Sist oppdatert 30. juni, kl. 10:10

Informasjon vedrørende coronavirus

Olive Tree With View Of Jlm Mindre Pix
Beach Sironit Netanya
Saligprisningensberg

Rundreise i Israel med fridager i Netanya
Israel - Bibelens Land

Avreisedato

06.11.2020

Varighet

11 dager

Pris fra

22 520,-

Rundreise i Israel med fridager i Netanya

Velkommen med på reise rundt i Israel! Vi besøker steder som er kjent fra Bibelen både i Jerusalemområdet og i Galilea. Det blir også et besøk hos Pinsevennenes arbeid i Eitanim. Velkommen på en spennende rundreise i Bibelens land!

Alley Of Pommegrade

Dag 1

FREDAG 6. NOVEMBER

Norge - Israel
Her venter buss som tar gruppen til Royal Wing hotell i Jerusalem. Dere får assistanse på flyplassen av vårt SMILE personale. Ikke måltid ved ankomst. Dere får mat på flyet.

Img 5986 Getsemane Oliventre

Dag 2

LØRDAG 07. NOVEMBER

Jerusalem
Vi begynner dagen med besøk på Oljeberget hvor vi har en fantastisk utsikt over JERUSALEM og områdene omkring. Så spaserer vi ned til Getsemane via Tårekirken. Vi har bestilt time i Getsemane hagen for gruppen kl. 09.30. Deretter spaserer vi over Kedron Bekken og inn Løveporten til gamlebyen. Vårt første stopp er Betesda dam. Videre til Gabbata hvor Jesus ble domfelt av Pilatus. Fortsetter Via Dolerosa til Gravkriken. Resten av dagen fri. Frokost og middag inkludert.

Shepherd Field Betlehem

Dag 3

SØNDAG 08. NOVEMBER

Jerusalem og Betlehem
Vi skal i dag først besøke Pinsevennenes arbeid i Eitanim. Besøket her vil ta ca. 2 timer. Så besøker vi Yad Vashem, minnesmerke over falne jøder under annen verdenskrig. På ettermiddagen besøker vi Hyrdemarkene og Fødselskirken i Betlehem. Her får vi en palestinsk guide. Retur til Jerusalem. Frokost og middag inkludert.

365 Gravhagen He Is Risen

Dag 4

MANDAG 09. NOVEMBER

Jerusalem
I dag har vi ikke buss. Vi begynner dagen ved Gordons Golgata og den tomme grav. Her skal vi være kl. 09.00.Deretter spaserer vi inn Damaskus porten til gamlebyen og ned til Klagemuren. Deretter opp til Hanegalskirken og videre til nattverdsalen på Mt. Sion. Så ned til Davidsbyen og ned Warrens shaft til Gihon kilden og Siloa dammen. De som måtte ønske å gå gjennom Hiskia tunellen (530 m) kan gjøre det. De må ha sko som tåler vann og lommelykt. Deretter spaserer vi tilbake til hotellet. Frokost og middag.

Women dead sea

Dag 5

TIRSDAG 10. NOVEMBER

Dødehavet - Tiberias
Etter frokost tar bussen oss gjennom Judea ørken og ned til jorden laveste punkt Dødehavet og til Masada borgen. Her ta taubanen oss opp ca. 400 meter til borgen hvor vi får høre den fantastiske historien om jødenes kamp mot romerne i år 73. e.kr. Det blir tid til bading i Dødehavet før vi besøker Jeriko og setter kursen nordover Jordan dalen og opp til Tiberias ved Genesaretsjøen. Overnatting på hotell Prima Galil. Frokost og middag inkludert.

20190615 104648000 I Os

Dag 6

ONSDAG 11. NOVEMBER

Områdene ved Genesaretsjøen
Dagen starter med båt tur på Genesarestsjøen. Så videre opp til Bergprekenstedet. Herfra spaserer vi ned til Mensa Kristi hvor Jesus åpenbarte seg for disiplene etter oppstandelsen. Deretter til Kapernaum, Jesu egen by. Så forsøker vi å ta et bade i Genesaretsjøen før vi returnerer tilbake til Tiberias. Frokost og middag inkludert.

Banias

Dag 7

TORSDAG 12. NOVEMBER

Nordre Israel
Bussen tar oss opp til Naftalifjellene langs grensen til Libanon og guiden vil fortelle litt om forholdene mellom Israel og Hishbolla. Vi stopper i Caesarea Filippi hvor en av elevene som renner ut i Genesaretsjøen begynner. Fortsetter opp på Golanhøydene til fjellet Ben Tal 1160 m.o.h. Her har vi en fantastisk utsikt over Golan og langt inn i Syria og opp til Hermon fjellet. Fortsetter over Golan, stopper ved fredsutsikten og kjører ned Yarmuk dalen (Goghopens dal) til Yardenit ved Jordan eleven og tilbake til Tiberias. Frokost og middag.

Beach Promenade Netanya

Dag 8

FREDAG 13. NOVEMBER

Nasareth - Netanya
Oppholdet i Galilea er snart over det er bare Nasaret som gjenstår og det blir første besøk i dag. Her besøker vi Nasaret Vilage – hvor de har bygd opp en liten landsby slik som antakelig byen så ut på Jesu tid og hvor de viser frem hvordan dagliglivet var på Jesu tid. Opptil utsiktspunktet hvor vi ser over til byen Nain. Fortsetter vi over Jizereel sletten (Harmageddon) og opp på Karmelfjellet hvor profeten Elias hadde sitt hjemsted. Så langs kysten til Caesarea ved havet for et besøk og ned til badebyen Netanya og til vårt hotell Margoa. Frokost og middag.

Netanya 7

Dag 9

LØRDAG 14. NOVEMBER

Netanya
Fridag. Vi nyter solen, sommeren og sjøen. Frokost og middag.

Netanya

Dag 10

SØNDAG 15. NOVEMBER

Netanya
Fridag. Vi nyter solen, sjøen og sommeren. Frokost og middag.

Miljøbildet israel

Dag 11

MANDAG 16. NOVEMBER

Israel - Norge
Det blir avreise fra hotellet ca. kl. 05.10 for avreise til flyplassen hvor vi må være kl. 05.40. Avreise med Tyrkish Airlines kl. 08.40. Ankomst Oslo kl. 16.10 og videre reise til Haugesund kl. 19.55. Ankomst Haugesund kl. 20.50.

Jerusalem 6
Basargater Jerusalem
Alle nasjoners kirke
Holocostmuseet
Boat on sea of Galilee at sunset
Harpemerke galilee
Kapernaum 1 Mindre Pix
Dadelpalme ved Genesaretsjøen
Bentalfjellet Mindre Pix
Nice view caesarea by the sea
Israel Caesarea2
Amfiteater Caesarea Ved Havet

Priser og betingelser

Pris fra 22 520,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 7590,-

Turpris fra Haugesund t/r Kr 24290,-

Valutakurs
Turen er regnet ut fra dagens priser med en USD kurs kr 9,50

Vi må ta forbehold om endringer i valutakurser, devaluering og lignende. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter, prisøkning på drivstoff eller lignende.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flybillett Oslo - Tel Aviv t/r inkl. flyavgifter (kr 2230,- kan endre seg noe)
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv, transport flyplass - hotell - flyplass
 • Opphold på valgt hotell i dobbeltrom inkl. halvpensjon (dvs. frokost og middag)
 • Båttur på Genesaretsjøen
 • Taubane til Masada
 • Rundreise i henhold til oppsatt program
 • Inngangspenger i henhold til oppsatt program
 • Skandinavisktalende guide på hele rundreise
 • Norsk reiseledelse

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør og hotell med USD ca 80 pr. person
 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Avbestillings- og reiseforsikring
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
Avreise fra Oslo t/r
06.november 2020 Oslo - Istanbul 11.35 17.35 TK1752
06.november 2020 Istanbul - Tel Aviv 20.25 21.40 TK864
16.november 2020 Tel Aviv - Istanbul 08.40 12.25 TK865
16.november 2020 Istanbul - Oslo 14.20 16.10 TK1753
Avreise fra Haugesund
06.november 2020 Haugesund - Oslo 09.35 10.25 SK311
16.november 2020 Oslo - Haugesund 16.10 19.55 SK320 (
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- pr person

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/