Rundreise i Israel

Avreisedato

03.11.2019

Varighet

9 dager

Pris fra

23 845,-

Dag 1

Søndag 3. november: Norge - Israel

Avreise fra Gardermoen kl 1300 med Lufthansa. Etter en mellomlanding i Frankfurt ankommer vi Tel Aviv kl 2300. Her blir vi møtt og fulgt ut til den ventende bussen som tar oss til Hotel Prima Link ca 20 minutter fra flyplassen.

Dag 2

Mandag 4. november: Tel Aviv - Tiberias

Første besøk er Joppe. Så kjører vi oppover langs Middelhavskysten til Nasaret hvor vi besøker Nasaret Village og Bebudelseskirken. Det er også mulig med et besøk på utsiktspunktet hvor vi kan se over til byen Nain, Taborfjellet og Harmagedonnsletten. Dette stedet er knyttet til der jødene ville drive Jesus utfor stupet i Luk. 4. Så går turen videre til Tiberias og hotell Restal for overnatting.

Dag 3

Tirsdag 5. november: Områdene ved Genesaretsjøen

Vi begynner dagen med båttur på Genesaretsjøen. Deretter besøker vi Bergprekenstedet, spaserer ned til Mensa Kristi hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen, Joh. 21. Vi fortsetter så til Jesu egen by, Kapernaum før vi kjører opp på Golanhøydene til fjellet Ben Tal 1.165 moh. På vei tilbake til Tiberias kjører vi over Golan og ned Yarmukdalen (Goghopensdal)

Dag 4

Onsdag 6. november: Galilea - Jerusalem

Bussen tar oss ned Jordandalen langs Jordenelven og vi stopper i Qasr El Yehud hvor Jesus ble døpt av Johannes, (Joh. 1.29) i elven Jordan. Vi fortsetter så til Dødehavet for et bad før vi besøker Masadaborgen. På vei opp til Jerusalem og vårt hotell Prima Kings kjører vi gjennom Judaørkenen.

Dag 5

Torsdag 7. november: Jerusalem

Første besøk i dag er Oljeberget. Herfra spaserer vi ned til Getsemane via Tårekapellet. Bussen tar oss så over til Vest-Jerusalem og Yad Vashem som er minnesmerket over falne jøder under annen verdenskrig.

Dag 6

Fredag 8. november: Jerusalem

I dag skal vi besøke Klagemuren, Davidsbyen, Warren shaft og Gihon kilden samt Siloadammen. De som ønsker å gå gjennom Hiskiatunnellen (530m) må ha shorts, sko som tåler vann og lommelykt. Vi har guide, men ikke buss i dag.

Dag 7

Lørdag 9. november: Betlehem og Hyrdemarkene

Bussen tar oss med ut til Hyrdemarkene og Betlehem hvor vi møter vår palestinske guide. Etter at vi har returnert til Jerusalem er ettermiddagen fri.

Dag 8

Søndag 10. november: Fridag i Jeruslaem (ikke guide/buss)

Det eneste som står på programmet i dag er besøk i Gordons Golgata. Her har vi reservert plass kl 10. Resten av dagen er til egen disposisjon i Jerusalem. Vi har ikke buss eller guide i dag. De som ønsker det kan besøke Hertzel Museet.

Dag 9

Mandag 11. november: Israel - Norge

Det blir tidlig frokost i dag. Vi må kjøre tidlig fra Jerusalem for å rekke flyavgang fra Tel Aviv kl 8. Vi lander på Gardermoen kl 15.

Priser og betingelser

Pris fra 23 845,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 6.990,-

BOSTEDER
3-4/11 Hotel Prima Link, Petah Tikva
4-6/11 Hotel Restal, Tiberias
6-11/11 Hotel Prima Kings, Jerusalem
Vi tar forbehold om eventuelt bytte til tilsvarende hoteller. Oppdaterte opplysninger gis før avreise.

Bestill

Prisen inkluderer

 • Flyreise Stavanger - Tel Aviv tur/retur
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise
 • Transport flyplass - hotell - flyplass
 • Opphold på hotell i dobbeltrom
 • Båttur på Genesaretsjøen
 • Taubane til Masada
 • Frokost og middag alle dager - ikke middag 10.nov
 • Rundreise ifølge det oppsatte program
 • Inngangspenger til severdighetene
 • Skandinavisktalende guide på rundturen
 • En fri leder  

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide, sjåfør og hotell USD 65 pr person (legges i konvolutt og leveres reiseleder ved ankomst Israel)
 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Reiseforsikring
Flytider
DatoStrekningAvgang kl.Ankomst kl.Flight
3. novemberOslo - Frankfurt13001510LH 861
3. novemberFrankfurt - Tel Aviv17552300LH 690
11. novemberTel Aviv - Frankfurt08001140LH 695
11. novemberFrankfurt - Oslo13001500LH 862
 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/