Sist oppdatert 13. oktober, kl. 12:10

Informasjon vedrørende coronavirus

Israel Masada 1
Ceasarea Israel
Israel Jerusalem Kamel

Bli med til Israel
Rundreise i Biblens land

Avreisedato

07.11.2017

Varighet

8 dager

Pris fra

14 170,-

Dag 1

Tirsdag 7. november: Norge - Israel

VI reiser fra Gardermoen kl 1215 via Istanbul og ankommer Tel Aviv kl 21.35. Her venter buss og guide som tar oss til Natanya og vårt hotell King Solomon.

Ceasarea Israel

Dag 2

Onsdag 8. november: Caesarea - Karmel - Tiberias

Etter frokost tar bussen oss til Caesarea ved havet hvor vi ser teateret, restene av kong Herodes palass, veddeløpsbanen og deler av den gamle korsfarerbyen. Vi fortsetter opp langs Middelhavet og til Karmelfjellet til stedet hvor profeten Elias holdt til. Herfra har vi en fantastisk utsikt ut til havet og over Jizreel/Harmageddon-sletten som vi skal kjøre over før vi ankommer Nasareth hvor vi besøker Bebudelseskirken og utsiktspunktet hvor tradisjonen sier at folket ville styrte Jesus utfor stupet. Fortsetter til Tiberias og vårt hotell. Frokost og middag.

Israel Kafarnaum

Dag 3

Torsdag 9. november: Områdene ved Genesaretsjøen og Golan

Vi begynner dagen med båttur på Genesaretsjøen fra Tiberias til kibbutz Nof Ginnosar. Deretter til Bergprekenstedet. Herfra spaserer de som ønkser det ned til Tabgha/Mensa Kristi hvor Jesus møtte disiplene etter oppstandelsen. Så til Jesu egen by Kapernaum. Deretter opp på Golanhøydene hvor vi har en fantastisk utsikt over til Hermonfjellet og langt inn i Syria. Fortsetter sørover på Golan og stopper ved Fredsutsikten før vi kjører ned Yarmukdalen (Goghopens dal) tilbake til vårt hotell i Tiberias. Frokost og middag

Jerusalem Oljeberget

Dag 4

Fredag 10. november: Galilea - Dødehavet - Jerusalem

Vi begynner med et morgenbad i de varme kildene i Sakne før vi setter kursen sørover Jordandalen og til Qasr el Yehud, dåpsstedet i elven Jordan hvor Jesus ble døpt av Johannes. Fortsetter til Massadaborgen hvor vi får høre om jødenes kamp mot romerne i år 70-73 e. kr. Etter et bad i Dødehavet kjører opp til Jerusalem og vårt hotell i Jerusalem. Frokost og middag.

I Stock 486913423

Dag 5

Lørdag 11. november: Jerusalem

Besøk i gamlebyen i Jerusalem. Vi besøker Betesda Dam. Spaserer opp til Gabbata hvor Jesus ble domfelt av Pilatus. Fortsetter med Via Dolorosa til Gravkirken. Så besøker vi Klagemuren før vi avslutter spaserturen på Mt. Sion med nattverdssalen. Resten av dagen fri i Gamlebyen. Frokost og middag.

Israel Jerusalem Kors

Dag 6

Søndag 12. november: Jerusalem

Vi begynner dagen på Oljeberget, hvor vi har en fantastisk utsikt over Jerusalem og områdene omkring.Vi spaserer ned til Getsemane via Tårekirken - Dominus Flevit. Deretter går turen til Betlehem med fødselskirken og hyrdemarkene før vi returnerer tilbake til Jerusalem. Frokost og middag.

Israel Lysestake

Dag 7

Mandag 13. november: Jerusalem

Vi begynner dagen ved Gordons Golgata og den tomme grav. Fortsetter til Jerusalemsmodellen og kjører forbi Knesset. Så fortsetter vi dagen på Yad Vashem, minnesmerke over falne jøder under annen verdenskrig. Resten av dagen fri til litt shopping i Gamlebyen. Frokost og middag.

Dag 8

Tirsdag 14. november: Israel - Norge

Hjemreisedagen er kommet. Vi setter kursen mot Norge, rike på nye opplevelser. Vi må tidlig opp da avreise er fra hotellet kl. 04.00. Flyavgang fra Tel Aviv kl 07:30 via Istanbul og ankomst Oslo kl 16:55

Israel Jerusalem Kors
Israel Kirke
Jerusalem Oljeberget
Temareise Jerusalem19
Temareise Jerusalem24
Israel Jerusalem 2

Priser og betingelser

Pris fra 14 170,-

Tillegg for enkeltrom: kr. 3740,-

Prisen inkluderer

Pris ved min. 30 betalende.

 • Flyreise Oslo - Tel Aviv t/r
 • Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise
 • Transport flyplass - hotell - flyplass
 • Opphold på hotell i dobbeltrom
 • Båttur på Genesaretsjøen
 • Taubane til Masada
 • Frokost og middag alle dager
 • Rundreise ifølge det oppsatte program
 • Inngangspenger på severdighetene
 • Skandinavisktalende guide på rundturen
 • Norsk reiseledelse

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guide og sjåfør med usd 55
 • Øvrige måltider og drikke til maten
 • Betingelser for denne turen

  Avbestillingsvilkår D Plussreiser

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  • • Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,-
  • • Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum
  • • Avbestilles turen mellom 65 og 36 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mellom 35 dager og 15 dager, kreves 50 % av turprisen
  • • Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakke-reiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattings-sted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillings-forsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbe-stilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reise-mål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.