Genesaretsjøen 3
Eilat
Israel Jerusalem 2

Rundreise i Bibelens land
Bli med "Ønskesangen" til Israel

Avreisedato

19.05.2022

Varighet

11 dager

Pris fra

23 950,-

Rundreise i Bibelens land

«Ønskesangen» er seernes eget ønskeprogram med Lise Karlsen, som Evangeliesenteret har sendt på Visjon Norge i mange år, til stor glede for mange. Nå inviterer vi deg til å bli med til Israel, Bibelens land. Du vil få et nært møte med de bibelske stedene rundt Genesaretsjøen, Golan, Dødehavet, Eilat og Jerusalem.

Blomstrende kaktus mindre pix

Dag 1

TORSDAG 19 MAI

Utreisedag
Vi reiser fra Oslo med Turkish Airlines via Istanbul til Tel Aviv. På flyplassen i Tel Aviv står buss og venter for å kjøre gruppen til vårt hotell i Tiberias.

Saligprisningens berg mindre pix 1

Dag 2

FREDAG 20. MAI

På / ved Genesaretsjøen
Vi starter turen i området hvor Jesus virket aller mest, på og ved Genesaretsjøen. Først blir det båttur på Søndagsskolesjøen! Her blir Skriften levende for oss og vi minnes bl.a. hvordan Jesus stilte stormen og gikk på vannet. Vel over på «hin side» av sjøen besøker vi Saligprisningenes berg, hvor Jesus holdt Bergprekenen. Videre skal vi til området som kalles Tabgha, og vi minnes brødunderet hvor Jesus mettet over 5000 mennesker. Her ved sjøen, mellom Tabghas varme kilder og vannfall som renner ut i Genesaretsjøen, ligger Peterskirken. Det var i dette området Jesus kalte sine disipler og hvor Han møtte dem igjen for tredje gang etter oppstandelsen, og vi leser om fiskefangsten og Jesu sterke ord til Peter. I løpet av dagen blir det lunsj på kibbutz Ein Gev og det er St. Peters-fisk som står på menyen (inkl. i turprisen). Dagen avsluttes i Kapernaum, Jesu egen by, som var senter og base for Jesu virke i Galilea.

Banjas 2

Dag 3

LØRDAG 21. MAI

Nord-Galilea og Golan
Denne dagen vil gi oss et møte med det nordlige Galilea, Golan og grenseområdene og gi oss et innblikk i den politiske historie og dagens situasjon i området. Etter frokost kjører vi nordover, bl.a. gjennom den vakre og fruktbare Huladalen, mot den libanesiske grense, til stedet som kalles Banjas ved foten av Israels høyeste fjell; Hermon. Her, hvor en av Jordanelvens kilder ligger, lå det bibelske Cæsarea Filippi, et sted Jesus reiste gjennom, og som vi kjenner fra Peters bekjennelse «Du er Messias!» Her tar vi god tid i naturskjønne omgivelser, før turen fortsetter opp på Golanhøydene og vi bl.a. ser utover grenseområdene mot Syria. Her blir det lunsj hos drusere før vi fortsetter sørover til Har Bental, en vulkantopp og nedlagt militær lyttepost, hvor vi har utsikt til det snødekte Hermon-fjellet og langt inn i Syria, og ned i dalen der Saulus red på veien mot Damaskus. Etter hvert vender vi tilbake til Tiberias.

Israel Dodehavet 1

Dag 4

SØNDAG 22. MAI

Fra Galilea til Eilat
Vi har en lang kjøretur foran oss i dag når vi forlater det frodige Galilea og setter kursen mot sørspissen av Israel; Eilat ved Rødehavet. Vi kjører gjennom Jordandalen langs den jordanske grense og kommer til verdens laveste sted; Dødehavet. Vi passerer fjellborgen Masada og får høre beretningen om det som skjedde her i år 73 e.Kr. Vi er nå mer enn 415 m under havets nivå og i sydenden av Dødehavet, i Ein Bokek, og skal kose oss med bading og lunsj før ferden går videre. Pga. det høye mineral- og saltinnholdet flyter man som en kork og man får et bad man aldri glemmer. Vi fortsetter sørover, gjennom Aravadalen i storslåtte Negevørkenen, og kommer etter hvert til vårt hotell i Eilat.

Beach Eilat

Dag 5

MANDAG 23. MAI

Fridag i Eilat
Vi koser oss og slapper av i badebyen Eilat. Man kan bade både i hotellets basseng og i Rødehavet, og de som ønsker det kan besøke Undervannsobservatoriet, dra på båttur på Rødehavet, shoppe m.m. Det blir mulighet for å melde seg på frivillig dagstur til klippebyen Petra i Jordan, en av verdens underverker. Dette er engelskspråklige turer, hvor man blir hentet på hotellet og reiser i en mikset gruppe med deltakere fra andre land. Turen inkluderer reisen t/r Eilat-Petra, guide, inntrede i Petra og lunsj. Reisen bestilles gjerne ved påmelding.

Eilat

Dag 6

TIRSDAG 24. MAI

Fridag i Eilat
Vi koser oss og slapper av i badebyen Eilat. Mulighetene er mange om en ikke bare vil slappe av ved hotellet.

Qumran

Dag 7

ONSDAG 25. MAI

Fra Eilat via Qumran og Jeriko til Jerusalem
Vi forlater Eilat og setter kursen mot Jerusalem. Veien går tilbake til Dødehavet og denne gang stopper vi i Qumran, som er kjent for funnet av Dødehavsrullene. Her hører vi om Qumran-samfunnet eller esseerne, og ser hulene hvor krukkene med Dødehavsrullene ble funnet. Vi fortsetter nordover og kommer til Qasr ElYehud – dåpsstedet i Jordanelven som nå er åpnet for besøkende. Det var her israelsfolket vandret da de inntok landet. Like ved ligger stedet der Johannes døpte Jesus. Vi er på grensen ved Jordan og ser over elva til besøkende på jordansk side. Så besøker vi Jeriko, verdens eldste og lavest-liggende by. Vi ser morbærtreet og minnes Sakkeus og minnes også historien om Elisa og kilden. Dagens lunsj inntas i Qumran eller Jeriko, alt etter hvordan vi ligger an tidsmessig. Etter hvert tar vi fatt på oppstigningen til Jerusalem, som ligger 800 m over havet. Vi har kommet til den gylne by og Israels hovedstad.

Israel Jerusalem 2

Dag 8

TORSDAG 26. MAI

Oljeberget, Gamlebyen og Sions berg
Vi starter dagen på Oljeberget der vi ser «Den Hellige Stad» Jerusalem i morgensolen. Vi vandrer nedover Oljeberget og går forbi «Tårekirken» Dominus Flevit – hvor Jesus gråt over Jerusalem, og kommer til Getsemane. Her stanser vi opp og minnes den avgjørende kampen som fant sted nettopp her. Vi går inn gjennom en av portene i bymuren og besøker først Betesda dam og St. Anna kirken, før vi går deler av Via Dolorosa, «Lidelsens vei», frem til Golgata og gravstedet. Så blir det lokal lunsj før vi går til Vestmuren, eller Klagemuren som den ofte kalles, rester av vestre mur av Tempelet som en gang lå her. Tempelet ble ødelagt i år 70, og i dag er det Al-Aqsa moskeen og Klippedomen, som ligger på tempelplassen. Vi avslutter dagens fellesprogram med besøk til Øvresalen eller «Nattverdsalen» på Sionsberget, før resten av dagen er til egen disposisjon i basargatene i Gamlebyen.

Gravhagen 2

Dag 9

FREDAG 27. MAI

Yad Vashem, Menoraen og Gravhagen
Vi skal til Yad Vashem, det nasjonale minnesmerket over de 6 mill. jøder som ble drept under holocaust, av dem var 1.5 mill. barn. Et viktig og sterkt sted å besøke. Etterpå kjører vi til Knesset, det israelske parlamentet, og ser den sjuarmede lysestaken, menoraen – Israels nasjonalsymbol, som står utenfor. Vi skal til Gordons Golgata og Gravhagen, et sted som gir et godt inntrykk av hvordan det ytre miljøet var, med en hodeskalleformet klippe og gravkamre i en hage like ved. Her ved den tomme graven har vi en samling.

Utsikt fra oljeberget JLM

Dag 10

LØRDAG 28. MAI

Fridag i Jerusalem
Denne dagen er satt av til fridag. Du kan gjøre det du har mest lyst til enten alene eller sammen med reiseleder og andre i gruppen.

Humus Og Falafel 08

Dag 11

SØNDAG 29. MAI

Hjemreise
Vi sjekker ut av hotellet. Bussen henter oss i morgentimene og kjører til flyplassen i Tel Aviv for hjemreise. Vi sier Shalom lehitraot (farvel og på gjensyn) for denne gang, og sier «Neste år i Jerusalem».

Priser og betingelser

Pris fra 23 950,-

Tillegg for enkeltrom: Kr 11950,- (begrenset antall)

Tilslutningsbilletter fra andre byer i Norge på forespørsel


Bestill

Prisen inkluderer

 • Flybilletter Oslo - Tel Aviv t/r, (inkl. flyskatt kr 1.990,- pr. juni- 21, kan endre seg noe)
 • Rundreisen i henhold til oppsatt program
 • Opphold på valgte overnattingssteder i dobbeltrom inkl. halvpensjon (dvs. frokost og middag)
 • En lunsj i Galilea
 • Inngangspenger til besøkessteder i henhold til program
 • Skandinavisktalende guide
 • Norsk reiseledelse

Prisen inkluderer ikke

 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Enkeltromstillegg
 • Ekstra utflukter i Eilat til Petra i Jordan, Undervannsobservatoriet el.l.
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Tips til hotellbetjening, guide, sjåfør ca. 80 USD pr. person
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
19. MAI 2022 OSLO - ISTANBUL 11.20 16.10 TK1752
19. MAI 2022 ISTANBUL - TEL AVIV 20.50 23.00 TK 790
29. MAI 2022 TEL AVIV - ISTANBUL 10.30 12.50 TK785
29. MAI 2022 ISTANBUL - OSLO 14.05 17.00 TK1753
 • Praktisk informasjon

  Vaksiner ved reise til Midtøsten

  Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste land i Midtøsten. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type bosted, hygieniske forhold og lengden på oppholdet.

  Personer som ikke vet om de har fått MMR-vaksine eller hatt alle de aktuelle sykdommene (meslinger, kusma og røde hunder), anbefales MMR-vaksine.

  Type utenlandsreiser deles inn i to hovedgrupper
  Våre vanlige rundreiser kategoriseres som Gruppe I, mens vandreturer med overnatting i private hjem kategoriseres som Gruppe II

  Pr. oktober 2021 er det krav fra Israelske myndigheter om at du er fullvaksinert for Covid-19, for mer informasjon se eget dokument om covid-19 krav.

  GRUPPE I

  Forretnings- og turistreiser til byer og turiststeder med god hotellstandard, mathygiene og gode sanitære forhold.

  GRUPPE II

  Lang- eller kortvarige reiser eller opphold i områder med dårlige hygieniske og sanitære forhold, og/eller nær og langvarig kontakt med lokalbefolkningen. For eksempel arbeidsopphold, ryggsekktur, innvandrere på besøk til tidligere hjemland.

  ( ): Parentes rundt forkortelsen i tabellen betyr at foreslåtte profylakse bør vurderes individuelt avhengig av reisetype og lokale geografiske og årstidsvariasjoner i sykdommens utbredelse. I tillegg må den reisendes helsetilstand, alder og tidligere vaksinasjonsstatus vurderes.

  Aktuelle vaksiner

  REISEMÅL

  GRUPPE I

  GRUPPE II

  Jordan, Palestinske områder

  dTP-IPV* Hep A

  dTP-IPV* Hep A (Hep B) (Tyf) (Rab)

  Israel

  dTP-IPV*

  dTP-IPV* Hep A (Tyf) (Rab)

  Forkortelser for aktuelle reisevaksiner
  · dTP-IPV: Difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine
  · Hep A: Hepatitt A-vaksine
  · Hep B: Hepatitt B-vaksine
  · MenACWY: Meningokokk A+C+W+Y konjugatvaksine
  · Rab: Rabiesvaksine
  · Tyf: Tyfoidvaksine
  · BCG: Tuberkulosevaksine
  · Influensa: Influensa sesongvaksine

  * Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år.

  Det anbefales at vaksinasjon av Hepatitt A gjøres ca 4 uker før avreise. Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor hvis du har spørsmål.

  Mer informasjon på: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/vaksiner-ved-reise-til-midtosten/


  Vær obs på at det kan komme krav om dokumentasjon av vaksine for Covid-19 og/eller negativ Covid-19 test rett før avreise.

 • Betingelser for denne turen

  Denne turen har følgende avbestillingsregler.

  · Avbestilles turen innen 90 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr. 500,- pr person

  · Avbestilles turen mellom 89 dager og 66 dager før avreisedato, tilbakebetales ikke depositum

  · Avbestilles turen mellom 65 og 45 dager før avreise, kreves 30 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 44 dager og 31 dager, kreves 50 % av turprisen

  · Avbestilles turen mellom 30 dager og 21 dager, kreves 75 % av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 20 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 25.08.95 med senere endringer og forskrifter, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15.

  PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise.

  På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller.

  Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding.

  Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,-

  - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie (dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.

 • Praktisk informasjon

  Nye Innreisekrav fra Israelske myndigheter pr. 09. januar 2022 (NB! Dette kan endre seg!)

  Nye Innreisekrav fra Israelske myndigheter pr. 09. januar 2022
  (NB! Dette kan endre seg!)

  NB! Dette gjelder både barn og voksne.

  Test i Norge før avreise:
  - PCR test, tatt 72 timer før avreise til Israel eller en hurtig (antigen) test
  tatt 24 timer før avreise (NB! Hurtigtest for hjemmebruk aksepteres ikke!)
  VIKTIG! Man må ha med seg et offisielt dokument med testresultatet
  (engelsk språk) og som også inkluderer den reisendes passnummer!
  Andre type Covid-19 tester aksepteres ikke!

  Denne testen må du/dere selv bestille hos ditt lokale testsenter/legekontor. Sjekk derfor dette i god tid før avreise.


  Hvem
  kan reise til Israel:

  - Alle som har blitt frisk etter Covid-19 og kan dokumentere dette med et digitalt vaksinepass og som har tatt minst én dose av en vaksine godkjent av Verdens Helse Organisasjon (WHO): Pfizer, Moderna,
  Johnson & Johnson eller AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Bharat
  Biotech, Serum Institute of India.

  - Alle reisende som har blitt fullvaksinert med en vaksine som er godkjent
  av Verdens Helse organisasjon (WHO): Pfizer, Moderna, Johnson &
  Johnson eller AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Bharat Biotech, Serum
  Institute of India.

  - Man må ha fått to vaksine doser av en av de ovenfornevnte vaksinene
  eller en vaksine dose av Johnson & Johnson vaksine.

  - Det må ha gått minimum 14 dager siden andre vaksine dose før
  ankomstdato Israel, men ikke mer enn 180 dager fra andre dosen til
  hjemreisedato fra Israel.

  VIKTIG! Dobbeltsjekk derfor om du har fått andre vaksine dose før (hjemreisedato fra Israel – 181 dg). Har du det – krever Israel at du tar en oppfriskningsdose! Men da må du se på neste punkt!

  - Om man har fått en booster dose (tredje dose), må det ha gått minimum
  14 dager fra dato du fikk booster dosen til ankomst Israel.

  Unntak for testing før avreise:
  - Man må kunne dokumentere en positiv PCR test (ikke eldre enn tre måneder) og det har gått minst 11 dager siden testen ble tatt.

  Disse dokument må man vise ved avreise/innsjekk i Norge:
  (Israelske myndigheter kan også ta stikkprøver og sjekke om man har disse dokument med seg ved ankomst Israel)

  - Bekreftelse at man har fylt ut helseerklæringen og har fått grønt pass

  - EU vaksinesertifikat (dokumentasjon av vaksine/gjennomgått Covid-sjukdom)

  I tillegg må følgende dokument kunne fremvises: (du trenger bare en av disse)
  - Negativ PCR test tatt tidligst 72 timer før avreise eller
  - Negativ antigen hurtigtest (ikke hjemmetest) tatt tidligst 24 timer før
  avreise eller
  - Positiv PCR test tatt innen 3 måneder før avreise, men minst 11 dager
  siden testdato

  Annet:
  - Alle reisende må ha en gyldig reiseforsikring, som også dekker
  behandling av Covid-19. Det kreves derfor at alle reisende kjøper en
  Covid-19 forsikring som gjelder under oppholdet i Israel og koster ca kr.
  80,- pr. person (dette blir fakturert via PLUSSREISER).

  - Alle reisende må fylle ut en helseerklæring på nettsiden (se link) tidligst
  48 timer før ankomst tid i Israel:
  Flight Form Content - Corona Traffic Light Model (Ramzor) Website (health.gov.il)

  • Når dere har registrert Helseerklæringen vil dere få svar umiddelbart om dere har fått godkjent «green passport» eller ikke. De som ikke har fått grønn pass vil bli avvist ved innsjekk. -
   Dere får mer informasjon om dette før avreise.

  Ved ankomst Israel
  - PCR test ved ankomst flyplassen i Tel Aviv (forhåndsbestilles gjennom
  Plussreiser)

  Ekstra kostnader pga. krav fra Israelske myndigheter om PCR:
  I Norge
  - PCR test eller Hurtig Antigentest (ikke hjemme selvtest!) med
  bekreftelsesdokument på engelsk før avreise fra Norge -
  Sjekk prisen hos ditt lokale testsenter/legesenter!

  I Israel:
  - PCR test ved ankomst Israel (forhåndsbetalt gjennom Plussreiser):
  ca. kr 300,- pr. person

  - Covid-19 forsikring gyldig under opphold i Israel ca. Kr. 80,- pr. person

  Ekstra kostnader for test og forsikring i Israel fra kr 380,- pr. person blir fakturert gjennom PLUSSREISER

  Dette er kostnader som ikke er inkludert i prisen, da dette er nye krav som israelske myndigheter setter pga. Covid 19 pr. 09. januar 2022. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer og nye regler.

  Ta kontakt med oss dersom du/dere har spørsmål vedr. dette.

  VIKTIG! Israel krever at alle reisende skal være fullvaksinert med en Covid-19 vaksine.
  Som fullvaksinert gjelder:
  - at man enten må ha blitt frisk etter Covid-19 og i tillegg har tatt minst én
  vaksinedose av (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Astra Zeneca, Sinovac eller
  Sinopharm) NB! Det spiller ikke noe rolle i hvilken rekkefølge dette skjedde.

  - at man har fått to doser av en av de følgende vaksiner: Pfizer, Moderna, Astra Zeneca,
  Sinovac, Sinopharm (Viktig! Det må ha gått minimum 14 dager siden andre vaksine dose før
  ankomstdato Israel, men ikke mer enn 180 dager fra andre dosen til hjemreisedato fra
  Israel).

  - én dose av Johnson & Johnson (Det må ha gått minimum 14 dager siden andre vaksine dose
  før ankomstdato Israel, men ikke mer enn 180 dager fra andre dosen til hjemreisedato fra
  Israel).

  Dersom du fikk siste Covid-19 vaksine for mer enn 180 dager siden (hjemreisedato – 181 dg), vil du må ta en tredje vaksine dose for at disse reglene skal gjelde for deg. NB! Det må ha gått minimum 14 dager fra dato du fikk 3. vaksinen til ankomst Israel.

  VIKTIG! Dobbeltsjekk derfor hvor mange dager det er mellom din andre vaksine dose og hjemreisedato fra Israel (hjemreisedato – 181 dg).

  Det gjelder strengere innreiseregler for alle som ikke oppfyller disse krav!
  Ta kontakt med PLUSSREISER for mer informasjon!


  Andre innreisekrav som kommer i tillegg til dette:
  -
  I tillegg til vanlig reiseforsikring kreves det at alle reisende kjøper en Covid-19 forsikring som gjelder kun under oppholdet i Israel og koster ca. kr. 80,- pr. person (dette blir fakturert via PLUSSREISER).

  Test i Norge før avreise:
  - Negativ PCR test, tatt 72 timer før avreise til Israel.
  NB! Testresultatet må være på engelsk og må inneholde den reisendes passnummer.
  VIKTIG! Hurtigtester eller andre type Covid-19 tester aksepteres ikke!

  Helseerklæring må fylles ut på nettet
  - Alle reisende må fylle ut en helseerklæring på nettet. Her vil man få svar umiddelbart om man får grønn pass eller ikke. Mer informasjon om dette kommer senere.

  Ved ankomst Israel
  - PCR test ved ankomst flyplassen i Tel Aviv forhåndsbestilles gjennom Plussreiser

  Ekstra kostnader pga. krav fra Israelske myndigheter om PCR:
  PCR test før avreise fra Norge Sjekk prisen hos ditt lokale testsenter!
  NB! Man må ha negativt testsvar for å kunne sjekke inn på flyet.

  PCR test ved ankomst Israel Forhåndsbetalt: ca. kr 300 ved betaling å flyplassen

  Covid-19 forsikring gyldig under opphold i Israel ca. Kr. 80,- pr. person

  Ekstra kostnader for test og forsikring i Israel fra kr 380,- pr. person blir fakturert gjennom PLUSSREISER
  Dette er kostnader som ikke er inkludert i turprisen, da dette er nye krav som israelske myndigheter setter pga. Covid 19 pr. 01. november 2021. Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer og nye regler.


 • Praktisk informasjon

  Covid-19 forsikring er obligatorisk for alle reisende til Israel (kostnad kr 80 ,- pr. person) og dekker følgende:

  Maksimal dekningsperiode 28 dager i Israel

  • Sykehusinnleggelse pga. Covid-19 opptil 25000 USD
  • Nødevakuering i tilfelle den forsikrede er smittet med Covid-19 og ikke kan legges inn på et passende sykehus i Israel på grunn av overfylte sykehus opptil 25000 USD.
  • Hjemsendelse ved dødsfall/begravelsesutgifter ved dødsfall på grunn av Covid-19 opptil USD 5000.
  • Endring av flybestilling etter en Covid-19 infeksjon på sykehuset. Vi vil kreve en 48 timers opphold på sjukehuset, før vi erstatter flybillettendringer. Med dette unngår man krav etter sjukehusopphold på opp til USD 3000.
  • Isolasjonsbetaling på USD 150 pr dag frem til dag 14 som begynner med dag 4 på turen (dvs. maks 11 dager) ved Covid-19 – diagnose og bare én gang per person per tur.
  • Den totale refusjonsgrensen per person per tur er usd 30000 (inkl. evt. fradrag (fratrukket evt. skatter) på kr. 80,- per person pr. tur.
  • Plussreiser tegner denne forsikringen på vegne av alle reisende gjennom vår agent i Israel.

  (Denne forsikringsordningen ble innført fra 26. september 2021, på turer som ble publisert før denne dato vil dette komme som et tillegg i pris. )