Israel Jerusalem Klaging
Lovhyttefest 2

Rundreise i Israel og løvhyttefest
Landet der det skjedde

Avreisedato

03.10.2017

Varighet

11 dager

Pris fra

22 950,-

Fulltegnet

Rundreise i Israel og løvhyttefest

Klassisk rundreise med Bibelen som guide. Bli med og opplev forbindelsen mellom nåtid, fortid og framtidsprofetiene i Israel.

Turen er et samarbeid mellom Plussreiser og Nordhordaland FHS (Kortkursavdelingen).

Dag 1

Tirsdag 3. oktober:

Avreise fra Norge kl. 11.15 med anomst Tel Aviv kl. 20.05. Vi kjører til vårt hotell for overnatting.

Israel Saligprisningsberget

Dag 2

Onsdag 4. oktober:

Dagens tur starter på Saligprisningsberget før vi kjører til Tabgha, hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen. Etter et stopp i Kapernaum tar vi båten fra Ginosar til Tiberias.

Oasen Sachne

Dag 3

Torsdag 5. oktober:

Denne dagen skal vi slappe av på vårt hotell. De som ønsker, inviterer vi til en tur til "Paradisets forgård". Her finner vi krystallklart vann med 27 graders varme.

Golanhøyden
Golanhøyden

Dag 4

Fredag 6. oktober:

Idag drar vi først til Golans hovedstad Qatzrin. Vi stopper ved en sløvsmie og en fabrikk som lager kosmetikk av olivenolje. Videre drar vi opp på Bentalfjellet hvor vi ser grensen mot Syria og "veien til Damaskus" med spøkelsesbyen Quneitra.

Israel Betlehem Fodselskirken

Dag 5

Lørdag 7. oktober:

Vi starter med et besøk i Kana i Galilea før vi drar videre til Nasaret og så sørover gjennom Jordandalen til verdens eldste by, Jeriko. Det blir et stopp ved Fristelsens berg, Eliaskilden og Sakkeustreet.. På ettermiddagen besøker vi Betlehemm med Fødselskirken og Betlehemsmarkene.

Israel Jerusalem 4

Dag 6

Søndag 8. oktober:

I dag starter vi på toppen av Oljeberget. Herfra for Jesus til himmelen med løfte om at Han en dag skal komme tilbake! Vi vandrer nedover Palmesøndagsstien til Getsemane, spiser lunsj og handler i basargatene før Jerusalemsmarsjen starter kl. 14.00.

Israel Jerusalem Klagemuren

Dag 7

Mandag 9. oktober:

Denne morgenen drar vi til Yad Vashem, minnestedet og museet for jøder som mistet livet under 2. verdenskrig. Etter lunsj besøker vi Gordons Golgata og feirer nattverdgudstjeneste. Dagen avsluttes med et besøk ved Vestmuren

Dodehavet Fotter

Dag 8

Tirsdag 10. oktober:

Dagens første stopp er Judeaørken, midt mellom Jerusalem og Jeriko. Vi skal dramatisere lignelsen om den barmhjertige samaritan. Neste stopp er Qumran, stedet hvor de fant Dødehavsrullene. Deretter går ferden videre til fjellfestningen Massada før vi avrunder det hele med et bad i Dødehavet.

Israel Natanya 2

Dag 9

Onsdag 11. oktober:

I dag går turen i Samaria. Vi skal besøke fire interessante steder før vi drar til badebyen Netanya. Om kvelden er vi invitert til stor hagefest hjemme hos guiden vår.

Israel Netanya

Dag 10

Torsdag 12. oktober:

Denne dagen blir det avkobling i Netanya med tid for bading, handling og turgåing. Om kvelden spiser vi middag på en uterestaurant midt i sentrum av byen. Denne kvelden er Thoraens gledesfest.

Dag 11

Fredag 13. oktober:

Vi har flyavgang fra Tel Aviv kl. 09:50, så det blir tidlig avreise fra hotellet. Vi ankommer Oslo kl. 16:55.

Dodehavet Fotter
Israel Betlehem Fodselskirken
Israel Golan
Israel Jerusalem Klagemuren
Israel Saligprisningsberget

Priser og betingelser

Pris fra 22 950,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 6850,-

Prisen inkluderer

 • Flyturen Oslo - Tel Aviv t/r
 • Bussrundturen
 • Overnatting på delt dobbeltrom med dusj og wc
 • Halvpensjon, dvs frokost og middag hver dag
 • Inngangspenger i pakt med programmet
 • Norsk reiseledertjeneste
 • Skandinavisktalende guide
 • Hagefest hos guiden

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotellbetjening, guide og sjåfør med ca 80 USD
 • Jerusalemsmarsjen ca USD 10
 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.