Ving Gran Canaria Puerto Rico 1
Ving Lpa Servatur Sunsuite 1
Ving Lpa Servatur Sunsuite 3

Gran Canaria
Bibelferie ved Atlanterhavet

Avreisedato

26.01.2019

Varighet

15 dager

Pris fra

17 650,-

Fulltegnet

Gran Canaria

Med herlig klima året rundt, og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde, finner man Gran Canaria! Den solsikre sydkysten frister med fine sandstrender, men øya i Atlanterhavet byr på mer enn som så – spennende natur, fine småbyer og flotte turstier. Velkommen til solfylte dager!

Turteam blir ekteparet Liv Kaland Fjellstad og Oddvar Søvik. Liv underviser på Høyskolen for Ledelse og Teologi, Stabekk, og Oddvar er pensjonert pastor og forfatter. Begge to er flotte forkynnere og vil gi deg samlinger morgen og kveld, noe som også vil være med på å gjøre turen til «mer enn ferie».

Høydepunkter på turen

 • Samlinger for gruppen morgen og kveld
 • Godt og inkluderende fellesskap
 • Morgensamlingen med bibelfokus, og kveldssamlinger med spøk og alvor
 • Egne turer for gruppen med skandinavisktalende guider
 • Båttur til Mogan
 • Besøk i Turistkirken
 • Markeder i Mogan og Arguineguin
Ving Lpa Servatur Sunsuite 2

Vårt hotell:

Servatur Sunsuite, Puerto Rico ligger vakkert til i åssiden nær Puerto Rico sentrum. Hotellet ligger i en skråning og består av 4 sammenbygde blokkbygninger i totalt 11 etasjer med restaurant øverst. Resepsjon og inngang ligger helt nederst i hotellet. Du har tilgang til hotellenes fasiliteter, blant annet flere herlige solterrasser med basseng og bassengbar som serverer enkle lunsjretter. Du finner også et minimarked der du får kjøpt det nødvendigste, og vil du spise à la carte, er du velkommen til restauranten.

Fine 2-romsleiligheter (ca. 40 m²) med koselig innredning, soverom og separat oppholdsrom. Heis, Wi-Fi, Tv med satellittkanaler mot betaling, stor balkong eller terrasse (30 -40 m²), kjøkken med kokeplater, mikro, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Vannkoker og kaffetrakter. Wc, dusj, hårføner. Kun 2-400 meter til lokalt sentrum, og 1,3 km til stranden.

Ving Gran Canaria Puerto Rico 2

Vårt reisemål:

Puerto Rico, er et av Gran Canarias klassiske reisemål, og ligger vakkert til på sydvestkysten. Her finnes bebyggelse på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den fine sandstranden.

Den gyllengule sandstranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Like utenfor Puerto Rico ligger Amadores-stranden som er kjent for sin hvite sand som gir assosiasjoner til Karibia.

Fine gangveier mellom Amadores og Puerto Rico langs sjøen. Stort utvalg av restauranter og butikker i Puerto Rico.

Ving Lpa Servatur Sunsuite 1
Ving Lpa Servatur Sunsuite 3
Ving Lpa Servatur Sunsuite 2
Ving Gran Canaria Puerto Rico 1
Ving Gran Canaria Puerto Rico 2

Priser og betingelser

Pris fra 17 650,-

Tillegg for enkeltrom: 6200

Valuta: Euro

Tidsforskjell: Minus 1 time

Fly:

På forespørsel kan vi også tilby andre avreiseplasser. Spør oss gjerne.

Forbehold om endring i flytidene. Innsjekkingen starter 2 timer før avreise, og stenger 1 time før.

Prisen inkluderer

 • Flyturen Norge – Gran Canaria t/r.
 • Busstransfer mellom hotell og flyplass. Opphold i leilighet. Flyavgifter til staten.
 • Mat på flyet. 4 fellesmiddager, reiseledertjenester.

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til hotellbetjening, utflukter, øvrige måltider.
 • Tillegg for frokostbuffet: 1.100,-
 • Utfluktene vil komme i tillegg til turprisen. Priser og påmelding får du på turen.
Flytider
Dato Strekning Avgang kl. Ankomst kl. Flight
26.01.19 Haugesund - Gran Canaria 10:10 14:30
09.02.19 Gran Canaria - Haugesund 15:30 22:00
26.01.19 Bergen - Gran Canaria 08:25 13:00
09.02.19 Gran Canaria - Bergen 14:25 20:40
26.01.19 Kristiansand - Gran Canaria 07:20 11:50
09.02.19 Gran Canaria - Kristiansand 12:45 19:05
26.01.19 Oslo - Gran Canaria 07:00 11:40
09.02.19 Gran Canaria - Oslo 13:10 19:35
26.01.19 Stavanger - Gran Canaria 15:00 19:25
09.02.19 Gran Canaria - Stavanger 07:15 13:25
26.01.19 Ålesund - Gran Canaria 10:25 15:10
09.02.19 Gran Canaria - Ålesund 16:10 23:05
 • Betingelser for denne turen

  Ved avbestilling gjelder følgende regler:

  · Avbestilles turen innen 46 dager før avreisedato, belastes et gebyr på kr 1000,-

  · Avbestilles turen mellom 45 og 32 dager før avreise tilbakebetales ikke depositum (kr 2000)

  · Avbestilles turen mellom 31 dager og 15 dager, kreves 50% av turprisen

  · Avbestilles turen mindre enn 15 dager før avreise, eller ved manglende frammøte avreisedagen, kreves 100% av turprisen inn. Det samme gjelder dersom man mangler de nødvendige papirer for å delta på hele reisen.

  Disse reglene gjelder selv om den påmeldte ikke har betalt inn depositum/turpris. PLUSSREISER kan da fakturere dette i ettertid.

  Generelle vilkår:

  PLUSSREISER sine vilkår baserer seg på ”Lov om pakkereiser” av 01.07.2018, samt ”Alminnelige vilkår for pakkereiser” utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukerombudet gjeldene fra 01.01.15. PLUSSREISER forplikter seg til å gjennomføre turene etter de oppsatte program så langt det er praktisk mulig. Ved uforutsatte hendelser, eller «force majeure» kan det bli aktuelt å foreta programendringer som for eksempel omlegging av reiserute, bytt av transportmiddel, overnattingssted, endring av turteam, droppe severdigheter/besøkssted o.l. PLUSSREISER kan avlyse turen/avgangen dersom det blir for få påmeldte. Dette bestemmes ca 5 uker før avreise. På reiser i andre verdensdeler kan det forekomme endringer i programmet pga kulturelle forskjeller. Den reisende har plikt til å selv sette seg inn i vilkår og informasjon tilsendt fra turoperatør.

  Påmelding og betaling

  Påmelding skjer via vår hjemmeside eller ved å kontakte PLUSSREISER sine kontor eller til våre bestillingsagenter i Haugesund og Stavanger.

  Du regnes som påmeldt når din bestilling har nådd oss. Om du ønsker å trekke deg fra en tur gjelder generelle avbestillingsregler selv om du ikke har betalt inn depositum/turpris.

  Etter påmelding vil kunden motta en bekreftelse med en todelt faktura fra PLUSSREISER.

  Forbehold om prisendringer

  Turprisen gjelder de ytelser som er oppsummert i fakta om turen. Prisen er kalkulert med de valutakurser som var gjeldende ved produksjon av turen. Dersom det blir vesentlige forandringer i valutakursene, devaluering el.l. forbeholder vi oss retten til å justere prisene. Det samme gjelder uforutsatte avgiftsforhøyelser, nye skatter, endring av flyskatter eller lignende.

  Avbestillings- og reiseforsikring

  Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer som ønskes. Vi anbefaler alle å tegne en avbestillingsforsikring i tillegg til selve reiseforsikringen.

  Avbestillingsforsikring kan bestilles hos Plussreiser ved påmelding og betales samtidig med depositumet. Avbestillingsforsikring kan ikke etterbestilles etter at depositumet er innbetalt. Den blir ikke refundert ved avmelding. Pris for avbestillingen er 5% av turprisen, minimum kr 500,- - Forsikringen dekker fri avbestilling ved sykdom/død hos den reisende selv, personer i hans/hennes husstand eller nærmeste familie(dvs. ektefelle, samboer, foreldre, barn, svigerforeldre eller søsken). Dette må bekreftes med legeattest som må fremlegges senest 1 måned etter avreisedagen.

  Pass

  Vær oppmerksom at på reiser utenom Schengen/EU må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato. Vi forholder oss til visumregler for norske statsborgere i våre programmer. Hvis du ikke reiser med norsk pass, må du selv sjekke visumregler for ditt statsborgerskap til aktuelt reisemål.

  Diverse

  Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje og kunne reise uten assistanse underveis. Spesielle behov må opplyses ved påmelding

  Klager

  Dersom noen ønsker å fremsette klage, må dette gjøres umiddelbart til reiseleder. I tillegg må det sendes skriftlig begrunnet klage til PLUSSREISER v/daglig leder, innen fire uker etter hjemkomst.

  Vi tar forbehold om trykkfeil i turprogrammet.