Sist oppdatert 20. mai, kl. 10:00

Informasjon vedrørende coronavirus

Jerusalem Kors Tak
Dodehavet 5
Getsemane

Rundreise i Israel
Bli med Evangeliesenteret på tur

Avreisedato

17.10.2020

Varighet

10 dager

Pris fra

22 995,-

Rundreise i Israel

Vårt mål med reisen er at du skal få oppleve dagens Israel og et godt fellesskap på tur. Tross mye motstand har folket opplevd vekst og fremgang i nyere tid. Israel er et moderne samfunn i rask utvikling. Denne reisen vil samtidig forsterke din tro på Bibelen og øke din interesse for landet og folkets historie. Det blir samlinger på kveldene med sang og ulike innslag. Når det gjelder nytelse av alkohol, så ber vi om at dette ikke gjøres under måltider og andre tilstelninger hvor gruppen er samlet. Du er hjertelig velkommen til å bli med oss til ISRAEL!

Autumn sea of galiliea

Dag 1

LØRDAG 17. OKTOBER

Norge - Israel
Vi reiser med Austrian Airlines fra Oslo kl 0640 via Wien og lander i Tel Aviv på ettermiddagen, kl 1450. Her venter buss og guide som kjører oss til hotel Leonardo Club i Tiberias for overnatting. Vi får middag på hotellet på kvelden.

Magdala Steinen

Dag 2

SØNDAG 18. OKTOBER

Områdene rundt Genesaretsjøen
Vi begynner dagen i Magdala, hjembyen til Maria Magdalena før vi kjører opp til Bergprekenstedet. Herfra spaserer vi ned til møteplassen hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen - Mensa Kristi. Vi skal så videre til Jesu egen by, Kapernaum før vi kjører over til andre siden av Genesaretsjøen og Kibbutz Ein Gev for lunsj. Vi kjører så tilbake til Tiberias og vårt hotell. Frokost, lunsj og middag.

Fra Har Bental Singeltur 2016

Dag 3

MANDAG 19. OKTOBER

Nordre Israel
Vi kjører langs Naftalifjellene, langs grensen til Libanon og opp på Golanhøydene til fjellet Ben Tal ca 1165 moh. Herfra har vi en fantastisk utsikt over Golan, langt inn i Syria og over til Hermonfjellet med sin høyeste topp ca 2800 moh et stykke inn i Syria. Vi kjører sørover hele Golan og ned Yarmukdalen (Goghopens dal) og tilbake til Tiberias og vårt hotell. Frokost og middag.

Woman Floating In Dead Sea

Dag 4

TIRSDAG 20. OKTOBER

Tiberias - Jerusalem
Vi forlater Tiberias for denne gang, og kjører ned Jordandalen langs den jordanske grensen. Vi gjør et stopp ved dåpsplassen Qasr El Yehud hvor Jesus ble døpt av Johannes i elven Jordan. Så fortsetter vi langs Dødehavet ned til Ein Gedi hvor vi spaserer inn dalen ved steinbukk-klippene hvor David gjente seg for kong Saul i hulen, og opp til Davidskilden og fossen. Deretter blir det Deretter blir det bading i Dødehavet ved Ein Bokek før vi setter kursen opp til Jerusalem og vårt hotell Royal Wing i vest Jerusalem. Frokost og middag.

Gravhagen3

Dag 5

ONSDAG 21. OKTOBER

Jerusalem
Vi begynner dagen med besøk i Gordons Golgata kl 9, med den tomme grav. Deretter tar vi turen til Davidsonsenter hvor vi får høre litt om tempelet på Jesu tid. Så skal vi besøke Hanegalskirken - Galiacantu og nattverdssalen. Resten av dagen til fri disposisjon. Frokost og middag.

2 Stasjon Via Dolorosa

Dag 6

TORSDAG 22. OKTOBER

Jerusalem
Vi begynner på Oljeberget med den fantastiske utsikten over byen og områdene omkring. Vi spaserer ned til Tårekirken og videre ned til Getsemane hvor vi samles i hagen kl. 9.30, etter et besøk i kirken. Så går vi over Kedrondalen og opp til Betesdadam før vi fortsetter på Via Dolorosa. Etter lunsj tar bussen oss til Yad Vashem, minnesmerket over falne jøder under annen verdenskrig. Retur til hotellet. Frokost og middag

Miljøbildet israel

Dag 7

FREDAG 23. OKTOBER

Jerusalem
Fridag i Jerusalem. Reiselederne gir gode råd om hva dere kan gjøre ila dagen. Hva med litt shopping i basarene i Gamlebyen. Da vi bor ca tre km fra Gamlebyen, blir det buss inn til byen etter frokost og vi blir hentet på ettermiddagen. Frokost og middag.

Caesarea Ved Havet Rekonstruksjon

Dag 8

LØRDAG 24. OKTOBER

Jerusalem - Caesarea - Tel Aviv
Så setter vi kursen mot Middelhavet og opp til Karmel hvor profeten Elias holdt til. På vei sørover besøker vi Caesarea ved havet med teateret og restene av Herodes palasser som lå helt nede ved havet, samt Hippodromen og restene av korsfarerbyen. Vi kjører en liten sving bortom akvedukten som fraktet vannet fra Karmelfjellet til byen under romertiden. Så til hotell BY14 i Tel Aviv. Frokost og middag.

Tel Aviv 01

Dag 9

SØNDAG 25. OKTOBER

Tel Aviv
I dag har vi fridag og nyter solen, sjøen og sommeren. Frokost og middag.

Sabra Kaktus Mindre Pix

Dag 10

MANDAG 26. OKTOBER

Israel - Norge
Hjemreisedagen er kommet. Vi må reise fra hotellet 04.30, slik at vi er på flyplassen ca kl 05.00. Vi reiser hjem med Lufthansa kl 08.05 til Frankfurt, og videre til Oslo hvor vi lander kl 14.50.

Priser og betingelser

Pris fra 22 995,-

Tillegg for enkeltrom: Kr. 7690,-

Bestill

Prisen inkluderer

Turpris ved min. 40 betalende

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv tur/retur, inkl. flyavgifter kr. 2270,- (pr. des - 19, kan endre seg noe)
 • Opphold på turistklasse hoteller i dobbeltrom
 • Halvpensjon dvs. frokost og middag på valgte hotell i Israel
 • Lunsj på Kibbutz Ein Gev
 • Rundreise i henhold til oppsatt program
 • Inngangspenger til alle besøks-steder slik det fremgår i dags programmet
 • Norsk reiseledelse
 • Skandinavisktalende guide

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Forsikringer
 • Tips til hotell - 1 USD pr. person/pr. natt, tips til guide og sjåfør ca. USD 63 pr. person
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
17. oktober 2020 OSLO - WIEN 06.40 09.05 OS332
17. oktober 2020 WIEN - TEL AVIV 10.25 14.50 OS857
26. oktober 2020 TEL AVIV - FRANKFURT 08.05 11.40 LH695
26. oktober 2020 FRANKFURT - OSLO 12.50 14.50 LH862
 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/

 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- pr person

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.