Tiberias drar vi til Nazareth med Bebudelseskirken før vi drar vi opp på Karmelfjellet med den flotte utsikten over Jisre’elsletten. Dagen avsluttes med et besøk i Eliaskirken i Haifa.

Cesarea Ved Havet

Dag 9

Onsdag 25. april

Et besøk i Atlit interneringsleiren, der Britene holdt jødiske immigranter innestengt. Vi besøker Cesarea ved havet, den gamle havneby, med sine ruiner og amfiteateret, før vi drar sørover til Joppe eller Jaffa hvor Simon garverens hus ligger.

Fotolia 41906898 Subscription Xl

Dag 10

Torsdag 26. april

Hjemreise til Norge. Flyavgang fra Tel Aviv kl. 10.00. Ankomst Oslo 16.55.

Fra Saligpr Berg Singeltur 16
Gennesaretsjoen3
Israel Div Jerusalem 1
Israel Gjeter
Israel Jerusalem Klaging
Israel Kamel

Priser og betingelser

Pris fra 18 450,-

Tillegg for enkeltrom: 5 600,-

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo – Tel Aviv t/r
 • Flyavgifter kr. 1650 (pr. juni 17, kan bli endret)
 • Bussrundturen og inngangspenger i pakt med turprogrammet
 • Overnatting på turistklassehoteller i delt dobbeltrom
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag
 • 1 lunsj i Ein Gev
 • Norsk reiseledelse
 • Skandinavisktalende guide

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Tips til hotell betjeninger, guider og sjåfører (ca. 80 USD)
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.